73

Елена

преди 10 години

Коленопреклонно ВИ благодаря! Ако не съм забравила, да смятам при пенсия от 183лв Х 2,5 се получава увеличение от 3, 575 лв. При пенсия от 283 лв Х 205 се получава увеличение от 6, 375 лв. При пенсия от 386 лв Х 2,5 се получава - 9, 650 лв Ликувай народе! НАЙ-ПОСЛЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ЩЕ СЕ УСПОКОЯТ И ЩЕ УМРАТ СПОКОЙНИ. К Р Е Т Е Н И!!!!

72

Васко

преди 10 години

Ееееей, въведоха го най-после това швейцарско правило!!!!

71

Костовист

преди 10 години

2,5%...По-добре да не го бяха казвали. Да не говоря, че такова понятие "догодина" НЯМА!!!

70

гост5

преди 10 години

Да си ги харчат със здраве тия 2%

69

Анонимен

преди 10 години

Трай коньо, за зелена трева

68

Анонимен

преди 10 години

Е нали минималната заплата щеше да е 1000 лв,а пенсиите поне 500....Толкова лицемерни и подли мекерета си избраха бабите,но.... да им са честити, а ние ще се молим някой да ни "освободи",че да ни командва, ние сами не сме способни...На сега управляващите все Б.Б. им е виновен, вчера ланкаха цял ден в парламента за неща ,които ТЕ сътвориха,но накрая пак Б.Б. и ГЕРБ станаха виновни...Виновен е Б.Б., това е безспорно,но е виновен,че докато беше на власт не ги натика всички тези мишоци в Белене..

67

Анонимен

преди 10 години

Нови пенсионери няма да има, а много от най-старите ще измрат. Така ще се увелечат пенсийте на останлите с парите останали от тези, които вече ги няма. Засрамете се, бе НЕНОРМАЛНИЦИ. Не вземайте и последният залък на бащите и майките ни, защото те изградиха тази държава и примерно си внасяха лептата за пенсии, а вие ги ОГРАБИХТЕ.

66

ккк

преди 10 години

Браво, ще дадат по 5лв, на някои и по малко. Съпругът ми е с 82% ТЕЛК,пенсията му е 170лв. С тия 3-4 лв дето ще вземе ммного ще забогатеем, никога вече дяцата ми няма да ме питат "Имаш ли пари за...........да се подсрижа", например. А баба ми ще си включи хладилника, щот ще може да си плаща тика. Подигравка.

65

_Анонимен

преди 10 години

Пак се гаврят с пенсионерите. Давате ли си сметка 2,5% колко са малко? Вдигат им пенсиите с около 3-4 лева. При това от догодина. Е това не е ли подигравка? И всеки път като са на власт така правят и после се бият в гърдите, че много увеличавали пенсиите, видиш ли. И като заговорят в проценти и си мислят, че никой не ги разбира. ***!

64

Анонимен

преди 10 години

ТЕЗИ БЕЗПОЛЕЗНИ *** ПАК ЩЕ НИ ЗАРОБЯТ С НЕПОСИЛНИ КРЕДИТИ И ПАК БОЙКО ЩЕ ИМ Е ВИНОВЕН!МРЪСНИ КОМУНИСТИ-ПРИЗНАИТЕ СИ ЧЕ НЕ СТАВАТЕ ЗА НИЩО И СЕ ПРЪЖДОСВАИТЕ КЪМ СИБИР,***!ОСТАВЕТЕ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ВАШЕТО МАЗНО ПРИСЪСТВИЕ!!!ОСТАВЕТЕ БЪЛГАРИЯ ДА ПРОГРЕСИРА БЕЗ ВАС!!!

63

Пътниците обещават

преди 10 години

Сурва ! Сурва ! До година, до амина, ала на нечия друга гърбина !

62

бухбухб

преди 10 години

ееееееееееееееееееее много пари какво ще ги правят пенсионерите,как не ги е срам тези крадци да го обсъждат като голямо постижение тези дето ядат на хората парите и се карат кой да *** кокала.......мошеници долни,замазват на хората очите с два лева

61

Даола

преди 10 години

Нова година - нов късмет, т.е. ново правителство.

60

Лютви Местан

преди 10 години

2.50 лева на 100 лв. не са никак малко. Един вестник и кило домати. А на 200 лв. на месец това са цели 5 лева - една кутия цигари за 30 дни.А ако не пуши дядото - по 1 хапче на ден. Докто спре субсидията.

59

хехех

преди 10 години

Тоя се изцепи с нова подигравка...след дебелия ***,сега пък пенсиите с 2,5%...по всичко личи ,че ще бъдете пометени лошо...абе вие срама немате ли бе господа червендалести...вие с феслетата също...но нека видят и вашите избиратели-мюсюлмани,те са с по стотина лв пенсии,ще взимат по 102 от догодина...хахахахахахахаха.....

58

ееее

преди 10 години

абе тия подиграват ли се с нашите майки и бащи ?? да увеличат опне 25 не 2,5 % !

57

ami sega

преди 10 години

Тези които взимат 100лв ще взимат 102лв. Червени нагляри, горките пенсионери.

56

drat byi

преди 10 години

dashni ora be mashalla kolko li polychavat maikite im

55

П.Петров

преди 10 години

"Тати обеща да ми купи колело, ама друг път .."

54

Анонимен

преди 10 години

До БранникБранник и *** все едно