66

румен

преди 10 години

Къде мога да прочета "План Орешарски"?Къде мога да прочета "Кабинета Орешарски"?Има ли нещо такова някъде?Моля, помогнете на ***!

65

Киро Камикадзето

преди 10 години

Да му дадем шанс,все пак.

64

Неук

преди 10 години

Прочетените от мен мерки показват едно - монистър председателят мисли как да не падне от власт, а не как да подобри положението. Всикчи мерки са мижай да те лажем. Вместо да раздава помощи да направи така, че да не се нуждаят от тях. Нали великите леви експерти тръбяха по време на иправлението на предишната мафия, че ако сега токът не поскъпне после ще ни излезе прескъпо. Сега давай социализъм, контролирана икономика и енергетика и айде в батака. Всички със закон да им се забрани да говорят!

63

7

преди 10 години

*** продължават да се пенят тук :))) Истински *** сте, но ще го разберете по-късно и пак ще бъдете ****аните камилчета :)))

62

1

преди 10 години

*** СБОГОМ !!!

61

МОРСКИЯ

преди 10 години

АМИ ЯВНО ЗА ТОВА МУ Е БИЛО ПЛАТЕНО НА ДРУГАРЯ ОЛИГАРСКИ,МОЖЕ И ЦЕЛИЯ ЦИРК ДА Е БИЛ ЗА ТОВА ,ЗА ДА МОЖЕ МИРИЗЛИВАТА *** ДА ПОЛУЧИ ИНФОРМАЦИЯТА,КОЯТО МУ Е ТРЯБВАЛА,А МОЖЕ И ДА Е УНИЩОЖИЛ НЯКОИ ДАННИ ЗА СЕБЕ СИ. Г-Н ГЛАВЕН ПРОКУРОР,ТОВА ДЕЯНИЕ НЕ Е ЛИ НЕЗАКОННО И ПОДСЪДНО????ИЛИ ВИЕ ОЩЕ БРОИТЕ БЮЛЕТИНИТЕ,ЗА КОИТО ПРЕДВАРИТЕЛНО КАЗАХТЕ,ЧЕ СА ЗА ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ИЗБОРИТЕ? ИНТЕРЕСНО ЗАЩО СЕГА ОБАЧЕ МЪЛЧИТЕ КАТО ЦАЦА?!?!?

60

nero43

преди 10 години

Орешарски обаче не демонстрира неудобство от ролята си на подписвач на решения. Не демонстрира и срам от това, което се случва. Засега ролята на отсъстващ му помага, защото многохилядните протести не се фокусират лично срещу него. Но преди да е побързал да се зарадва на това, някой трябва да му каже, че задкулисието много по-лесно ще пожертва него, отколкото някого от доказаните анонимни схемаджии, които сега го принуждават да назначава.

59

nero43

преди 10 години

Колкото повече Пламен Орешарски се държи като отсъстващ, толкова повече безобразия ще се случват и толкова по-нестабилна ще става държавата. Елементарната логика изисква той да си пожелае повече власт. И повече да зависи от него. Все пак лицето и подписът му стоят зад всяко действие на правителството. В противен случай той би трябвало да пожелае успех на БСП и ДПС и да си тръгне.

58

3333

преди 10 години

След изгонването през годините на редица инвеститори КТБ успя да закупи оценяваната на половин млрд. евро компания за сумата от 100 мил. евро при положение ,че годишните печалби на предприятието се оценяват на близо 50 мил. евро. Интерес факт е спада в легалния пазар на цигари с 10% след приватизацията предприятието. В годините след приватизацията на българския пазар се пласират големи количество цигари с фалшив бандерол с което ощетява държавната хазна с близо 200 мил. лева годишно.

57

2222

преди 10 години

Дълги години групировката чрез своите медии и приближени лица във властта яростно се противопоставяше на приватизацията на БУЛГАРТАБАК. Чрез тези си ходове групировката успя да изгони редица чуждестранни инвеститори като най-производител в този бранш в света British American Tobacco (BAT).

56

1111

преди 10 години

Защо им е ДАНС!?Интересен е начина по който кръга около КТБ (Цветан Василев, Ирена Кръстева и Делян Пеевски ) придобива активи и разширява икономическото си влияние през последните години.

55

ami sega

преди 10 години

Аве стига само обещава ве, обещавам, обещавам, обещавам. То нали безплатно. И аз също обещавам

54

Анонимен

преди 10 години

между редовете на великия план олигарски пише че ще се вдигат данъците

53

Анонимен

преди 10 години

браво депутатчетата, получавате първа награда за популизъм

52

Ива

преди 10 години

Нормално беше да го подкрепят, всички искат страната да излезе от кризата!

51

tangra

преди 10 години

Като чета мерките, *** ще почнат не по 10 а по 20 деца да имат.И сега като им узаконят и къщите. Така се прави електорат .

50

Rado

преди 10 години

До Anti-GerbСъмнявам се да си бил на протеста, защото майките с деца не са за параван както ти и партията ти мислите. Не сме наркомани, не сме клошари не сме и безработни. Ние сме просто български граждани който изразяват любовта си към това правителство. А това, че ти за някакви мижави парички се продаваш и плюеш по хоарата си е твой проблем. Аз лично не искам сегашното нито миналото правителство както и много от протестиращите.

49

BG

преди 10 години

I gerb bqha nagli v nqkoi momenti ama tiho i krotko dadoha vlasta v racete na naroda . Ama teq *** ot bsp neq puskat 6toto 4i4ko Lutiv Mastan ot dps 6te im se kara i 6te gi 6lqpka bez vazelin .

48

Меси

преди 10 години

Да се подкрепят,нали за това са там!

47

Джедай Мастър

преди 10 години

Да си взема *рания план и да си го завре заедно с двете ръце отзад! Чупка крадлива ***!