180

Иван

преди 11 години

Тия са пълни ***! Квото каже Станишката и Местан тва правят без да мислят. ако ом кажат да си иззуят гащите и тва ще направят :)

179

антон

преди 11 години

До betНяма значение дали е от ДПС или е черен както казваш от Америка.Проблемът ,е че този човек е бил слествен.Следите са заметени и олигарса с недоказани големите доходи не може да установи произхода им.А до професионализма бил е 8 месеца следовател назначен като наш човек от ВСС.Доказан криминално проевен скрит от властимащите.Такива не могат да ръководят ДАНС и да му се поверяват секретни данни .И как престъпника ще прави това.Просто ДПС се подигра с българите като назначи тази личност.

178

Анонимен

преди 11 години

Управляващите пак се правят на ощипани моми.Народа не ги иска те пак напират.Сега пак със старият и изтъркан номер ,щели да вдигнат парите за децата и намалят някога тока.Докато ЧЕЗ не бъде изгонен от страната ще продължават да ни крадът непрекъснато.Маниполират дистанционно броячите всеки ден по малко и си делят с тези които са на власт.Това е голата истина .

177

до СПАС

преди 11 години

СПАСе, пиши със малки букви - почти няма да личи колко ти е беден речника.

176

bashkolio

преди 11 години

До СПАСБраво Спасчо - кефиш ме!

175

Анонимен

преди 11 години

Конституционният съд да реши кой му е дал допуск за ДАНС, какво е правил 3 дни там, до каква информация се е докопал, в качеството си на какъв се е срещал с Цацата и подсъдни ли са всички тези деяния

174

СПАС

преди 11 години

ВСИЧКИ *** ЩЕ БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ СЛЕД НОВИ ИЗБОРИ, КОГАТО ИСТИНСКАТА БКП СПЕЧЕЛИ!!!!! ДОЛУ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ, ГЕРБ, АТАКА,ДПС, СДС И Т.Н.!!! БКП ЩЕ ВЪРНАТ ПАРИТЕ НА НАРОДА, ИЗСМУКАНИ ОТ КАПИТАЛИСТИТЕ ЗА ТЕЗИ 23 ГОДИНИ!!!

173

СПАС

преди 11 години

САМО И ЕДИНСТВЕНО ИСТИНСКА БКП, МОЖЕ ДА РАЗГОНИ ВСИЧКИ КРАДЦИ НА НАРОДА!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ, УНИЩОЖИТЕЛ НА КРЪВОПИЙЦИТЕ !!!

172

Spas

преди 11 години

Да избираме един истински комунист и ДА ГИ ПОЧВА ВСИЧКИТЕ, ОТ ЛЯВО И ОТ ДЯСНО!!! ВСИЧКИ МОШЕНИЦИ, КАПИТАЛИСТИ В ЗАТВОРА!!! ДА ЖИВЕЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ!!!!

171

Анонимен

преди 11 години

Няма какво прошка да ни искате, стягайте багажа и да ви няма!

170

megi 55

преди 11 години

Първо късно е чадо мандалото падна!!!Второ,защо ли отново не ви вярваме на поредния цирк? Ами защото конституционният съд ще реши дали Пеевски по конституция може да се върне като депутат.Както вече казаха бивши конституционни съдии не може! Да но преди няколко дни по телевизията съобщиха,че тъстът на Пеевски е конституционен съдия.Не запомних малкото му име,но е с фамилия Петров.Хайде сега познайте ще ли е или няма Пеевски отново депутат ???

169

Попчето

преди 11 години

Що за депутати са това ?! Преди седмица гласували ЗА Пеевски,а днес - НЕ! Как пък толкова бързо ВСИЧКИТЕ си промениха мнението?! Ето такива ФУРНАДЖИЙСКИ ЛОПАТИ досега не е имало в Парламента ,а ние се надяваме на тия хора?! Братя и сестри,те ни хвърлят само прах в очите,колкото да намалят и спрат исканията ни,затова никакъв шанс повече!След такива фатални "грешки",а това неНЕ Е грешка,а УМИШЛЕНА СТАНИШЕВА АКЦИЯ,културните политициСИ ПОДАВАТ ОСТАВКАТА,но къде ти култура в Станишев,Местан,Волен?!

168

Анонимен

преди 11 години

Новини от вестникарските павилиони - вестниците на Пеевски не се купуват!!!!

167

batman

преди 11 години

Ще ви простим, разбира се! В момента, в който това продажно правителство подаде оставка, а широк обществен съвет приеме нов Изборен кодекс. Толкова е просто, и толкова справедливо!

166

Пешо секса

преди 11 години

До ПепитоДа ти го туря на теб и твоя смотан болен сидеров.

165

BIG AL ::)))))

преди 11 години

Дайте ни прошка , за да продължим да ви яхаме , крадем , ограбваме..Парите са важни за нас ..Простете ни ..По- внимателно ще ви обираме ! Няма и да разберете КАК !!!И облякоха вълците агнешки кожи ...И заваляха "извинения" ..И Господ даже замесиха ...Ще ни "стабилизират" , ТЕ , мафията :)BIG AL

164

гешев

преди 11 години

преди няколко дена председателя на парламента категорично заяви, че гласуването и избирането на пеевски за шеф на данс е неотменим акт и нищо не може да го промени! а сега се оказа, че може без никакъв проблем!

163

Мистър Х

преди 11 години

Личон Барозу ще идва утре, за да съгласува Орерашсик новото назначение с Него. Плевневилев също съгласува назначнеиетон Марин Райков с Барозу най-напред. като сложихме Пеевски обидихем всичик посланици, затова сега ПЕС ще махат Станишев.

162

Мистър Х

преди 11 години

точон Нато не позволи Бригадир АСпарухов да заеме подобан длъжност перид 10-12 години, при Царя който исакше да сложи човек на комунистите обаеч Съюзниците му изръмжаха, че не може да слааг човек на Путин.

161

Мистър Х

преди 11 години

Пеевски е получил достъп до най-секретна информация по съмнителна процедураСамо за 14 дни ДАНС е успяла да провери депутата от ДПС до девето коляно и да му даде допуск на неясно какво основаниеПанайот АнгаревДелян Пеевски е получил документ за достъп до най-високото ниво на класифицирана информация "Строго секретно" по невероятно експресна процедура и в неизвестно какво качество. Това стана ясно от отговор на председателя на Държавната агенция по сигурността на информацията (ДКСИ) Борис Димитров на въпрос на "Сега". В агенцията се намират регистрите на всички издадени, отнети и прекратен