28

Анонимен

преди 10 години

До 9667Само *** или някой с"избирателна амнезия" не знае ,че обикновенно барикади се правят със защитна цел !

27

yoyo:)

преди 10 години

До АнонименНе бъркай Турция с арабистан, Турция е 100 пъти по различна и по-демократична от арабските страни

26

9667

преди 10 години

До колкото мога да разбера с моя оскъден български език, заглавието се чете "Бутнаха барикадите, отвориха площад "Таксим"Може ли някой демократоид, с добро владеене на майчиния си български език, да ме просвети малко, какви са тези "мирни" демонстрации зад барикади?

25

Анонимен

преди 10 години

Отвратително е на ден по 5 пъти да се молиш и да нямаш право да ходиш по-къси панталони и ръкави! Мъже - задължително брадаЮ а жени - дори деца на 7 години - фереджатеюТова е истински кошмар! Ням нито една султанка - жена, майка или дъщеря на падишах, забрадена като неговата жена - като пингвин. Няма една такава и арабска фърст-лейдию Поначало забраждането почва от монахините и от проститутките, криещи лицата си, за да не ги познаят в махалата!

24

до 999 и гаргата

преди 10 години

От зандана е трудно да имаш компетентно мнение. И от мнението и на двама Ви смърди на болшевизъм. Ленин и Сталин ряпа да ядат.

23

Анонимен

преди 10 години

Вицето е американска *** и ще го люснат веднага след като си свършат работата! И без това бяза отдавна готови, та евреина Запсу рече: Не му дръпвайта още сифона! Ползвайте го!Наивник! Става въпрос на нормални човешки свободи, а не да чупят витрини на бюфета, продаващ бира и да бият фризьора, щото подсторигвал жени!

22

Анонимен

преди 10 години

А бе не можеш ли да живееш нормално? Това, че си седнал да пиеш бира, да не значи, че си гей?! Стоиш си в колата с жена си и хоп- моралната поилция - дац документи за сключен гр. брак! Аък те самите по 4 жени вземат, без брак! Никой тук не оправдава аморалността или се присмива, напротив - точно обратното! Минимална свобода за дишане! Защо фейтулах ходжа, вашият фетиш, го забраниха в русия? разбраха, че е амер. ***! Живее в амер. вила и дрънка за ислям! Щом имаш идол - следвай го в арабия!

21

*

преди 10 години

До 999И аз имам едни съмнения, че Ердоган е трън в петата на англичаните

20

*

преди 10 години

До Анонимен 19Като гледам работата е "присмял се хърбел на щърбел" . Ние като не се молим, Западна Европа да не би да ни уважава повече, или заплатите са ни по-големи от тяхните?...Истината е тая цял свят работи да издържа запада , а те ни хвърлят огризки... Но за тези огризки не си струва да ставаме нация от пияници и *** и тук-таме по някой гей Исляма не е против подаряването на цветя, но жените като на всякъде предпочитат злато , така, че не се знае кой губи и кой печели от това

19

Анонимен

преди 10 години

Защо се моли американската ***-войска (2/3 от която е в чужбина!) да се завърне читава от Ирак, където изнасили, осакати и окълцвайки ги на парчета, обра органите на милиони хора!Заблуждавай се, че е велик онзи, който ти бърка в джоба и ти разпродава страната! Строи американско посолство в земите, оставени от Ататюрк на държавата, под форма на чифлици и гори!

18

Анонимен

преди 10 години

Още за арабия - забранено е подаряването на цветя, понеже възбуждало, а е позволено да се спи с мъртвата съпруга, ако не са минали 6 часа.Ето това е шериата, затова Ататюрк е казал: "Най-истинския водач в живота, е НАУКАТА!", а не разни догми! Но това искат те - народ-овце, да се моли да ден по 5 пъти, без да мисли защо получава толкова малко заплата и къде отиват парите от разпродадените на чужденци национални богатства. Защо вицето получава награда за смелост от евреите?!

17

Анонимен

преди 10 години

Ислямски фашизъм и шериат! Никой няма право да диша! Момичета ги женят на 8 години, жените нямат право да ползват нет, дори красивите мъже трябва да си затварят лицата с фереджета. за да не възбуждат моллите, на които акъла все в гащите! Това е арабистан! пази боже и комшиите ни от това! Също като инквизицията, обвиняваща котките в сатанизъм - първата им работа е да унищожават уличните животни! След това хората!

16

9667

преди 10 години

Хе да ви се ... таковам ... аз на вашето разбиране за "демокрация"! Еврейо-пейските двулични и лицемерни педофили, гейчета и гейовки, тръгнали да дават акъл на Турция. Ако демонстранти в която и да е така наречената "западна демокрация" направят дори десета от поразиите, дето ги вършат в Турция, ще ги накажат стократно повече! Някой да си спомня как разпръсна полицята демонстрантите в Лондон, Париж, Лион, Ню Йорк, Оаквил, Торонто, Монтреал?! Като ги галеше с рози и пръскаше Шанел????

15

Анонимен

преди 10 години

Точно така трябваше да постъпи и Асад , *** той много мек се оказа. А Европейския съюз да си гледа неговата демокрация, че там демократичното население започва да се сбръчква от демократичните прийоми на банките и тяхната финансова демокрация.

14

къде

преди 10 години

е ястребовски?

13

е браво

преди 10 години

Тези не гледат ли други телевизии и не слушат ли други радиа освен Турските.След вчера Турция няма шанс да влезе в ЕС следващите по 15 години.Живея в западна страна,това е основна новина в медиите и се подчертава бруталноста.Хората са много меко казано възмутени.

12

Анонимен

преди 10 години

ГАДНИЦИ! На Сирия знаете да врякате, ама като не ви иска народа - веднага демокрация!Ами той и сириеца беше избран. Махайте се, долна *** и ***! Не ви иска народа! Отивайте в Иран,щом много ви се иска ислям или в щатите, дето ви кърмят! Кърлежи, залепили се на турския народ!

11

саона

преди 10 години

Леле, какъв гъ.золизец!!!

10

*

преди 10 години

Вчера по Kral FM предаваха митингът с участието на Ердоган. В речта си им каза, че и основанелят на тяхната партия Е.Мендерес е бил наричан тиранин, по времето на неговото управление, но накрая са му били благодарни...Накрая взеха и скандираха с него и пяха с него...Списание "Икономист" ))))

9

зоро

преди 10 години

Сега и нашите ще следват примера на Ердоган ,и ще ни измитат по този начин,със сила. Балканска му работа. Само че, да не забравят че сме член на Европейския съюз и такива анадолски похвати тук не могат и не трябва да се случват.