407

селянин

преди 11 години

Правителството откликна и свали кандидатурата на лицето, сиреч отзова се на гражданските искания. В момента няма некакви основателни доводи за протест, освен някой подхвърлен лев и някое друга кебапче от герберските мумии. Егати подкупния народ, егати ниската култура. Тежко и на тая държава. Обаче едно да ви е ясно гербастите няма да ви дадат увеличенията на доходите и пожизнения стандарт, които би ви дало това правителство. Защото не ги е еня за вашия жизнен стандарт и как въобщи преживявате.

406

Протестиращ

преди 11 години

Де ги сега наглите гербави ***, да викат, че сме били *** и рубладжии? Веднага обърнаха лентата и взеха да ***, че сега протестите били различни и не знам си какво. Същите хора сме, със същите искания за ПРОМЯНА, а не само за смяна на разни партийки на власт. Не искаме нито мутромилиционерите от ГЕРБ, нито червените ***, нито турските мекерета, нито тоя продажник Волен! Цялата ни сегашна политическа *** е за пандиза!

405

Анонимен

преди 11 години

Протест на богатите. Прилича на Цветните Революции в Грузия, Югославия и Украйна и опита за Цветна Революция в Русия при последните президентски избори.

404

мсм

преди 11 години

Комунистите, сега социалисти винаги са продавали нацията ни с Думичката "В ИМЕТО НА НАРОДА"... и в името да останат на власт на всяка цена. Тези мозъчни мутанти в Името на народа избраха шев на най-важната институция на България човек на незаконна партия. В името на народа сложиха министри и областни управители от една незаконна до сега пасмина. В името на народа ще правят всичко напук за да гнетят гражданите ни и да ги изгонят от РОДИНАТА. Социалисти олигарси търпението на народа преля.

403

левски

преди 11 години

горд съм ,че съм българин, горд съм че не сме тази робска душа за която ни набеждават, благодаря Ви.

402

До Народа !!!

преди 11 години

ако се позволи България да се управлява от БСП-ДПС и Атака, това ще е поредната национална катастрофа за България!! Трябва да ги свалим от управлението. Това е нашата влас,т която ние сме избрали да я дадем и имаме правото и да я отнемем!!!

401

До Протестиращите!

преди 11 години

ако се позволи да се управлява БСП-ДПС и Атака, това ще е поредната национална катастрофа за България!!

400

Анонимен

преди 11 години

хахаха дори и на "Благодаря" се е намерил кой да даде минус. Човекът само благодари и пожелава хубави неша и пак се е намерил някой да даде минус. Ей това българите сме голЕма работа.

399

Булгаришшш

преди 11 години

Както винаги, във сводките на полицията реалния брой на протестиращите се дели на 5 :) Описано е по методикаВчера имаше над 70 000 - справка официалните сводки на НАТО-вските посланици :)

398

Анонимен

преди 11 години

До АнонименЕла бе, лично бих те изкормил за бъдещето на детето ми! Читак нещастен ......

397

Благодаря

преди 11 години

Доживях да видя гражданско общество в България, което много ме радва. Благодаря на всички протестиращи! Пожелавам здраве, успех, благополучие и духовно богатство на всички бългрски граждани!

396

Стойчо

преди 11 години

Хора, пазете се, играете по свирката на тиквуняка....! Кому са нужни оставки! Помислете, интелигентни сте!

395

Belevski

преди 11 години

Крайно време е българинът да извади пищова от гащите си - youtu.be/qNVCmeo7Kik

394

хохо

преди 11 години

интересно, на първите протести преди месеци се събраха няколко стотин човека и червените и Болен твърдяха че това е недоволният народ, а сега се събраха 20 000 - 30 000 хил, а същите твърдят че били платени провокатори, това се казва наглост

393

WhenYou

преди 11 години

15 000 друг път! Ей за това протестираме - няма една обективна медия! Хората бяха между 20 000 -25 000!

392

kork

преди 11 години

исканията за нови избори са напълно безотговорни и целят дестабилизация и гражданска война. правителството трябва да получи шанс да работи и едва тогава ще може да се говори. с тези протести само ни използваха.

391

ДАНО

преди 11 години

ДАНО протестите да ни обединятДАНО да не се се делим повече на сини и червени, българи и турци..ДАНО да разберем, че 23 години ни управляват като ни разделят и противопоставят - насъскват брат срещу сестра. Само когато сме ЕДИН СРЕЩУ друг те могат да си правят каквото си поискат.ДАНО да сме единниДАНО да не се поддадем на провокацията и политическите игри за пореден път..ДАНО има две срички: ДА и НО. Нека този път да е ДА!НЕКА СМЕ ЕДИННИБОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

390

Анонимен

преди 11 години

ПРЕДСМЪРТНАТА АГОНИЯ НА КОМУНИЗМА ЗАПОЧНА! КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ!

389

ЗАЩО НИ Е ДАНС ?

преди 11 години

Не мога да си отговоря на въпроса: ЗАЩО НИ Е ДАНСНе съм експерт, но като гражданин аз наистина не знам каква е функцията на ДАНС и какво прави. Наистина. ДАНС беше създаден от Станишев, после Бойко се закани майче, че ще го закрива, но нищи не направи. Сега ДАНС се явява основна структура в политиката на новото правителство... КАКВО СТАВА? Целия генезис на тази структура буди съмнения. Мисля, тук и журналистите трябва да си свършат работата. Може и да греша, но нека някой обясни.

388

БЪЛГАРИН

преди 11 години

НИКОГА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 24 ГОДИНИ БЪЛГАРИТЕ НЕ СМЕ БИЛИ ТАКА СИЛНИ. НЯМА ДА НИ МАЧКАТ ПОВЕЧЕ !!!!! НЕ СПИРАЙТЕ ПРОТЕСТИТЕ!!!