15

Глупостар

преди 10 години

До Анонимен Моля те брат,колкото и да ти плащат,не пиши глупости,ще имаш грях на оня свят.Или ти плащат за тези простотии или *** на Бойко!

14

Анонимен

преди 10 години

Някои от тук пишещите работил ли е по този мост?Знае ли как и с какви темпове се правеше.Знае ли колко пъти му се завиши цената?Колкото и да казвате че Бойко е кратуна толкова е и виновен да го има този мост.Когато има контрол и не безконтролно харчене и постоянен надзор тогава нещата стават.Затова мисля че най голямата заслуга да се открива сега мост има Борисов.

13

Анонимен

преди 10 години

Добре че беше Боико та да има сега какво да откриват.Иначе като магистрала Тракия,почната преди 50 г. така щеше да стане и с моста.

12

Анонимен

преди 10 години

Моста е започнат 2007-2008 така, че Бойко не е давал нито идеята нито парите. Но както и да е всички имаме заслуга, включително и той и е грозно когато един човек си присвоява усилията и парите на всички и говори:Аз построих еди какво си. А иначе проекта е много хубав, но не виждам с какво ще помогне на района чак толкова, освен да увеличи трафика от там и да пооправят пътя Монтана -Видин. Трябва и друго да се помисли за тоя район, само с един мост няма да стане работата.

11

Анонимен

преди 10 години

Нещо хубаво да се случи в България. От години не сме чували добра новина, а тя потъна в тлъстините на новия шеф на данс. Няма радост за нас, няма. Хораааа, това е с вашите пари и трябва да му се радвате, че все пак го има. Да ни е честит.

10

до 7

преди 10 години

Парите са общи, но Борисов ги даде за моста. Другите щяха да си ги поделят помежду си и да го строя още 100 години, не усещаш ли разликата?

9

Анонимен

преди 10 години

До от северозападаКаква ти е заслугата - че 10 години не беше започната работа ли?

8

дядо

преди 10 години

Банкянската мутра Боко Кратуня как ли го е преживял БУХАХХАХХАХА

7

галактика

преди 10 години

Много се радвам на идеята откриването да стане от работници, работили на обекта. Не знам чия е идеята, но чиято и да е - нека приеме моите специални поздравления. Както се казва - на добър път, на добър час, на хайрлия да е и все в този смисъл!

6

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен.....КАКЪВ БОКО СЪНУВАТЕ--ПАРИТЕ СА НАШИ,ВАШИ,ТВОЙ--ДА НЕ БИ БОКО ОТ ДЖОБА ДА СИ ГИ Е ИЗВАДИЛ--ТАМ МОЖЕ ДА СЛОЖИ,НЕ ДА ДАДЕ!!!

5

Анонимен

преди 10 години

Б.Б. е виновен да го има този мост сега, и за още много обекти е виновен да ги има. "Абе той си е за затвора направо тоя бе." :)

4

Анонимен

преди 10 години

Мерси Бойко.

3

Анонимен

преди 10 години

А стройният *** физкултурник Цецо Цветанов не беше ли подигравка за държавата?

2

Мен

преди 10 години

Ти мразиш дори себе си

1

Оп-са

преди 10 години

Орешарски това ще му е първото и последно откриване на обект като премиер! Мразех наглия и *** Бойко, но тези *** от БСП, ДПС и продажниците Атака са изумително нагли! Тази подигравка, тази гавра с назначението на прасето Пеевски, ми идва в повечко!