24

Шмъркотевици

преди 10 години

Тази не спря да шмърка през цялото предаване! В базата си имаха уж интимно местенце - закътано място, където им бяха казали, че не се снима и слуша. Да, ама не - точно там имаше скрити камери, за които не знаеха и точно там се скатаваха да шмъркат и дърпат. Продукцията в момента е пълна с компромати за т.нар. "звьездьи", като най-много са за темеРут и "килцата". Продукцията едва ли ще си признае, но може да ги питате... ;)

23

Тони

преди 10 години

Това момиче така и не успя да предизвика симпатии в мен..Безспорно има глас като певица, но като характер и отношение е отблъскваща!..Въпреки непрекъснатите суперлативи към нея от страна на гостите в лайфовете, аз така и не можах да погледна на Рут с респект и усмивка!..Това което виждах от девойката-нарцис като поведение в епизодите беше най вече високомерие, надменност, арогантност, ирония и доза злоба. Аман от 'богоизбрани' и от наложени 'величия' в България!!!

22

Анонимен

преди 10 години

Арогантна , груба и цинична , а някои казват , че била и певица !?!?! Откъде е това самочуствие не знам ? Аман от набедени таланти и псевдо хайлайф.

21

Vankata

преди 10 години

Глупаво момиче, като по-голямата част от българския народ!:)

20

Georgi

преди 10 години

Tolkova se radvam che taq ovca si zamina zashtoto mi e nai otvratitelniq chovek koito sam vijdal prez jivota si... Nikomu izvestna, psevdo pevica s 1 album za 10 godini hodi v edno predavane da predava fasoni i da gonqt 3-ma obiknovenni hora ot studioto zaradi neinite ligotii i pravene na primadona.

19

Анонимен

преди 10 години

Амфетомолева ....*** наркоман

18

любо

преди 10 години

Ти к...во ги използва и двамата ,единият за да се отървеш от другия и любо за да те измъкне напред в играта,ти си дволична защото в такава игра няма отбор оцелява само най подготвения и когато докато вие пиехте и правехте скандали любо се е подготвал за играта в която оцелява най подготвения всички ИЗТРЕЗНЯХТЕ дано ви победи всички защото оцелява най ПОДГОТВЕНИЯ

17

яшо

преди 10 години

Неприятно момиче. И фалшиво.

16

anonimen

преди 10 години

Кифла колева

15

Жена

преди 10 години

Любо ми е изключително антипатичен и като визия и ,,,,егати флегмата -учудвам се ,че има хора ,които го харесват,,,

14

сладострастник но 60

преди 10 години

Тази пие ли семе?

13

Анонимен

преди 10 години

Коя е тая?

12

Анонимен

преди 10 години

Каква е тая простотия бе?

11

александър

преди 10 години

Любо ще спечели ! Давай Любо !

10

до този под мен

преди 10 години

Ако наистина не се гледа като научен експеримент съм напълно съгласен с теб.

9

дядо ти

преди 10 години

Аман от нагласени реалитита! По-изтъркани сте и от бг политиката!

8

Анонимен

преди 10 години

тоз *** няма ли кой да го бутне на релсите преди да мине товарния за исперих?

7

регистрирах се

преди 10 години

до АнитаНе само снощи, през цялото време си показваше рогата и демонстрираше свръхвисоко самочувствие, пренебрежение и грубост към по-беззащитните в базата, съглашателство спрямо лидерите, докарвачество за пред публиката.. неприятно момиче като цяло.

6

евгения

преди 10 години

В България се гледа сеира, а Вие не сте ли участник в този сеир? Или сте над нас, останалите хора. наричахте "***" един човек, който седеше до Вас през цялото време. Били сте отборен играч, глупости. Гледате ли баскетбол? Това е колективна игра, екипна! Не е щанги! Бъдете здрава! не ме кефите, но това няма значение!

5

Анита

преди 10 години

Още в началото на излъчването на Къртицата аз написах, че Рут е най-малка, но е голяма интригантка и лицемерка, за което получих много отрицателни коментарии. Снощи тя си показа характера, вместо да защити Любомир, тя беше единствената, която го обиди няколко пъти. Той се държа мъжки,което му прави чест, но Рут разбра, че го изгуби и започна да се върти на 180 градуса- да го хвали! Тази жена не е достойна за уважение!