13

Тийнейджър

преди 10 години

Aз пък не виждам в днешното време на всеобща разруха обхванало страната, какво толкова особено е свършил и направил в миналото Радой Ралин за добруването и за по доброто бъдеще на България, за да бъде запомнен с нещо положително и градивно, и да е заслужил да се почита чак с паметник от съвременото обезверено и безработно младо поколение,че и Фандъкова да се е толкова загрижила за да разчиства гащите от площада на негово име !

12

Михаил Цвеов

преди 10 години

задето сте ме публикували противозаконно...: ,,,"В чл. 32 от Конституцията на Република България, като част принципа за неприкосновеност на личния живот, е прогласена забраната Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание "....."Съгласието може да бъде дадено устно, когато става въпрос само фотографирането на снимка. Ако тя ще бъде публикувана, необходимо е писмено съгласие, с което да може да се докаже, че не са наруше

11

Михаил Цвеов

преди 10 години

нещо аз кво общо имам с темата та сте ми качили моята снимка ??????????????? ще видим тая работа

10

тъп гербераст

преди 10 години

тъпата офца фандупкова, да каже кой ще извади парите за пропуснати ползи от незаконна търговия, незаконни площи и незаконни реклами. тя пак се оправдава и ни праща в бъдеще време, щяло да се оправи. герберастка лъжлива

9

Willy

преди 10 години

Абе, рано или късно тъпата блондинка ще го отнесе! Толкова глупав кмет София не е имала! Освен това не е и софиянка, а някаква селска учителка по руски!

8

Natural Dialectics

преди 10 години

А незаконните вили и хотели на мутрите и кафетата им на велоалеите кога ще "излетят" ?

7

ъ

преди 10 години

Невероятната простотия на редовия комунист, демонстрирана от наемниците, направо ще доведе до гражданска война! Срам ме е, че такива добитъци са ми сънародници.Заслужавате си съдбата - да ви стрижат и доят соц-бейовете, че и да ви се присмиват, а на вас да ви подхвърлят по някоя троха.

6

фсб

преди 10 години

До Някойи аз живея там и искам да мога свободно да преминавам от там, а не да се прескачам с хората, защото е презастровно с разни скапани бутки, нема да умреш от глад като махнат мазните баници...

5

Аз съм

преди 10 години

До МОЛЯ , МОЛЯ -На кой беше Общинския съвет, На изборите през 2005 год ББ е избран за кмет. Умнико чети, а не преписвай това което ти дават.

4

Анонимен

преди 10 години

Защо трябва да мълчи само защото е червен ? Дай всеки да си продава нелегално където иска и каквото иска. Навсякъде да се набъка с *** дето продават ***. Ти добре беше спрял да пишеш, но явно отново са започнали да плащат на *** като теб. Такива лаекй като вас, които слугуват на другите, са бича на България. Като стана президент, ще копаеш уран в Сибир, заедно с другите *** на партии.

3

МОЛЯ , МОЛЯ

преди 10 години

ФАДЪЧКОВА , Я НИ ПРИПОМНИ КОЙ БЕШЕ КМЕТ НА СОФИЯ ПРЕЗ 2004 Г. МАЙ И ДОГОВОРА БЕШЕ СКЛЮЧЕН ПО ВРЕМЕТО НА БУДА -МУТРЕВ ОТ БАНКЯ. ОТНОВО ТЕ ХВАНАХМЕ В ЛЪЖА И ТО ТВЪРДЕ ПЛОСКА. ГРОБАРКЕ ВЕЧЕ ГО НЯМА ТВОЯ ЗАКРИЛНИК И ВСИЧКИ ТВОЙ ДЕЙСТВИЯ ЩЕ СЕ ГЛЕДАТ ПОД ЛУПА. КОЛКОТО И ДА ТИ Е МЪЧНО И ТИ КАТО МУТРО-МИЛИЦИОНЕРИТЕ СИ ПЪТНИК . ОТИВАЙ СИ ЗАЕДНО С БУДА И ЦВРЪКО ДОКАТО НЕ СА ТЕ ЗАРЪФАЛИ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ С КУЧЕТАТА И КУЧКАРНИЦИТЕ. ВРЕМЕ Е ДА ХОДИШ ДА САДИШ КОМПИРИ В САМОКОВ. ДОЛНИ КРАДЛИВИ МУТРЕСИ И К-РВЕТИНИ

2

Някой

преди 10 години

Много ми е инересно какво ще изтипосат там после след като ги махнат. Аз живея там и нямам проблеми с тези павилиончета. А и баничките са вкусни и има до тях готини пици на парче.

1

optimist

преди 10 години

Кадиев, мълчи бе червен отпадъко!