10

до 9 и 10

преди 11 години

, щото си един и същ. Явно си от платените драскачи на Минев.Това, че Банско влиза в състезанията за СК няма лошо.. стига да не струваше по 5 млн. на държавата директно спонсорство към мутрите от Юлен и мръсните пари зад офшорката им.И не ми излизай с некви ски ДОВОДИ, щото карам от дете, обиколил съм всякакви ски зони и не пиша, щото Прокопиев или Зелените ми плащат.Нито ги знам, нито ги познавам.Просто, Цеко е ВРЕДЕН за ските и планината! Пиша от лични впечатления и от позицията на скиор.

9

Психо

преди 11 години

До 2-ри, човекоооо !!! Ти милиционерщината на Цветелина Бориславова знаеш ли я? Пропагандата на Тома Белев знаеш ли я? Офшорните компании за дърведобив на Пампорово знаеш ли ги? Ивайло Прокопиев и добив на каолин в полза на "зеленият" кръг знаеш ли? Я си отвори очите малко !!!!!!!!!!!

8

Ски

преди 11 години

Това, че Банско влиза в листите за световен курорт по ски алпийски дисциплини някой мисли ли го? Стан много добре го каза! Вместо "зелените" да мислят за перспектива, те само манипулират и хрантутят с Иво Прокопиев обществено мнение! А има хора, които мислим за развитие и бъдеще, а не поредния протест!!!!!!!

7

а леле

преди 11 години

за който петчленен състав на Върховния административен съд се произнесе... В тая държава никога няма да има нещо като върховенство на закона... срам хора срам

6

Анонимен

преди 11 години

Tazi bivolitza lelia na pEEVSKI li e?

5

Стан

преди 11 години

Е, добре! Ще потвърди след проверката, че лифтът е незаконен и какво ЩЕ го демонтират ли?! Еколозите, разбира се, ще са доволни, НО приходите от зимния туризъм ще изчезнат. Нещо, да Ви щракне, че там вече функционира писта от СВЕТОВНАТА КУПА по ски?ИЛИ И ТОВА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!!! ТОЯ ТАКЪВ, ДРУГИЯТ ОНАКЪВ! А БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА!!! Защо само си чешете езиците? Ха помислете малко и за тази държава като за такава....

4

Анонимен

преди 11 години

EГАТИ И МИНИСТеРЪТ ...?НА ВСЕКИ МЕТЪР ---КОРУМПЕТА !---САМО в Бг !

3

Анонимен

преди 11 години

Тази новина преведена звучи така - новиярт екоминистър се заема с все сили да направи каквото трябва за да не пострада бизнеса на един от тези които са назначили правителството. Каквото е нужно ще се оформи така че да изглежда законно и разбира се накрая ще се украси с гръмки популярни фрази от рода на "не се нарушава околната среда", "съобразено с предложенията на експертите и на екологичните организации", "национални приоритети" и т.н.

2

Анонимен

преди 11 години

Лицето Цеко Минев контролира Витоша, Банско и Боровец.Никой нормален човек не е против модернизацията на ски съоръженията, но при офшорката Юлен видяхме за какви 'модернизации' става въпрос.Доказано е че милиционери ски-туризъм не могат да правят!Тяхното въображение стига най-много до РЕКЕТ, изнудване и гавра.Повече от всеки желая и в Бг да има ски-курорти, като из Алпите, но това не са само лифтове, а и култура, която тукашните *** нямат.

1

Pррр по овцете

преди 11 години

и докато мине поредната проверка вече ще ви изритат от властта...