21

Dida

преди 10 години

До ShopСега селяните са ви виновни...

20

Анонимен

преди 10 години

Все комунистите виновни но тогава всичко работеше и се произвеждаше.Да не говорим за плодове и зеленчуци.Нашите стоки заливаха пазара но не само през соца. а и преди това сме били производители на селскостопански продукти известни и зад граница.А сега какво е и няма да се оправи положението.Никой не субсидира тези трудни отрасли.А и няколко групировки не дават честните производители да си реализират сами организирано продукцията и да печелят от труда си.

19

Баш Чикиджиоглу

преди 10 години

Наследството е на баща ти и *** и е направо гнило и безмозъчно. Комунистическата зараза е СПИН, както каза един друг болен. По-правилно е да е СМИН - Синдром на Придобита Мозъчна Недостатъчност.

18

селянин

преди 10 години

Ами как да произвеждаме като тия предишните *** ни направиха сами да си приказваме!Само бесило без съд за тях!

17

Илко

преди 10 години

Наследството на Бойко!

16

Анонимен

преди 10 години

Ми избирайте само българска стока, хашлаци... седнали на раздумка колко трагично било положението. Следващият път не си купувайте лук, домати или пиперки от БИЛА, ЛИДЛ и други подобни, а се огледайте на пазара за българска стока. 2 стотинки разлика няма да ви убият

15

Анонимен

преди 10 години

Сега ще трябва да ходим от офис на офис за да наритаме и изкараме насила на полето тези, които са се намъдрили там, защото те са като *** - нищо не произвеждат.

14

Shop

преди 10 години

Бойко каза: 1.Садете картофи 2.Гледайте овце 3.БСП+ДПС+Атака = ТУМОР

13

коко

преди 10 години

"Почти не произвеждаме наши картофи, ябълки и кайсии". Да,така е. Но в България се произвеждат най-качествените тикви...

12

хасан

преди 10 години

Абе не спорете и не се чудете защо е така, ДПС е виновно, то е ясно. Също така и за бурята на Марс от миналата седмица. *** народ и слаби, продажни управници. Нисък морал и достойнство, ***, друго нямам какво да кажа

11

BOB

преди 10 години

eeee lo6a rabota be ,tur4ina si otvori o4ite ,ne raboti ve4e na poleto ,derzayte robi

10

horus

преди 10 години

Ами нали воените *** бяха казали че фермерите и агрономите са "нещастни *** с кал под ноктите" !Сега що ревете - имаме си армия за чудо и приказ, ще купуваме още самолети да пазим държавата, плащаме по над 15 млн за мисии в чужбина ! Който не хранише своя храни чужда армия ! А то какво се оказа - нашата армия се храни от чужбина !!!Военните са едни от най - добре платените а селскостопанските специалисти и работници - едни от най - ниско платените. После що нямало земеделие ?!

9

Shop

преди 10 години

Селяните, научени от комунистите да не работят, си продадоха земята. Какво искате повече? Бойко каза ли ви да садите картови?

8

5f5

преди 10 години

До АнонименИ започваме да ядем мухлясали плодове и зеленчуци

7

Анонимен

преди 10 години

Спешно БЯГСТВО от еврейският съюз,затягане на границите,актуализиране на наказателният кодекс,военизирана съдебна система,правила за опериране на българският пазар за хипермаркетите,преработване на договора с чуждите банки и изгонване на наглите банкови лихвари и т.н. и т.н.

6

коко

преди 10 години

След като "Ликвидационните съвети" съсипаха всичко за какво производство говорим?Има ли друга страна,в която държавата сама да се е саботирала?И от рай да е направила пущинак?Нещо май държавното ни устройство е сбъркано!

5

tih velikan 681

преди 10 години

V Samokov,Smolyan drugo,osven kartofi ne raste

4

5f5

преди 10 години

Абе произвеждаме ний,ами трябва да преглътнем самочувствието си и даа се учим от другите.Като гледам на пазара българските и вносните плодове,си мисля-на какво отгоре нашите искат по-високи цени?

3

Анонимен

преди 10 години

Чуждите колонизатори с техните хипермаркети работят за заличаване на българското производство. Те решават да не купуват от българските производители. Налагат им такива условия, че е по-добре да фалират. Внасят си всички продукти, излиза им по-скъпо, но целта е дългосрочна - за едно 10, 15 години в България нищо да не се произвежда. После ще дойдат колонизаторите, ще изкупят земята и тогава ще започне производстовото от начало, но този път печалбата ще отива в небългарски фирми.

2

коко

преди 10 години

И хора не произвеждаме вече.Само *** от вида ***.