48

Анонимен

преди 11 години

МВР НИКОГА НЕ Е РАБОТИЛО ПО-ДОБРЕ. ТОВА ЕСТЕСТВЕНО НЯМА КАК ДА СЕ ХАРЕСА НА ОРЕШАРСКИ, КОЙТО Е МЮРЕТО НА БКП. И ПОНЕЖЕ МВР НЯМА ДА РОБОТИ "ПО ТОЗИ НАЧИН", НЕКА ГРАЖДАНИТЕ ДА ОЧАКВАТ ОТ МВР ДА РАБОТИ ПО ОНЗИ НАЧИН. КОЙ Е ТОЙ? АМИ ПОГЛЕДНЕТЕ КРИМИНАЛНИТЕ ХРОНИКИ ПО ВРЕМЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ И Е ДОСТАТЪЧНО. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

47

Анонимен

преди 11 години

гледайте другари и се надявайте за европари леваци

46

Аз

преди 11 години

Гледат го под лупа и пак нищо не виждат, защото герберастите нищо не са оставили

45

Никога повече ГЕРБ

преди 11 години

До прогнозаЗащо мислиш така ? Да не си врачка или вече промит мозък *** ? Правителството не е започнало работа , а ти вече вещаеш апокалипсис. Голям драслю си и може би на хонорар !

44

Анонимен

преди 11 години

До ! (42)Референдум за "Белене" практически все едно не се е провел, защото тъпия български гражданин го домързя да отиде да заяви волята си. Това доведе до провал на референдума и остави широко отворена врата за политиците да правят каквото си искат с проекта АЕЦ"Белене". Освен това от гласувалите повечето са "ЗА" проекта. Останалите гласове (негласувалите) нито са "ЗА", нито са "ПРОТИВ". Те просто решиха да оставят политиците да решават вместо тях.

43

ТЕЖКО

преди 11 години

Наследството от ГЕРБ е много тежко - Дългове , Безработица , Бедност , Самоубийства .Ако Орешарски съумее да изведе България от тези неща , има право на края на Мандата да поиска Народен Съд .

42

просто аз

преди 11 години

До Няма смисъл !Няма да защитавам никой, нито пък смятам да критикувам Орешарски, който все още не е започнал работа. Искам само да ми кажеш от коя страна бяхме по-богати преди Будьо, че той да ни е направил най-бедни? Късата памет и сляпата вяра на празни обещания, винаги са били сериозен проблем на българите, не мислиш ли?

41

Анонимен

преди 11 години

Vqrno Li 4e cvetan e sprql parite ot europa bravo na. Cvetan

40

Евро Пси

преди 11 години

Да не стане и тази - *** работа!

39

Анонимен

преди 11 години

À naroda gleda pod lypa tyskotyrskata mafiq

38

dida

преди 11 години

Все едно гледам Круела Девил от 101 далматинци.Какво ще кажете не ви ли прилича?

37

Няма смисъл !

преди 11 години

Изобщо няма смисъл да се правят проверки за това какви щети е нанесъл на държавата един въшкав ***, известен с името Будьо. На всички ни е ясно, че той фалира държавата, направи ни най бедните не само в Европа и на всичкото отгоре успя да опростачи около 1 млн. българи, като започна от журналистите. Точно те го подкрепиха на изборите. Няма време и преди да е напуснал страната Цацаров трябва да му сложи прангите. Що се отнася до миналото на този ***, там майстор ще му бъде Сретен Йосич.

36

!

преди 11 години

"Знаем реакцията на обществото, това е сигнал, а ние сме отворени към такива сигнали, уточни той. Така ми се иска да държи на думите си, защото за "Белене" имаше референдум, а сега друго се говори и пише.

35

Jerry

преди 11 години

До НаследникA преди Герб как беше??????????????????????????????????????????

34

##

преди 11 години

още един кавал който се прави на отворко.

33

55

преди 11 години

Да - 35,професионалист е, придържа се към програмата на ГЕРБ!

32

Eldorado27

преди 11 години

хаха Алекс... неграмоте,.. това какво е :))

31

Aleks 1969

преди 11 години

До 34Eldorado27Ти току що доказа,че си неграмоте,а дали си *** не знам - "оправлява"

30

brawo

преди 11 години

успех. личи си разликата в класите. каква визия има един доказан професионалист и един псевдо пожарникар. за изказ и професионализъм да не говорим

29

Eldorado27

преди 11 години

До Aleks 1969Тепърва ще видиш какво е да реве народа, рев от бяс...защото народа не е *** и никога няма да остави да го оправлява тоя, който го продава на турция...