37

електорат

преди 11 години

Румене,подценявал съм те.Ти се оказваш много по-умен от тези които останаха на Позитано и се наричат социалистически елит.Дано поне се вслувшат в думите ти,а не се самозабравят заедно с коалиционните партньори от ДПС и Атака.

36

rumen221

преди 11 години

ГРЕШИШ...!Съвършенно правилно Костов вижда навякъде а агенти на КГБ и тайни подземни структури финансирани от руснаците...- В СЪЩНОСТ Е ТОЧНО ТАКА...!!!- ЗАПИТАЙ СЕ ...:- ЗАЩО ОТ ДАНС НЕ СА ХВАНАЛИ НИТО ЕДИН РУСКИ АГЕНТ... или крупен мафиот!?!?!?!Ефрейтор Атанасов и Р.Петков грешат... - За оперативност си нуждаем от Оперативни структури...! Така, че сливането на една Аналитична с една Изпълнителна структура се създава едно... Оперативна служба...!!!- А точно това ни и трябва...

35

Анонимен

преди 11 години

Щом Румен Петков се опасява за това вливане на едната структура в друга,значи правете си сметка за каква некомпетентност или по-скоро търсене на начини за пълен и неограничен контрол от страна на една личност върху българските служби за сигурност.

34

Денс денс денс

преди 11 години

Много по лесно се контролира една система отколкото две ,обединяваш ги ,правиш постоянно наблюдение на 4-5 ключови параметъра ,слагаш 3-5 ключови лица на възлови длъжности,дърпаш им конците и системата е ТВОЯ ,т.е. ПРАВИЩ КАКВОТО ТИ СЕ ИСКА ,ЗАМИТАШ СЛЕДИ ,ПРЕНАСОЧВАШ ФИНАНСИ ,ПРЕХВЪРЛЯШ ПАРИЦИ В ОШФОРКИ И Т.Н. и никой ,никой ни лук ял ,ни лук мирисал .....Тогава предвиждам такъв живот ,че само си викам ДАНО.......

33

оле

преди 11 години

Мен пък Р.Петков(пък и Овч.) ме притеснява....

32

Анонимен

преди 11 години

най-добре да си кротува там в Плевен, да си пикае на воля в шадраваните и да не дава акъл, когато не му го искат. Те самите бесепари го отлюспиха, той продължава да се бута пред камерите. нахален е като конска муха

31

анонимен

преди 11 години

Румбата може да е всякакъв, но е българин!

30

анонимен

преди 11 години

Сергей Станишев ще закрие държавата по поръчение на товарищ Путин! Не ви ли стана ясно?!

29

KeepWalking

преди 11 години

Тоя кво стана,нали беше много отворен...като беше министър се беше срещал с братя Галеви и коментара му по темата беше ,че нямал навика да сяда с *** и Пульо на една маса,забравили че точно *** и пульо те бяха избрали бе мишок скакап.После Куйович директно си го каза ,че като спрял да плаща на Р.Петков го вкарали в затвора..А маджо вика РУмен забравихте ли ,че беше абривиатура на МВР.....Дойде Цветанов ,единствения свестен министър и те го заляха с помия...

28

Анонимен

преди 11 години

Na nas ne ni trqbwat pitshowe i Tarikati kato Boiko Rumen Mestan Bolen Peeew, trqbwa ni rabota zazdrawqwane na soziqlnite griji inwestitori ot wsqka ewropeiska i taka natatak.

27

Анонимен

преди 11 години

С какво ли ви подразних, та сложихте толкова минуси?...

26

Анонимен

преди 11 години

Мога да си представя, ти какъв пич си! ХАХАХАХАХА!

25

бебо

преди 11 години

не обичам червените но за Румбата бих казал е пич

24

Анонимен

преди 11 години

Разсъждава? ХАХАХАХАХАХАХА! Препредава думите на Боко и Цоко!

23

Важното е да приказв

преди 11 години

То приказката е, че системата трябва да е обезвъздушена, за да работи бе, тикво!"Според него има и риск да се обезвъздуши системата, защото промените не са обсъждани с професионалните среди."

22

Анонимен

преди 11 години

Е да, но Румбата не е съГЛАСЕН!

21

Тман

преди 11 години

Проблема според мен е: налива се прекалено много власт в ръцете на един човек, този който ще бъде началник на цялото звено! А този човек, ще бъде избиран от парламента, което значи, че при евентуално едно некомпетентно управление, отоговорноста ще бъде размита в/у народните представители ..... което значи че все едно няма отговорност за това назначение!

20

Анонимен

преди 11 години

До lol: Точно така си е, знаят не само кварталните нарколаборатории и дилъри, ами даже и на кого се отчитат нагоре по веригата, ама си траят, защото иначе ще извхвърчат от работа.... Затова е много добре да се разформирова това котило на интереси и да се започне начисто!

19

Анонимен

преди 11 години

Калинки, няма да ви мине нУмерат! Хи-хик!

18

rm

преди 11 години

Бре, Румен Петков да каже нещо конкретно и ясно. В случая съм съгласен с него.