133

Анонимен

преди 11 години

До Анонименне предричай че да не ни изпревариш! За там ред няма! А каквото и да говорите за Волен той постъпи като мъдър политик! Не позволи на мафиотската структура ГЕРБ да доунищожи държавата! Браво Волене !

132

1

преди 11 години

До 2 юни,да така е валери симеонв е ботев от 1962год.тогава беше възродителния процес за ***.

131

Българин

преди 11 години

До до 149Напълно си прав.Но поне не съм от тези ,които "изритаха" Б.Б. от властта и след 3 месеца пак гласуваха за него.Моля те не "такъв Ти е и елита!", а такъв Ни е елита

130

2 юни

преди 11 години

Валери Симеонов е новия Ботев

129

Анонимен

преди 11 години

виждам как му се кефите на Волен-направил пари-умен бил-тегли *** българино-заслужаваш си съдбата и не реви като те крадът-и ти си такъв корумпиран и крадлив-и докато не измрете всички с това мислене няма да се промени нищо.

128

Анонимен

преди 11 години

Че Сидеров не е китка за мирисане е ясно , но тази е още по-голям ***.

127

Българин

преди 11 години

Че Сидеров е ненормалник -няма съмнение ,но тази "па*авра" кой я "пуска" по медиите ?Представете си каква държава сме щом тези" двамцата" са част от "елита"

126

В.В.

преди 11 години

НЕ СЪМ ЗА АТАКА НО ОЦЕНЯВАМ ТОВА КОЕТО НАПРАВИ БОЛЕН СИДЕРОВ ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ ДА СИ ИГРАЕМ НА ИЗБОРИ ДА СЕ ХАРЧАТ ПАРИ ДА ОБЕДНЯВАНЕ И ЧЕ СЛЕДВАЩИТЕ ЩЕ СА ПО ХУБАВИ ОТ ТЕЗИ КОИТО ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ПО ДОБРЕ ДА ИЗЧАКАМЕ АКО УПРАВЛЯВАТ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА ДА ИМ ПОМАГАМЕ А НЕ ДА СЕ ПРАВИМ НА ИНТЕРЕСНИ КАТО САШО ДИКОВ НА КОЙТО НИЩО НЕ МУ СЕ РАЗБИРА КАТО ГОВОРИ А САМО ОПЛЮВА ПРЕДИШНИ СЕГАШНИ - ДОКЪДЕ СА СТИГНАЛИ НОВА ДЪРТАЦИ ДА ИМ ВОДЯТ ПРЕДАВАНОЯТА ДИКОВ,КОЛЕЗИЧ СРАМ ЗА МЕДИЯТА ИМ

125

мъж

преди 11 години

Тази жена Капка има ли право да говори против бившия си съпруг? Живяла е с него извън брак 20г., след това успя да се омъжи за него и да си препиши, че е била нейна идеята за партията. Нека да каже колко души гласуваха за нея и за синчето й тази година. Безсрамно и невъзпитано се държи. През 2014г. ще има избори за евродепутати, но за Димитър Стоянов никой няма да гласува.

124

Rummy__

преди 11 години

До Фильо а Волен прави пачка и щрака с пръсти. Евала на човека, че изтъргува говедата на добра цена. Повечето *** не се кефят мн мн, ти не знам защо така..

123

Апостол Апостолов

преди 11 години

С един глас ставаш МУЛТИМИЛИОНЕР, *** моме! Ето това е цялата зависимост.

122

Фильо

преди 11 години

Абе Волен си е опекъл работата. Взел е яко кинти, дето вие не можете да броите дотолкова. Болен, неболен, вие като сте толкова умни и можещи, да бяхте отишли вие да се оправяте, вместо него. Ама не отидохте, защото нямате акъл за 3 с'тинки. Затова вие си оаставате скотове, а Волен прави пачка и щрака с пръсти. Евала на човека, че изтъргува говедата на добра цена.

121

не син

преди 11 години

Сидеров е доста болен , но е и безскрупулен и алчен , затова прекалява с ролите !

120

реалист

преди 11 години

Тая вехта кукумявка и малоумния и син са срам за всички политици.Като каква си дава мнението тази алчна твар?Вместо да ближе ръката на Болен , седнала да ръси патешки мозък...

119

Волен с феса

преди 11 години

Волен прави всичко за пари. Долен фес.

118

Rummy__

преди 11 години

До до Истинския ПатриотНека всички подкрепим Волен...Той го направи..за добро..повярвайте ми,!!! Хахахах, вярваме ти. Знаем, че е за добро, само че не за нашето..

117

Анонимен

преди 11 години

На тоя перко нито жена му се угоди, нито коалиционен партньор. Прелита като лястовица, за да види откъде повече ще намаже.

116

Shop

преди 11 години

Все пак Капка без малко да забременее от Волен, но получи спонтанен аборт. --------------- Това беше малко...необмислено. Изказването, де...

115

Анонимен

преди 11 години

Колкото и да се напъва, Волен никога няма да дели с хиените. Винаги ще получава само трохите от пиршеството им.

114

до Истинския Патриот

преди 11 години

Много си запознат с Детайлите,Значи си Фен На Волен.Поздравявам те...Браво...Нека всички подкрепим Волен...Той го направи..за добро..повярвайте ми,!!!