8

Анонимен

преди 11 години

Абе въведете законодателни промени с които да стане задължително слушането на интернет и комуникациите и да приключваме с тази истерия. Който не иска да го слушат може спокойно да си реши проблема с технически нововъдения. Които е технически изостанал да се върне към старите методи. Започнете да мислите за обикновенните хора на които им е все едно кой какво слуша като не можи да се грижи за децата си.

7

до 1

преди 11 години

Е колко до помага отчета за 2011 стана публичен миналта година 15000+ разрешени тот съда СРС-та 200 дела влезли в съда ефетивност 1% и не се знае по колко ще има присуде... цена 100 000 000 лв. (100 милиона лева) чакаме да видим колко е е за 2012... Като хората знаят че масово се подслушва стават внимателни и срс не вършат работа... Само много глупавите и тези дето си мислят че те контролират подслушването ги записват...

6

НАСКО

преди 11 години

Независим!?както е съдебната система!?Господ да ни пази...........

5

leo66

преди 11 години

Ясно е,че автори на тия ченгеджийски компромати са пещерните динозаври от ДС.*** от ПЕС, ФЕС и СС,озверени и ръчкани от кукловодите си, ще скачат още малко.След 100 дни БОЙКО ВЕЛИКИ идва, за да смачка кафяво-червените *** до крак..

4

Анонимен

преди 11 години

Само не разбирам едно, за какво е тези СРС-тата в България? България толкова малка държава че без СРС знаят всичко!

3

СПЕРТЕ

преди 11 години

" У нас се подслушва прекомерно, смята председателят на ВКС" Подслушва се защото подслушванията са поръчкови и платени и мръсните ченгета бачкат за часпром - това е истината.Те много добре знаят, как де предизвикат подслушване и да си поискат обосновано разрешение от съдията. Големите детектевски агенции собственост на бивши и настоящи МВР босове, чрез подставени лица разбира се, ползват външното наблюдение и техническите средства на МВР, ГДБОП, ДАНС, дори и на военните.

2

Анонимен

преди 11 години

ТИ СИ ФОТОКОПИЕ НА ДРУГАРЯ ЛЯЛОВ ХЕМ ИСКАТЕ ВСИЧКИ ДА ВИ СЛУШКАТ ХЕМ НЕ ИСКАТЕАКА КАЗА СТРАТЕГА --ДЕ ГО КРЕМЪЛ НАТЕГА

1

Анонимен

преди 11 години

АКО ТОВА ПОМАГА ДА СЕ ХВАНАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЛКО СА БРОЙКИТЕ НА СРС