82

Анонимен

преди 10 години

Долу ЕС завинаги!

81

Анонимен

преди 10 години

нормално!на тия заплати които взимат трябва да кажат 2 -3 реда!

80

123456

преди 10 години

Тези не се ли замислят, че се опитват да се намесват във вътрешните работи на суверенна страна, равнопоставена с другите страни членки в ЕС?

79

Shop

преди 10 години

Всяка сериозна държава трябва да има такива служби. Проблема е там, че ДС е защитавала не българския народ, а марионетния режим на Тодор Живков, тоест била е съвестка служба, а не българска.

78

мaорa

преди 10 години

Тукa имa двaмa тримa които знaят зa кaкво стaвa въпрос относно Дс и службите изобщо. Другите сa.чули недочули и плещят тъпотии...докaто се кефят нa Джеймс Бонд. Държaвнa сигурност е необходимa службa....беше тaкaвa едно време и сегa трябвa дa е тaкaвa. Всякa сериознa държaвa трябвa и имa тaкивa структури.

77

Анонимен

преди 10 години

БКП започва да си показва пълната сила, след като Станишев, Доган и Сидеров се гушнаха. Честито българи, червената мафията се завърна

76

до 'умник'

преди 10 години

И ДСБ, другарю! И ДСБ барабар с гуруто Костов, Надка телектулката Пръмовица!

75

глупци

преди 10 години

Глупав български народе не разбра ли, че между ГЕРБ, БСП, ДПС, НДСВ няма никаква разлика? Всички те са продукт на ДС

74

sigurno

преди 10 години

Ей някои хора така и не се научиха, да правят разлика между човек работил в интереса на страната си и кварталния , който клюкари съседите си. Коя по-силна страна няма агенти?! Но не нали трябва да пляскаме на всичко , което ни каже запада. Докато в България хората не спрат да гледат ту към Русия , ту към Запада няма да се оправим . Трябва да гледаме нашия интерес. Иначе много се кефите на агентите по филите нали?!!!!

73

Shop

преди 10 години

до 66С ГЕРБ не беше перфектно, но с БСП ще е поредната катастрофа за България. ------------------ Напротив, с ГЕРБ беше перфектно. Най-доброто на тоя етап, затова и кремъл направи всичко възможно да бутне прът в колелата.

72

Shop

преди 10 години

Не може да става дума за никакъв патриотизъм в редиците на ДС. Тези хора защитаваха една съветска колония с тоталитарно управление, те бяха съучастници в смачкването на българския народ. *** и неговото поколение са най-елементарни реваншисти, дойдоха на власт с измама и сега трябва да покажат как могат да вървят на инат на цяла Европа. Инфантилни ***.

71

Истински Българин

преди 10 години

Разберете, вашето време е минало, вие имате толкова смъртни грехове спрямо родината си, че се чудя как тази партия не е забранена със закон като нацизма!

70

Истински Българин

преди 10 години

След 9.IX.1944 има толкова хора изпратени в трудови лагери, убити, избита е интелигенцията на България, хора, защитаващи тези тоталитарни структури са 100% свързани с тези структури или техни роднини. Да ти каже в очите един такъв - Много говориш момче, едно време ние такива като теб ги биехме в мазетата докато спрат да дишат. Да, ДС са позор за нас! СЪС СИГУРНОСТ ИМАТЕ ПРИЧИНА ДА ГИ ЗАЩИТАВАТЕ, БУКЛУЦИ!

69

До №77

преди 10 години

До БългаринПриятелю, искам да те поправя. След 9.IX.1944 далеч не всички, които са били на високи постове в старата администрация, са били изгонени. Има дипломати и други служещи, чиято квалификация и принципност са били безспорни, са били оставени на работа. Колкото до ДС, за някои сегашни мекерета е много удобно да слагат всички под един знаменател - и тези, които дадоха живота си, и тези, които се бореха срещу зараждащия се тероризъм. "Доносчици!" крещят самите доносчици и дечицата им.

68

До Истински Българин

преди 10 години

Това,че някои от бившето ДС са замесени в престъпните схеми дори и да е вярно-НЕ означава,че всички трябва да ги мериш с един аршин!Това,че има КАТ-аджия,който ще те рекетира не означава ,че всички в МВР са престъпници!Това да се отрича всичко от миналото е голяма грешка!Трябва да се учим от грешките си и да гледаме напред!!!

67

До анонимен 67

преди 10 години

Ние винаги сме били изолирани или пренебрегнати от ЕС!Справка-"Берлинският договор" от 1/13 юли 1878На мен вече ми писна да слушам какво ми казват от ЕС!!!Писна ми да се плашат всички от еврокомисари,които изпълняват нечия поръчка!БЪЛГАРИЯ е една прекрасна държава,която има нужда от силни политици и хора,които се гордеят,че са Българи!!!

66

Истински Българин!

преди 10 години

ДС са срам за България, служба действала и опресирала своите си граждани! БСП-ДПС-Атака се изложиха доста за една седмица. По същия начин можем да защитим Гестапо. Именно ДС държи медиите, мутрите, наркотиците и всичко останало. Трябва да бъдат изличени от лицето на земята, те са срам за нашата държава!

65

Кирилов

преди 10 години

Този james 1 явно е много *** и късопаметен като всеки гербажия.Фондовете бяха спрени по донос на ДС-наследника Николай Младенов,а ББ и сие изнесоха милиарди в офшорни зони.

64

Българин

преди 10 години

Какво като тези хора са работели за ДС?С какво са виновни та така скачат против тях?Ако са виновни имаше достатъчно правителства оцветени в синьо,които да ги разследват и при доказана вина-директно в затвора!По същата логика след 20 години да нямат право на държавна служба всички,които са били в сегашните служби или са сътрудничели с тях!1944г. са се отрекли от всички,които са поддържали монархията-грешка!Сега не се отричат от хора на ДС-пак ли е грешка?!?Все нещо ни е криво на нас българите!

63

Анонимен

преди 10 години

Утре на протести, докато не са се загнездили пиавиците от БКП-ДС.Истински протести!!!