47

отвратен

преди 10 години

Г-н Орешарски следваше съветите на МВФ и когато Банев(АКБ Форес) и подобията му ограбиха страната и то по правилата на играта.

46

Банкеръ

преди 10 години

Без повишаване на потреблението и ограничаване на вноса никакви планове няма да заработят.Но зимата ще доиде след 5 месеца.Това трябва господа Социялистите да го знаят,пишман работодателите също.Абсурдистан ще е гробища само според мен разбира се.

45

rumen221

преди 10 години

ПОДВИЗИТЕ НА ГЕРБКУХ РЕЗЕРВ 4,9 МИЛИАРДА... И 35 МИЛИАРДА ИЗНЕСЕНИ НЕЛЕГАЛНО- ЗАТОВА И ПРАВИТЕЛСТВОТО ГЕРБ-2 ОТКАЗА С ИДИОТСКО УПОРСТВО..., ДА СИ ПЛАТИ ДЪЛГОВЕТЕ...- КАКТО "СОВИТЕ НЕ СА ТОВА КОЕТО СА"... ТАКА И РЕЗЕРВА НЕ Е ТОВА КОЕТО НИ ПРЕДСТАВЯТ...- ОТ ГЕРБ НИ ЛЪЖАТ КАТО... ДЪРТИ "СОЦИАЛНО СЛАБИ..."- ОНЕЗИ 800 милиона ЩЕ СЕ ВРЪЩАТ ЮНИ НА БАНКИТЕ С БОМБАСТИЧНИ ЛИХВИ (ама европейците дали ще ги дадат нали има лимит за земеделци от 300х., а раздадоха на единици стотици милиони)...РЕЗЕРВА Е САМО В "ЦЕННА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ"... ОРЕШАРСКИ ПАРИ НЕМА..., ДЕЙСТВАЙ

44

sss

преди 10 години

В неделя всички на протест срещу кабинета!

43

Анонимен

преди 10 години

"БСП, ДПС и "Атака" нямат интерес от нови избори"- ами как ще има, та електората на БСП намалява драстично...отиват си пенсиийките, които след толкова години вярваха, че това е единствената партия, която може да работи за България.БСП замира, както и лектората и.Ще го питам Станишев след 5години- няма да има кой да гласува за популистките му идеи.

42

П_Петров

преди 10 години

До Анонимен 40, Алтернативите бяха на изборите, който е умен е чел програмите. Имаше само една програма, която беше икономически и логически обоснована, в ясно дефинирани действие-резултат, всичко останало беше демагогия, празни приказки и популизъм, чиято фалшивост веднага лъсна след избора на правителство. Българския народ за пореден път доказа, че е ***, нихилистичен и мързелив, като вкара в парламента демагози и популисти или просто го домързя да гласува.

41

Анонимен

преди 10 години

Първата вълна протести бяха изкуствени платени преврати, които увлякоха по естествен път някакво недоволство, а недоволни винаги има. Те бяха генерална репетиция, за това, което предстои сега. Макар и все още без ясно формирани цели хората в България започнаха да изтрезняват и да се обединяват. Погледнете форума. Не съм виждал досега такъв синхрон в позициите на хората. Пожелавам си това да е оня импулс от 91ва година и тези събития да дадат живот на новото дясно.

40

Анонимен

преди 10 години

Котьо, пис,пис,пис!

39

Анонимен

преди 10 години

Франкенщайн беше- десните комунмилиционери на Боко! Беше и се СВЪРШИ!

38

Варна

преди 10 години

Планът ви, както и да го наричате, няма да го бъде, червени *** мързеливи, крадливи и алчни!!!

37

Анонимен

преди 10 години

Франкенщайн да бе дошъл на власт щеше да е по-добре от тази политическа и семейна оргия готова на всичко да ни "оправи"!

36

Анонимен

преди 10 години

Докато я има Атака, Гроб ще е все в опозиция, а шефовете и- по занданите!

35

Анонимен

преди 10 години

Ама Волен ви го монтира, където трябва!

34

..

преди 10 години

Лято,зима трябва да ги изгоним !

33

Chikatilo

преди 10 години

Ако отново има избори съм убеден, че този път ще гласуват доста повече хора за да махнат това недоразумение и да върнат ГЕРБ на власт, защото по-добра алтернатива от тях няма ! Предпочитам ''тиквата'' както му викате 100000000 пъти пред БСП и ДПС , мисля, че всеки истинкси българин е така, ааааа забравих да кажа и смешника Волен

32

...

преди 10 години

3 години почти ви разбиха схемите и сега пак си пускат корените.Как трябваше Герб да вземат още 1 мандат.Ама с 1 пак нямаше да стане трябват поне 5 :) Цяла Европа плюе този план не че е лошо да даваме пари на бедните,но вече трябва да гледаме да се увеличават доходите.

31

Анонимен

преди 10 години

Сега тези, които никой не избра идват с престъпната амбиция не само да си покрият финансовите загуби от 4 гладни години вън от властта и мъчителни изборни кампании. Идват с намерението да фалират държавата в разстояние на 3-4м, защото за всеки е ясно, че тоя кабинет няма да го бъде. Уви, лятото не е сезона на протестите, но първият такъв е в неделя и болестната заблуда на "кабинета Орешарски" ще започне да се изпарява. Селата ви избраха, но градовете ви назначават.

30

111

преди 10 години

Постарах се да прочета написаното и стигнах до извода, че всичко можеше да се каже с едно изречение - МИЖЕ КЬОРЧО ДА ТЕ ЛАЖЕМ!Празни приказки и надути фрази.Типично по комсмоско-комунистически.

29

Анонимен

преди 10 години

ВСИЧКИ ДО ЕДИН в това правителство са ДОКАЗАНИ МОШЕНИЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ...Ще крадат и лъжат на поразия! За кратко,но в рекордни размери...

28

комуняга

преди 10 години

Месеци работих с Десните партии с цел тяхното обединение и включването им във власта. Герб им *** майка и ги заличи от политиката! Сега цвилите да ви подкрепим? Ай сиктир бе, ***!