159

Попов

преди 11 години

И още нещо- щом кръчмарите-бизнесмени плачат за връщане на пушенето,ДА ПЛАЩАТ ТРОЙНО И ЧЕТВОРНО ПОВЕЧЕ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ за хората си.Рагин,какво ще кажеш по въпроса??? В края на краищата сухо дупе риба не яде- като искате пушене,трябва да си плащате!!!

158

Анонимен

преди 11 години

Връщането на Тютюно пушенето ще подпомогне здравеопазването като осигури повече болни на лекарите и ще подпомогне социалното министерство тъй като по малко пушачи ще дочакат пенсионна възраст.Това правителство е велико с един куршум гърми два заека.Не напразно "мъдрите" изкуфели бабички ги избраха.

157

Анонимен

преди 11 години

Е добре де, има забрана за пушенето и какво от това. В заведенията продължава да се пуши, в градинките също. Писна ми да се моля на пушачите, че това е детска площадка и да бъдат така добри да не пушат до децата. Е това нормабно ли е? Искам да се обадя на 112, да ги уведомя, че в еди коя си градника някой си позволява да трови децата и мен, да дойдат да го глобят пове 100 лв. Но ако се обадя на 112 току виж ме осъдили, че ги притеснявам без причина. Е това е българия.Какво като е гласуван закона

156

dr peef

преди 11 години

napavete gi cigarite deset eu kutiata,kato v civilizovania svqt,i she gi sprat polovinata,kvo tolkova im se chudite na teq zavislaci.po nahalni i bezochlivi ot pushachiteb nadali ima,trovat sebe si ,ama trovat i nas.

155

Shark

преди 11 години

Абе никой няма да върне пушенето в заведенията бе, стига сте пискали. Нямате ли друга работа, че се занимавате с глупости. То ако ви кажат ще тока ще се вдига няма така да ревете, колкото за някакви си цигари.

154

bg

преди 11 години

НОВ БГ .ЦИРК ОТВАРЯ ВРАТИ ,КЛОУНИ КОНОНАДИ И САЛТАМУЛТАРЕ КАТО ЗА РАКОВОДИТЕЛ И САМООБИЕЦ ЩЕ ГЛЕДАМЕ НОМЕРА НА ОРЕШАРСКИ ПОД ЗОРКАТА ОХРАНА НА СТАНИШЕВ....

153

Емил

преди 11 години

Министър председадел ,който не може да си прочете имената на министрите.Здравен министър , подръжник на тютюнопушенето.То май всичкото им е такова на експертите на БСП. Само знаят да лаят иначе.Господи, ела си прибери версиите :)

152

ллллл

преди 11 години

тая май не разбра още на кое министерство я сложиха за министър - та търговията или ноа здравеопазването ...как като човек и лекар имаш едно мнение а като властник друго то ва е за психиатър бе такова раздвояване

151

Emil

преди 11 години

Експертите на БСП засенчиха ГЕРБ по гафове :)Там поне не бяха от първия ден :)

150

!!!

преди 11 години

И това бе най- важният проблем в здравеопазването у нас- сваляне на забраната да се трови населението?!Боже, прибери си ги и побързай, че време не остана, нацията съвсем се свърши!

149

Слафчу

преди 11 години

Моя грешка - в ориента (Турция) отдавна важи пълната забрана, а и се спазва от анадолците.

148

?!

преди 11 години

Още ли се смята за "здравна" министърка тая жена?! Достатъчно се изложи още на старта, подкрепайки кадилниците и тровителите.

147

Слафчу

преди 11 години

Тая не започва добре! Виждам черти от характера на Бойко. На единия ден каже едно, на другия обратното. Но като оставим изказа, смятам че в никакъв случай не трябва да се "либерализира" режима на пушене. Тъкмо пушачите взеха да се цивилизоват и да странят от нормалните хора, докато се "наслаждават" на отвратителния си навик и тези червени *** решиха, че трябва да гледат интереса на кръчмари и производители на цигари. Отврат!!! Вместо да вървим напред ние се връщаме назад - в ориента!!!

146

Анонимен

преди 11 години

На мен ми харесва да има всяка болница спешно звено, недай си Боже се случи нещо и отидеш в Пирогов - ужас е там.botanicus.bg

145

popov

преди 11 години

Здравната министърка бързо трябва да свикне да се изказва точно и ясно.Конкретно за пушенето трябваше категорично да застане на противна позиция, сравнена с тази на шефа си Орешарски.Не може да поддържа такава една- никаква позиция по въпроса.Чакам мнението на Лекарски съюз!!!

144

някой

преди 11 години

Страшен рев за пушенето .Ето това е сериозен проблем.Много сериозен.Изключително сериозен.Адски и ужасно сериозен.Какъв проблем!Тъжно е да четеш коментари на толкова озлобени , очевидно нещастни хора,задавени от ярост и омраза.Тъжно е да научаваш колко много принизени са усещанията и затъпели сетивата на хората.Европейци страшни , въздържатели - ти да видиш?!По католици от папата.Чудо на чудесата.А нормалните хора в една държава биха се поздравили с новото правителство и пожелали човешки УСПЕХ.

143

Пушач

преди 11 години

Хорица, като не ви се пуши, не пушете, ако сте толкова сериозни противници, криминализирайте вноса и производството на цигари, оставете без препитание бранша. Защото иначе- само си търкате езиците. Обзалагам се, че повече от половината противници са бивши пушачи.

142

KreZ

преди 11 години

Комунистическа фурнаджийска лопата. Само ние българите си търпим ***, вместо да го изметем завинаги.

141

тъпи и некадърни

преди 11 години

номенклатурни хурви 4- то поколение " боркини " против фашизЪма и капитализЪма с *** от прости, нагли, алчни и злобни номенклатурни хурвари !!! Спасявайте се !!!

140

Опааа...

преди 11 години

Нова "Калинка". Това недоразумение да не е скрита лимонка на тиквочов