139

вяра

преди 11 години

хНовата министерка е слаб доктор, сменя господарите си и никои не би могъл да уважава неината некомпетентност. Питаите лекарите в "Тина Киркова".

138

Ценител

преди 11 години

БСП ги влече неудържимо "изтока"-пък бил той и ориенталския, с типичното пушене. Затова няма значение дали лекари са техни министри на здравето или не.

137

Tanya

преди 11 години

Аз съм пушач, но също и гражданин и майка, и съм против пушенето в заведенията. К/о съм в къщи излизам да пуша на терасата, т.е. не е проблем да го правя и когато съм на заведение. Пуша по-малко, което е добре за здравето и финансите ми. Вече не се притеснявам да отида на заведение с 4 год. си дете, з/о сега не го тровя в тези "лисичарници". Така че сега оставям повече пари в заведенията, отколкото когато ходех сама и стоях на едно кафе и цигари. Няма да фалират от това, а заради бедността ни.

136

31686

преди 11 години

Не мога да повярвам. Това е престъпление. Да се връщаме назад, след като вече сме направили крачка напред. Никога не трябва да допуснем отново да се пуши кой където си иска. Аз се дразня, ако се пуши по спирките и бягам от пушачите като от ....ох, да не уточнявам...

135

ремедиум

преди 11 години

До Информиран изборЗначи ако има много пушачи - ще има повече свободни работни места в България (безработицата ще намалее). *** повечето пушат - трябва да изчезнат (много добре, даже перфектно). А населението на България ще намалее на 2 милиона (горе-долу), защото всички смръдливи пушачи ще гушнат букета. Май ще има полза от пушенето. Ще трябва само ние непушачите да се пазим много активно от тях.

134

Трендафилова

преди 11 години

Не и прави чест да се обърне към предшественичката си Десислава Атанасова с думите "Моля ви не ме наричайте КОЛЕЖКЕ "....

133

Borko

преди 11 години

С една дума в тая държава министри, политици ( най вече ) никой от тях не знае какво точно иска и кое е правилното за държавата ни. Или можем да го наречем, все някой от тях има някоя лична изгода за да променят постоянно някой си закон. Това е самата истина! А и не само с тютюнопушенето, ще видиме още доста неща които ще ги променят. Важното е да им върви техния БИЗНЕС, кой ти мисли народа...

132

Непушач

преди 11 години

Интересно ми е, защо заведенията разчитат на тютюнопушенето като фактор за привличане на клиенти, а не да речем на добра кухня, уютна обстановка, вежливо обслужване и народни цени???

131

Все тая

преди 11 години

Аз до сега на едно място не съм видял да се спазва забраната за пушене, така, че за какво говорим изобщо все тая дали ще отпадне или не. Така или иначе си се пуши. Да не говорим, че в повечето градове има негласно споразумение да си затварят очите проверяващите и то от техните шефове да не тормозят заведенията.

130

Teodora

преди 11 години

Новият здравен министър Таня Андреева, която обясни желанието си да либерализира цигарения живот у нас, поясни, че скоро ще разреши пушенето за завършилите начално училище, а също така и консумацията на алкохол."И без това те си пият и пушат. По-добре е да е разрешено, а като извикат линейка да ги реанимира, да имат право да я пребият, защото и без това го правят" - обяви д-р Андреева, окрилена от новия си пост.

129

Йоана

преди 11 години

глупости , на мен забраната ми повлия да пуша повече,единственото което направи този закон е да обърне хората на пушачи-непушачи ; да разнасяме повече бацили(като пушим зимата навън) и да подпомага корупцията като си плащат заведенията,за да не идват проверки и малките квартални капанчета да затворят

128

Таня

преди 11 години

До НепушачСъгласна съм,че всеки избира да пуши,или да не пуши. Важното е да не уврежда директно здравето на останалите. С какво право пушачът отнема правото на непушача да не гълта цигарен ди

127

Таня

преди 11 години

До ДимичДраги,през последните 4 години,бизнесът ти бе принуден да излезе на светло ,както си е редно. Криза е,хората се страхуват да харчат парите си. Ето защо и печалбата ти е намаляла. Просто,свикни да живееш без да нарушаваш законите и няма да ти тежи толкова.Ако Бойко Борисов беше останал във властта,досега да си свикнал.Но,нищо...Ще издържим няколко месеца.А ти не се разглезвай - спазвай изискванията! Така на всички ще ни е по-добре! И...без цигарен дим,моля!

126

Непушач

преди 11 години

Едно нещо разберете.Всеки сам решава дали да пуши.Намалената покупка на цигари се дължи на кантрабандата!!!!!!!!!!!!

125

Peter

преди 11 години

Пълна пумия!!!Нали сте леви бе?Премахването на този закон е изцяло дясна постъпка!Явно на Станишев и Турците контрабандните цигари трябва да се продават повече и този ход само ще помогне...*** ЗА БСБ - ДВА ЗА ДПС - ТРИ ЗА АТАКА!МРЪСНИ КОМУНИСТИ И ТУРЦИ!!!

124

А

преди 11 години

До Гюро Михайлов първиТи си *** като галошИзобщо не ни дреме колко далавераджии и наркодилъри са фалиралиЕле па у смотаното Филибе...вие и без другото сте нон - стоп в София..Като не ти изнася - марш в Мозамбик. Там пушат...

123

ариел

преди 11 години

тая КУ-ВА не иска намаляване на ДДС на 9 %на лекарствата,колкото е на сини,жълти и червени бандити/хотелиери и ресторантъори/а гледа как да измори българите!Колкото по- малко хора по -лесно се се лекуват!

122

Сергей

преди 11 години

До АнонименАми тези бедни,отрудени хора могат да копаят и садят картофи например . Да ама кой да се ангажира да осигури продажбата им и да не се внасят от чужбина ,като далаверата е малка . Да ама ще кажете,какво ще прави тогава Булгартабак, ами какво ще правят трафикантите на безбандеролни цигарки,ами как митничарите ще си градят имотите.Боже каква безработица ще настане в грешната ни държавица.Ами то цялата и икономика на туй лежи!

121

Анонимен

преди 11 години

До Гюро Михайлов първиГюро ,спомняш ли си един известен американски рекламчик на цигари,от какво си отиде ?Ами от рак на белият дроб. Знаеш ли случая на стюардесата осъдила авиокомпанията в която работила,защото заболяла от рак на белия дроб и след това забраниха пушенето в самолетите по света!

120

Пушек над водата огъ

преди 11 години

До Гюро Михайлов първиСамо ,че кой пушач остава на 5 цигари дневно,рано или късно почва да гони кутията !!!! А ако се съберат накуп 10 пушачи и пуфкат даже само по цигара ,какво се получава ?!