348

Апостол Апостолов

преди 11 години

С един удар натрупа несметни богатства- ето затова даде гласа си за кворум! А глупостите ги разправяй на баба си и на старата ми шапка.

347

Волен

преди 11 години

постъпи точно както трябва, точно както беше обещал!И никого не е предал, останалото са лъжи. Браво, Сидеров!

346

Анонимен

преди 11 години

Волен не е политически труп! Той е хитра лисица. Той продаде гласа си във възможно най-скъпия момент. Да, той угорчи избирателите си, но сега има 4 години на разположение да прави панаири и изказвания срещу турците и ***, да пали огньове до джамията на центъра и така отново да си вдигне акциите! Същите тези панаири са добре дошли и за партньорите му ДПС!Много от гласоподавателите му ще забравят днешния ден, или ще повярват на обяснението му че го е направил защото е отговорен политик.

345

genadi

преди 11 години

Волен, мангалино, за колко се продаде на юдео-турската коалиция?

344

WhenYou

преди 11 години

Последни новини : Волен щял да дари парите, които получил за да гласува за изграждането на джамия във всеки град и село и купуване на букварчета на турски език!

343

национален социалист

преди 11 години

Не виждам, защо се толкова критикува и какво лошо има,че лидерът на Атака Волен Сидеров,правилно се е ориентирал в идващата нова политическа ситуация и правилно подкрепи БСП и ДПС ! Етническите турци, вече се доказаха на изборите със своята организираност и активност, че са национално отговорни и загрижени,като милеят много повече за бъдещето на България от много хленчещи и от всичко недоволни българи ! Пък и от миналото знаем,че ОРГАНИЗИРАН НАЦИОНАЛИЗЪМ + АКТИВЕН СОЦИАЛИЗЪМ винагие била градивна политическа комбинация, извеждала много страни от кризи !

342

2

преди 11 години

предаде избирателите си този ***...това са му последните години в политиката на Волен ефенди.Къде в света правителство на комунисти е довело до просперитет.Ще мигате и преглъщате след година когато опукат заема който ще вземат...щото те друго не могат да измислят.

341

Истината

преди 11 години

Според мен Волен е бизнесмен, който реши да капитализира на популярността, която си изгради с популистките си изказвание срещу ДПС и ***. Да, той прекрасно разбира, че е политически труп, но сега е по-богат от всякога!!!Едва ли принципността и отговорността към избирателите му биха му донесли повече пари от това да се продаде на ДСП и БСП в един толкова важен за тях момент!Всички отдавна свалихме розовите очила и вече мисля на всекиму е ясно, че политиката е преди всичко бизнес!!!

340

митко Атака

преди 11 години

Днес Бойко мутрата обикаляше кулоарите толкова Изнервен,че не знам,Кръвно ли ще Вдига или кво,? ама просто явно тоя ***,си мислеше до последно,че само временно няма да е на Власт,Няма да се Учудя,Ако.Фъндъкова доброволно му отстъпи кметския пост,Тоя се изживява все още като ЧовекА който решава ВСИЧКО!!слез от коня ББ! Всичко свърши-за Теб! Боли Много-знам... Ноооо никой не е Вечен- дори и Ти!

339

ХА-ХА

преди 11 години

Е това е *** народ слаба държава.Тоя *** ще си клати младите любовници а ние понеже сме много умни ще ги оставим да ни правят на балъци!

338

митко Атака

преди 11 години

Само така можеше да се разкарат А отбора, Б отбора и ГЕРБ да се превърнат в партийка със затихващи функции,Ако имаше избори сега Бойко взима пак 25-30%, ама след 1/2 година медийно затъмнение,..а?? Няма лентички и дрън дрън...айде марш на Бунището мутроооо

337

Az

преди 11 години

До Г. Маринов kade da te vidim da mi kaje6 4e sam manoumen v liceto mishko skapana???

336

duhai be

преди 11 години

podloga turska

335

Анонимен

преди 11 години

Volen gushna to4no 12 miliona , nito pove4e nito po malko, to4no 12 miliona ot bsp !

334

Тишо

преди 11 години

Кармъзъ гьотверен

333

Анонимен

преди 11 години

истинското лице на сидеров е тарикат и хитрец признаващ само финикийските знаци,всичко друго е за пред балъците

332

Г. Маринов

преди 11 години

Браво на Волен! Един от малкото отговорни политици взел правилното решение в кризисен момент! Боку пак с ку*вачките си: Що не ме помолихте ...! Кво да те молят бе ***! Да те молят *** ти дето още те имат за Бог! Г-н Сидеров на прав път си, а ако някой от твоите хора те упреква - махай го, *** са за ГЕРБ!

331

atakist

преди 11 години

Волен постъпва най-отговорно и правилно от всички така наречени народни избранници,той единствен е доказвал и продължава да доказва че защитава българските интереси а не собствени и такива на олигархични кръгове.Прав е да не иска повече процедурно бавене в парламента,но показа че държи на думата си като гласува против новото правителствоГолемите разбирачи които горе обиждат Волен знаят ли колко пари струва на майките и бащите ви, а ако сте и по-големи и на ВАС едни избори ? Знаете ли че плямпате глупости? Тези пари идват от българския народ. Чесно казано много добре го направи, защото партии

330

Анонимен

преди 11 години

олелееее ,зощо ни предаде толкова подло?варвах ти, немам думи,мошенник нагъл,кога се заитересува за евро същза бе *** до вчера кво ни лъжеше?

329

Бай Тишан

преди 11 години

Един "честен" политик с "ЯСНИ" позиции - сутрин се чеква за да има кворум, а на обед - гласува против правителството.... Вечерта - един господ го знае какви ги върши... Ама всичко е САМО за доброто на народа.......ХА, ХА,ХА .....