69

Влез в час

преди 11 години

До Аман от антикомунист и всички останали с къса памет.Нали тези същите бяха на власт вече или викаш може да са се загрижили за народа?

68

Анонимен

преди 11 години

На тия им трябва по една голяма мотика и право на нивата да копаят, а не да се чудят на какви протести да ходят!На това положение сме, защото 5 % от българите работят и произвеждат, а останалите или нищо не правят, или по-скоро им пречат да работят!

67

Анонимен

преди 11 години

БГ народ заслужава нерадостната си съдба и най-ниския си жизнен стандарт в Европа!Да протестираш предварително още преди да си видял как работи новото Правителство - е по-скоро несериозно и грозно!

66

Анонимен

преди 11 години

НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА.....ДАЙТЕ ИМ ЛОПАТИ И КИРКИ НА ТЕЗИ ПРОТЕСТИРАЩИ , ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ РОПТАЯТ. МНОГО ОТ ДЕПУТАТИТЕ СА ХОРА КОИТО СА ТРЪГНАЛИ ОТ НАЙ ДОЛНОТО СТАПАЛО. ВЧЕРАШНИ ЛАПЕТА ОЩЕ НЕ УСЕТИЛИ ЗНАЧЕНИЕТО НА ДУМИЧКАТА "ТРУД" СА ТРЪГНАЛИ ПО УЛИЦИТЕ. АЗ ПЪК ЩЕ ОРГАНИЗИРАМ ШЕСТВИЕ , И НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА БАНДИТИТЕ ПО УЛИЦАТА

65

мм

преди 11 години

Сега ще видите кон боб яде ли.

64

жириновски

преди 11 години

Да се стигне до истината по въпросите , които повлияха на изборите и тогава да се мисли за кабинет.Последователноста е много важна.

63

Аман от антикомунист

преди 11 години

Господин Петров, оди да се ограмотиш политически и исторически, а също и малко ум в главата ти да набият по икономика. Господинчо, самият аз две седмици късах обувки във Варненските протести. Протестира се заради нещо, а не заради кеф да бъдеш по професия протестиращ. И стига с тия комуноиди и незнам какви още. На държавата и е необходима глътка въздух, тя е разорена. Стига с изцепки. Правителство винаги може са се свали, ако не си върши работата. Но не предварително да го обричаме.

62

Ivan

преди 11 години

До Арианаmnogo im dava6 mili4ka.

61

Ivan

преди 11 години

До Марияrazbiram omrazata ti,prava si no neka ne barame detzata,poskoro roditelite im da sa bez rabota 23 godini.

60

Мария

преди 11 години

Тези ,които винаги протестират са платени провокатори.Те ходят за пари ,а не защитават нац.кауза. Дано децата им да умрат и семействата им да се почернят.

59

П_Петров

преди 11 години

До Optimisti4noИ вътрешни и външни(основно руски), но в никой случай в полза на националните интереси. Българската комунистическа мутро-олигархия е тясно свързана с руската. "Вечна дружба БКП(ДС),КПСС(КГБ)!" им е дълбоко индоктринирано.Държава има когато има върховенство на Закона и работещи институции, а в България такова нещо няма, властва корупцията и финикийските знаци. Оздравителната процедура ще започне когато едно НС комунисти увисне.

58

П_Петров

преди 11 години

До Optimisti4noКомунистите са като туморни клетки, трябва да се реже до чисто! Няма еволюция с такива, само деградация.Няколко цитата от медиапул:"Няма непредставен олигарх в предложеното правителство, коментираха неофициално социалисти""някои от кандидатурите подсказват, че всъщност се търси компромис с ГЕРБ, смятат депутати,""целта е била по-скоро да бъдат удовлетворени бизнес интереси и лобита, които са се ползвали с благоволението и на предишната власт."БСП-ДПС-ГЕРБ са слуги на мутро-олигархията

57

Ариана

преди 11 години

Червено-турците няма да изкарат до септември.

56

П_Петров

преди 11 години

До Optimisti4noТо пък "редът" на комунистическата мутро-олигархията един ред - корупция по всички нива на държавната админстрация, ограбване на държавна и общинска собственост, трафик на наркотици и хора, банков произвол, контрабанда, укриване на данъци и акцизи, рекет, монополизиране на пазара.В България има твърде много хора(60%), които няма какво да губят, за да ги е страх от революция.

55

sweden

преди 11 години

samo BKP 6et vi opravii

54

Баба ви Куна

преди 11 години

Плюхте против батю ви Бойко, сега ще го търсите, еййй.

53

Shop

преди 11 години

А на кого беше нужна анархията през февруари?

52

АК

преди 11 години

До Optimisti4noимахме "моменти", които изпуснахме. Вече е късно. Навлиза червената мъгла, до следващия "месия", който ще я разреди с "розов оттенък".

51

Анонимен

преди 11 години

*** народ слаба държава !!!!!!!!!!!!!!. да гласува за партията и техните изчадия, благодарение на които сме най-бедната държава в Европейския съюз. Щели да ни върнат децата/ предизборния клип на станишев/ . Децата ни да бягат по-далеч, щом той го "обещава".СРАМ, СРАМ, СРАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

50

топ ком

преди 11 години

Недейте се ерчете, че ние не сме Бойко! Ще ви смачкаме на две на три. Сега ножа и сиренето е у нас. Ще играете казачок и ще пеете руски песни замечателные!