97

росенчо

преди 10 години

Само за това си изказване трябва да си подадете оставката г-н Президент. Ако за вас България е кучкарник, то ние от редовите "породи" не мислим така. Как можем да постигнем нещо задоволително когато самите наши управляващи се отнасят с народа си като с кучета, а и не само това, не се свенят да им го казват. Съжалявам, че гласувах за вас на президентските избори, много се двоумях между г-жа Кунева и вас. За разлика от вас, тя поне знае какво да каже, а не да чака някои лакей да й подскаже. СРАМ!

96

Vazroditelen Proces

преди 10 години

a Proekt Vazroditelen Proces koga misli6 da hvarli6 na ku4etata v Haga , ta 4akame ve4e 23 godini

95

Райчев

преди 10 години

Е голяма реклама направи на ръководената от него държава Президента :значи ,който не отива в чужбина ,остава за храна на кучетата - хубав пример на патриотизъм за младите в безизходица ! А и за Райков да не говориме - 3 месеца са пределно много да стои тука - колкото се може по-бързо далеч от бакиите ,които оставя !

94

Andreshko

преди 10 години

Затова България е в това положение,защотот герберите не спазват законите от най-малкия до Президента вклучително.Господин Президент имате закон за конфликт на интереси.Неможе г-н Райков да е Премиер,министър на външните работи и да се самопредлага за посланик.Държавната служба "посланик" не е наследствена г-н Президент.Неможе зад гърба на новосформиращото се правителство вие да назначавате посланници.След встъпване в длъжност,една от първите задачи на новото правителство е да отзове тези посланници,защото това не е работа на временното правителство.

93

vvv

преди 10 години

Защо не идете и двамата някъде в забвение. една безгласна ,взима под крилото си друга безгласна. ами ,чупката и да ви няма.

92

Танев

преди 10 години

На какви кучета да го хвърлиш, брато? Он заминава пак някъде посланик - сега в Рим! Бил дипломат от кариерата! Стягайте се, данокоплатци, ще трябва да плащаме хубавите заплати на мързеливците из посолствата! Ама Райков бил умник! Дали? Гледа умно, ама то и моето куече глредна умно, когато е гладно.

91

Посетител

преди 10 години

Ако искарат имената на посланниците на България .... Ще видите в списака много хора окрали България и в последством изпратени в друга държава да не се бият на очи и да контролират даден бизнес ;)

90

Българин

преди 10 години

А кучетата сме ние....

89

Денди

преди 10 години

Само така г-н Президент, постъпете като истински мъж! Дръжте се мъжки и не го хвърляйте на кучетата, а го дайте на мана*ите. Така, ще го направите истински щастлив и ще получи това, което заслужава...

88

151516515656115516

преди 10 години

ТОГАВА НИЕ ЩЕ ХВЪРЛИМ ТЕБ НА КУЧЕТАТА ПРОДАЖНО ГЕРБЕРСКО ПСЕ, ИЗБРАНО ЧРЕЗ ИЗМАМА

87

бимбо

преди 10 години

той боко така назначи президент - насила, така слага и служебни премиери. вместо да бъдат избирани след конкурси, изпити и проверки, тах ги тормозят да стават такива. откъде накъде ще му се гарантира посланическо място, да не му е бащиния? освен това беше само един служебен премиер, нищо не е направил освен малко отклонение на вниманието. колкото с него, толкова и без него. не е само боко, всички т нар 'политици' третират държавата като бащиния. цецо *** какви ги забърка по мвр и служби..

86

художника

преди 10 години

Райков та Райков. Някой щеше ли да знае за Райков, ако Станишев бе взел мандата за временно правителство.Райков бил "Б" отбора на Б.Борисов, що "А" отбора на Станишев не състави временно правителство? Щото постановките с бюлетините и т.н. нямаше да могат да се осъществят.Така мисля аз!

85

Анонимен

преди 10 години

герб защо въведохте професията професионален посланик? Нали бяхте против такива работи. ААА, щом е за наши хора може! Така стана и агентите на ДС!

84

Анонимен

преди 10 години

А нашите деца с по две висши образования кучета ги яли ! , ако не си потомвствен комунист до трето коляно. Гнусотия !Италиянците да откажат да го приемат- тоя нема да умре от глад - три поколения краднат.

83

Анонимен

преди 10 години

Абе хайде стига глупости, някой го бил помолил да стане служебен премиер. Направо са му заповядали да хваща първия самолет и да идва да спасява положението преди да е станала гражданска война.

82

Анонимен

преди 10 години

Като премиер Райков се прояви като обикновен тройкар. Не знам за дипломат, но редно е за такива постове да има тежки конкурси и изпити за езици и знания и само най-добрите да бъдат приемани, а не с връзки.

81

мечо пух

преди 10 години

Чудя се, кои са "кучетата"... Народа ли? БСП-то ли?Станишев пропусна да го пита.

80

Анонимен

преди 10 години

най-логично е, плевнелиев да се е видял в чудо кого да назначи за служебен премиер - спомням си как всички ругаеха всеки потенциален кандидат. съвсем нормално е райков да е казал: става, ако е за 3 месеца и при условие, че после пак съм си дипломат..поне в реалния живот, независимо за каква работа става дума, аз не познавам хора, които биха си захвърлили сигурната работа за нещо неясно, зле платено и да оберат псувните на половин България..замислете се и вие..

79

Анонимен

преди 10 години

аз лично не виждам никаква драма..много ясно, че за да убедят райков да си зареже работата и да стане служебен премиер само за 3 месеца в неприятен период, му е гарантирано, че няма да остане после безработен..а париж наистина се сменя само с няколко града - лондон, вашингтон, рим..дори ми е странно как професионален дипломат се е съгласил да става министър-председател и да си къса нервите с идиотщини..бсп защо истерясват, не е ясно..или май е ясно - правили са някакви сметки..

78

Анонимен

преди 10 години

Друго си е Първанката, да назначи освидетелстван бивш главен прокурор за посланик. Никой не му търси сметка, никой не го пита, журналята се правят, че не виждат. А тук когато казуса е ясен, Райков си беше посланик и е нормално пак да е такъв, всеки плюе и се прави на интересен. Питам какво толкова като Райков отиде посланик някъде? Нали до преди 3 месеца пак беше такъв, повечето от нас не бяха чували за него даже.