39

Анонимен

преди 10 години

Конституционния съд беше назначен от герб. Стига приказвахте глупости. За 4 г на власт герб смениха всичко в държавата.

38

няма как

преди 10 години

350 000 фалшиви или надпечатани (както е модно да се говори вече) бюлетини са факт и някой трябва да го отнесе. Може и чистачката или дядо Гошо портиера.

37

Shop

преди 10 години

Аз като гражданин се чувствам като след нападение на престъпници в тъмна улица, като след взломна кражба в дома ми, тези хора ми скочиха и ступкаха правото ми на честни избори. Това не може да се случва в една европейска държава. Какво става, когато някой вади скрити карти от ръкава? Или играе с фалшиви зарове? Или ви изблъсква и се прережда на опащката? След като едни играем честно, а тези от другата страна удрят под пояса, остава да извадим железата и да приключваме с глезотиите.

36

Shop

преди 10 години

Стриктното прилагане изисква да се спази освен буквата, и духа на закона. Грубите инсинуации и посегателството върху правото на гражданите на ден за размисъл бяха фрапиращи. Отгоре на всичко се отправиха необосновани обвинения, което фактически беше клевета. И всичко това с участието на държавното обвинение. Това по същество си беше един малък преврат - потъпкване на демократичната процедура за смяна на властта.

35

жириновски

преди 10 години

Само хора,които се 4увстват безнаказани ,могат да излязат в предизборния ден и да надават вой до небесата .Това къде го има , а ние 4акаме касиране на избори.

34

heybg

преди 10 години

До boyko_stoewИ каква е ползата? В нета анонимността е измамна. Както и имената не са гаранция. Излизането от анонимност е полезно при физическо присъствие. А някои анонимни материали се оказват понякога много важни, ако ме разбираш.

33

heybg

преди 10 години

До ShopЩе се приложи стриктно закона. Текстуално обоснован отказ. И никой не може да каже нищо. Съвест? И Пилат Понтийски е попитал:"Какво е истина?". Измил си ръцете и предал Христос за разпятие.

32

heybg

преди 10 години

До ДСТе просто са от една класа с общ произход, роднинства и интереси.

31

ДС

преди 10 години

Нищо чудно, конституционния съд работи в полза на комунистите, защото е назначен от тях.

30

Анонимен

преди 10 години

Този МишоК си повярва, че може да дава акъл за всичко и на всички. Писна ми от него!

29

Този

преди 10 години

математик си повярва и взе да разбира от всичко. Аман от всезнайковци.

28

Анонимен

преди 10 години

Balgarskia Narod e GOTOV i ZZADUVA za VASTANOVAVANE na TARNOVSKATA KONSTITUZIA i na ZARSTVO BALGARIA...65 GODINI ZZALKA republika STIGAT...TARPENIETO na Balgarskia Narod SE IZCHERPVA...Zar SIMEON II e NAI-INTELIGENTNIA DARZZAVEN GLAVA i POLITIK v SVETA..ZABELEZZITELNA LICHNOST ,DOSTOEN ZA BALGARIA... Pri Zar BORIS III ZARSTVO BALGARIA e bilo na 4-5-6 Masto PO STANDART zaedno S Belgia i Holandia V EVROPA i na 8 Masto V SVETA PO STANDART I BLAGODENSTVIE,a republikata SEGA E NA POSLEDNO MASTO v Evropa...

27

nenazloto

преди 10 години

Тези промени в избирателния закон са пословичниЗа агитацията е ясно, но защо пък недоказаните обвинения, които бяха отправени на пресконференциите не могат да се санкционират от правосъдната ни система.Много е странно това с депутатския имунитет. Излиза, че като станеш депутат, вече се прощаваш с всички закони. Не те лови ни закони , ни нищо

26

Granatomet

преди 10 години

Този ,платеният, почва да става смешен!Властта се сменя точно от тези , които са я назначилиПросто един месец народа не плаща и не купува!

25

Драги професоре

преди 10 години

Недей да разправяш какво ще стане, кажи какво трябва да стане ако сме ПРАВОВА ДЪРЖАВА.Ние знаем какво ще направят съдийте -- до един маши на мръсните ***.|Кажете ясно, ако имаме Независима Съдебна Власт, то изборите трябва веднага да се касират.

24

Shop

преди 10 години

Ако КС съди по съвест, трябва да касира изборите. Нарушенията бяха очевадни.

23

boyko_stoew

преди 10 години

Щях ли да пиша с името си и лицето сиза разнообразие...?!...Излязъл съм от анонимност,за да е ясно ,че заставам зад всичко което пиша тук.....ПРИЗОВАВАМ всички ,които пишат тук да ИЗЛЯЗАТ от анонимност...!Колективната Безотговорност е Реалност при Институциите,срещу които лаете...!Ако продължавате да лаете анонимно,с нищо не се различавате от тези по които лаете.

22

КС

преди 10 години

Стига бе, може и в конституционния съд да има такива като теб, които са готови да направят всичко но да не победи БСП.

21

Разбиращия разбира !

преди 10 години

Бойко, Бойко, с твоите правоговорещи и кривомислещи приятели не става ! Правдата е хубаво нещо но само с правда работа не се върши! Трябва и разум .

20

Евро Пси

преди 10 години

Не мога да разбера: тоя, колко е полезен, колко е вреден?!