6

Щерян Николаев

преди 10 години

Еми и аз от 30 години и нямам такива проблеми с главоболие и т.н. май ще да съм супер човек :DЗа клавиатурата и мишката и аз искам да разбера, ако има значение височината на стола ;) Обаче от опит (поради факта, че от време на време ми се случва да набирам доста голямо количество текст, когато е висок по - лесно се уморявам, а когато е надолу ръцете ме заболяват след 2-3-4-5 часа набиране и т.н. :) )Офиса не депресира ... депресира спирането на времето, разнообразие, музика, хора ... успех

5

bub

преди 10 години

До MomoАми да започнат! Всичко в статията е вярно, че има и още!

4

JKI

преди 10 години

Хубаво напомняне на вредностите.Ама нито един полезен съвет.Каква мишка да изберем? Дали да не отваряме прозорците? Дали да изключваме джиесемите при път? Нека статиите да не са само 1 оплакване!

3

Анонимен

преди 10 години

До програмисткъде от 30 години си така. От преди компютрите ли

2

програмист

преди 10 години

Ами аз стоя пред компютър минимум по 8 часа на ден, но обикновено по 10 - 12, защото ми е хоби и като се прибера продължавам. В събота и неделя ме измъкват навън но доста често и тях прекарвам пред компютъра. Това го правя от 30 години. При това не съм единствения, познавам не малко други. И всички ние го правим, не защото ни принуждават, а защото сме работохолици - признавам това е друг вид болест. И не ме боли глава.Не казвам че това е добре, определено е добре човек да не прекалява така.

1

Momo

преди 10 години

А онези, които не работят в офис какво да правят?!