111

Силвия Нинова

преди 11 години

Волен е далновиден политик и макар мненията да се лашкат от "Осанна" до "Разпни го" в крайна сметка всички ще се убедят, че той е единствения държавник, който може да направи животът в България по-добър! Замислете се при откриването на парламента кой друг партиен лидер имаше куража и достойнството да запознае чуждите дипломати с ниския стандарт у нас?!

110

Анонимен

преди 11 години

аз гласувах за Атака, и много мои познати, но всички сме отвратени и се чувстваме излъгани - Волене, долен ***, това ти беше за последно, гледай да осребриш максимално, че после няма

109

do aleks

преди 11 години

kakuv sram be smeshnici.volen mnogo dobre si igrae kartite.prosto shte demontira gerb nqma da im pozvoli da provejdat te izborite.i dokato vsi4ki si mislqt tam za nekvi taini dogovorki i koalicii i dav4at duvki ostanalite papagali,volen prosto shte iz4aka gerb,bsp,dps da st1pqt na kilim4eto i shte im go drapne.tova e nai-pravilnata strategiq.ako sega se otide na izbori gerb pravqt 130 mandata vkarvat drugi mutri satelit4eta katp nfsb gord i rzs,i prosto nqma koi da gi butne.

108

алекс

преди 11 години

неговата единствена цел на (волен сидеров) е да е в народното събрание , независимо от това какво и кои ще представлява - в су4ая турците и крадливите комунисти --- СРАМ ЗА ВАС КОИТО ГЛАСУВАХТЕ ЗА АТАКА.

107

алекс

преди 11 години

еи голям *** се оказа волен сидеров, комунисти4еско -турско ***.

106

Ха-ха-цирк

преди 11 години

Добре че,отвреме-навреме,влизам тук да чета истериите на платените момчета,плюещи Воленвсеки божи ден,като че са на норма!/всъщност,сигурно имат норматив за деня!/....та да ми сеоправи настроението...нали сме си мазохисти,българите...по-точно така ни направиха презпоследните 100 -ина години...

105

Анонимен

преди 11 години

Браво атака с вас е цял народ.Да намалите тока.Заплата 1000 и пенсия поне 500 лева.Не ги оставяйте на мира другите.

104

Анонимен

преди 11 години

Не ми побира акъла, колко трябва да си неориентиран и заблуден, да не кажа ***, за да гласуваш за Волен...Направете си изводи за интелектуалния потенциал на електората

103

val 789

преди 11 години

Сидеров,и понятие си нямаш колко почитатели на ДЪВКАТА има в тази държава!!! Как можа Бог всичките най-големи *** на света,да събере на такава малка територия и да им направи държава.Всъщност,добре е сторил-поне няма да пречат на прогреса в останалия свят!!!

102

Никола

преди 11 години

Къде отидоха , заплахата от ислямизация , тракийските обещетения , радикалния ислям в с.Рибньово, а Сидеров ?! Защо се прегърна с Ахмет Башев , нали беше салафит , а Сидеров ?! А какво ще кажеш сега на наивните/ да не кажа глупави/ ти избиратели , нали беше най-големия туркомразец , а сега с ибрика им миеш задниците . Истината лъсна БСП,ДПС и АТАКА са едно цяло и от едно котило - агенти на Москва и всъщност са тяхната Пета колона в България . Сидеров ти си РАЗКРИТ ! *** на ДПС !!!

101

Анонимен

преди 11 години

Главният прокурор поиска имунитета на Волен Сидеров заради невменяемост.neverojatno.wordpress/2013/05/22/imunitet/

100

до Иво

преди 11 години

В кое насрещно караме, пич? Няма още правителство, от къде разбра в кое платно караме? И не бързайте да плюете този и онзи, че накрая ще останете всички много изненадани от събитията...

99

Анонимен

преди 11 години

" Допускам, че е имало съгласуване. Може да е имало съгласуване поне между БСП и ДПС е очевидно, отсече социологът." - ТОЧНОТО ИМЕ Е ДОЛЕН ПАЗАРЛЪК БЕ ***.

98

Joli

преди 11 години

Този е и на власт и в опозиция не само сега , но и в предния парламент.Удивително е как този клоун събра толкова гласове на изборите.Срамувайте се българи!

97

Анонимен

преди 11 години

И на следващите избори извън парламента!

96

народен

преди 11 години

видяхТе ли вчера народен преставител какво каза докато буташе един полицай и го унижаваше пред снимащите и безмълвни журналисти.....никой няма право да докосва депутат....абе Волене ,,,,,ГОСПОД ЛИ ТЕ НАПРАВИ ДЕПУТАТ БЕ.....и докато бутаха колега та ви драги журналисти не посмяхне и дума да обелите...КЪДЕ БЯХТЕ ИЛИ ДАЙ ДА НЕ ИЗПУСНЕМ РЕЙТИНГА....ДНЕС КЪДЕ СТЕ ПАК....ХАЙДЕ БАРЕКОВ КАЖИ НЕЩО БЕ МОМЧЕНЦЕ.....

95

ДДТ

преди 11 години

Пируетите на Сидероф са като във ФИГУРНОТО ПЪРЗАЛЯНЕ, хем е управляващ в тройната коалиция БСП/ДПС/АТАКА, хем е апозиция. Шизофренията го е налегнала здраво и има ФОБИЯ към партията на ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ. Страхува се и от диагноза ***!

94

до комунист

преди 11 години

Ти ако беше много запознат с Маркс, щеше да знаеш, че той е единственият съществувал някога комунист на планетата Земя. Аре беж при Борисов- антикомуниста и другите антикомунисти от ГЕРБ, които не са били комсомолски секретари и не са деца и внуци на номенклатурчици и ДС- ченгета!

93

NIKO11111

преди 11 години

До комунистТи къде го виждаш вече този пролетариат в България, който масово работи във фабриките и изгражда производствения капитализъм.Та, ние нищо не произвеждаме, освен нелогично мислещи хора като теб.Та, вчера ясно се видя, че само Бойко е с БСП, защото осигурихпа кворума, като се регистираха за гласуването за председател.Ако не бяха се регистрирали като Атака, щяха Атака и ГЕРБ да бламират Парламента от първия ден, защото БСП и ДПС и с пълните си мандати не събират кворум.

92

Буревестников

преди 11 години

.... Ей ей ей..... прекомерната жажда за власт и "диплене на пачки" до какви простотии може да доведе човек... и до какви смехотворни и дори ИСТОРИЧЕСКИ недопустими "Коалиции" също!!! То направо се чудя... да сме смея ли... да плача ли... Преди се смях с глас... "Коалиция" между Симеон Кобурга и *** ?!?! Че и турчеляците там! Ха ха ха! Сега пък май предстои "Коалиция" между ултра "националисти" и турци?!?! Култово е това! После ходете да им "гласувате" на тия смешници!!! :(.....