11

Филип 31

преди 10 години

И двамата са жалки!

10

Анонимен

преди 10 години

Жена съм и противно на очакванията, че жените гледаме само парите ще ви кажа едно - не всички сме такива. И за всичките пари на света не бих си лягала с такова нещо, дето утре ще умре (то това си е некрофилия). Мадамата на снимката може само да предизвиква съжаление, но нищо повече. Вероятно всеки път след секс с тоя или повръща или плаче или на ум брои парите му, които ще наследи като умре.

9

до Нерез

преди 10 години

Не си прав братле, аз не искам нито руса, нито *** кака. Говоря ти сериозно. Предпочитам с тъмна коса и по-тъмна кожа, но задължително да е умна и интелигентна. Иначе какво - ще съм с нея за около месец, два, няма да има какво да си кажа с нея и просто ще мина на следващата. Някак си не ми е това смисълът на живота. Което разбира се не значи, че бих върнал такава като описаната от теб, още по-малко пък ще тръгна с някоя супер умна ако е като *** предвид факта, че и аз доста спортувам :)

8

Нерез

преди 10 години

"а по-скоро обучена от бебе, програмирана секс-кукла без никаква собствена воля."Ухааа, спри че се възбудих. Сериозно, защо повечето мъже се страхуват да си кажат в прав текст, че всъщност искат руса и не много умна кака, с чипо носле, бяла кожа, чаровна усмивка и едри цици?! Като тази на снимката горе. Толкова ли е трудно? Стига сме се правили на много възвишени. Свалям шапка на Хю. Човек без комплекси. Само не разбрах какво бебе, какъв секс?! Човекът е на 90 по дяволите:))

7

Анонимен

преди 10 години

Не е "руса ку*ветина", а по-скоро обучена от бебе, програмирана секс-кукла без никаква собствена воля. Но какво ли ви говоря, най-лесно е да посочиш някой с пръст без да те интересува какво става под повърхността.

6

От САЩ

преди 10 години

Тази статия не отговаря на американската .Той е поставял условията на женитбата ( ако има такава ) да има предварителни условия и без деца .. , при което тя се е отказала .. С дете наследяваш много ..

5

Анонимен

преди 10 години

Много интересно какво ли е очаквала тая *** от 87 годишен дедо?

4

Анонимен

преди 10 години

dokato myjete se sravniavat s geroite, koito igraiat po filmite i szenata taka 6te e. po prinzip edni sa po-dobri, dr. po-lo6i, no nima sex e nai-vajnoto v jivota????????

3

Анонимен

преди 10 години

Уфф, скъпоплатени ку*ви. За какво възбуждане говори при 97 годишен човек. Възрастта била цифра. Тъпотии на квадрат. Възрастта си влия с пълна сила на организъма и това е. Природа. Никой не може да я бори, а и така и трябва. А тази руста овца търси само лесни пари и сензации. Света е пълен с примитивни ку*ветини като тази.

2

Анонимен

преди 10 години

Това за съжаление е вярно и за доста по-млади от Хю мъже.

1

ined

преди 10 години

Дъртаци като Хю възбуждат жените само като си отворят портфейла широко...