Хю и Кристал, Снимка: Reuters

Кристал Харис буквално разби сърцето на Хю Хефнър, когато в последния момент отказа да се омъжи за него през 2011 г. Не само че събитието пропадна само няколко дни по-рано, когато всички гости вече бяха поканени и приготовленията кипяха с пълна пара, но и тя сложи още сол в раната, като обиди уменията му в леглото.

Унижението за Хю бе огромно, след като тя заяви, че изпълнението му под завивките е около „две секунди" и то пред водещия Хауърд Стърн. Харис каза още, че той има проблеми с тялото си: „Той не си сваля дрехите. Никога не съм виждала Хеф гол... Той не ме възбужда, съжалявам", бяха думите на блондинката.

Явно Хю е поработил върху представянето си в леглото, защото Харис набързо се върна там като г-жа Хефнер навръх Нова 2013 година! Не само че стана негова съпруга, а дори иска деца.

Да не забравяме, че Хю е на 87 години и дори да е собственик на Playboy, едва ли е чак толкова потентен, но кой знае?! Както казва Хефнър – възрастта е просто цифра.

И следващите господа в галерията на Tialoto.bg  доказват, че дори и млади и потентни, те не са чак толкова добри любовници. Сред лошите любовници попадат и някои холивудски лъвици!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase