4

Анонимен

преди 10 години

Г- н Йоцов направи много хубав коментар по темата.Искам да акцентирам на някои от нещата:1.Съгласен-"Важно Условие за разтеж е да си позволим Висок вътрешен дефицит".2.Несъгласен-"Мерките за краткосрочна заетост не са полезни в дълосрочен план за икономиката".Повърхостно погледнато е ТАКА.Реално не е така според мен,но тук няма как да се обясни Зашо е така.3.Няма интерес към инвестиции в БГ,защото правилата са ни Лоши и Още По-лошо ги спазваме.

3

pathfinder 4656

преди 10 години

Цялото правителство и БНБ са подслушвани с контрол на съзнанието на мрежата на Мтел с подкрепата на ЕК и ЕЦБ. Калин Христов, Мариела Ненова, Андрей Василев, Росен Розенов, Григор Стоевски, Кристина Карагьозова, Цветан Цалински ограбиха икономиката, а вие (или капитала зад банките в картел) го направихте финансов министър. Калин е с контрол на съзнанието с имплант и връзка с мрежата на Мтел, нещо нормално за съвременните технологии и обслужва интереси.

2

Павел

преди 10 години

"10% увеличение на минималната заплата и пенсиите ще повиши потреблението, оттам производството и събираните данъци", не разбрах само чие производство ще се вдигне,някъде бях гледал че българската стока на пазара е под 15%

1

Анонимен

преди 10 години

xaxa glad vi 4aka bre maloumnicidogan i mestan shte vi opravqt spoks