20

Monkata

преди 11 години

''Бюрото по труда" поздравява всички абитуриенти по случай завършването им. :)

19

Ха ха

преди 11 години

Е вече ги преписах- изтекохааа

18

Анонимен

преди 11 години

Русото пи.енце ще си хване някой богаташ, ако вече не си е хванала, и не и трябва нито образование, нито матури.

17

Анонимен

преди 11 години

Е,защо само русата да мине,дайте шанс и на другата?!Нахлузила е шарен клин и дори ще е със слънчеви очила вътре.Те за сега се кипрят на главата,никому ненужни,но след малко ще стане ясно какво чудо на техниката са.По тях ще потече написана темата и хоп готово,матурата е взета.

16

Анонимен

преди 11 години

на тия двете парясници от снимката каква матура ще им спретна... Колко сериозно трябва да се отнасяш към образованието си , за да отидеш на важен изпит облечен по този начин ?

15

OllO

преди 11 години

До 8Внимавай какво си желаеш! Все пак ученическите униформи вече са артикул на секс-магазините :)))

14

мм

преди 11 години

еми..хубави са си ни българките...аз съм горд с това ;)

13

аха

преди 11 години

Буревестников, продължаваш със стереотипите! Мислиш, че като проявиш сарказъм по отношение на дадена професия, каквато е тази на кофражистите и автоматически ще придобиеш степен Майстор - интелигент. Но това, което правиш е да циклиш на празен оборот между клишетата, почерпени от заглавията в новинарски сайтове. Не усещаш ли, че е уморително банално да се поддаваш на асоциацията добре поддържано момиче - недостиг на мозъчни клетки?!

12

Буревестников

преди 11 години

ДО 11 : Ооооооооооо със сигурност е по интелигентна от мен! Все пак е стигнала изобщо до матура момичето! :) А аз стигнах до 9 клас... повтарях го три пъти... накрая ми писна... отказах се... ожених се... и ся съм кофражист и зидаро-мазач в една строителна бригада :) А в свободното си време пиша коментари по днес.бг.... :) :) :)

11

Буревестников

преди 11 години

.... Така че "русата матуристка" хе хе хе НЕ е мислете много много..... Тя си знае бъдещето :) ;) :) Което обаче изобщо НЕ важи за някой пъпчив и с очила "матурист"- астро физик , скромен , с диплома - пълно 6.00 и огромен умствен потенциал.... :) ;) :) Еее може и да има "лъч в тунела" за такъв типаж.... но този ЛЪЧ , със сигурност , води извън пределите на България.... :) ;) :) !!!!

10

аха

преди 11 години

Буревестников, твърде е възможно и да е по-интелигентна от теб, съдейки по стереотипното ти изказване...

9

Буревестников

преди 11 години

"Русата абитуриентка" е боли най вероятно това,дето го няма ;) за тия матури :) ;) :) ! Тя вече знае "блестящото си бъдеще" :) ;) Пътищата са три.... ха ха ха ;) 1."КУЛТОВА ПАЙНЕРКА" и "модна икона" за момиченцата между 11 и 17 :) 2."МУТРЕСА" или просто "пристанала" на някой особено "интелигентен" БГ футболист тип Божинката и 3. Секретарка в някоя фирма или Министерство,която върши две неща- лакиране на нокти и "пиене на кафе с райбер" с некое шефче :) ;) :) или продавачка в МОЛ-а :) .....

8

Анонимен

преди 11 години

Превърнаха народа в неграмотно стадо овце!Лошото е ,че младите нямат желание да знаят,да учат,да четат-а и за какво ли!Ех,нещастен български народе!

7

Анонимен

преди 11 години

Винаги има начин :)

6

ЗАВЪРШИХ

преди 11 години

е ТАТИ ми писа СМС на АЙФОНА 1час преди началото коя тема е и аз в таксито само нея си преговарях и я научих за 5ца поне

5

Oxxx

преди 11 години

Охххх... котьооо..... :)

4

Анонимен

преди 11 години

Темите за матурите може и да не са изтекли, но нещо друго ще изтече...

3

Митьо

преди 11 години

Отворих статията заради... матурите?

2

121

преди 11 години

Ще се радвам, ако русата абитуриентка се е подготвяла за матурата си поне толкова време, колкото за външния си вид...

1

Софиянец

преди 11 години

Русата абитуриентка със сигурност минава матурата!!! Одобряваме я директно!