177

Анонимен

преди 5 години

Македония е България кви са тея глупости Пиринска Македония си е българска земя и чяла Македония

176

Битолчанец

преди 8 години

Слушайте братя Българи всички наричани македонци са Българи . Моят дедо емигрира в Америка1951 година като на документа от емиграционите служби на САЩ се е записал националност Българин на дипломата за завършено занаятчийско образование пише също Българин. Много хора по това време са избягали за да не служат в Югославската армия защото са съзнавали че са Българи . По думите на дедо най големия виновник за отделянето на македонската част от България е Русия която не е искала голяма България. И не Тито е признал Македонската нация а Коминтерна по указания на СССР .

175

емил

преди 10 години

само да питам как така тоя с меча пише на латиница???

174

voodoo

преди 11 години

На 13 страница в учебника се посочва, че на Берлинския конгрес 1878 г. са приети решения против интересите на албанския народ. На 197 страница в учебника са публикувани въпроси: Покажете албанските райони на картата на Черна гора, Кога тези райони са отделени от Албания?, Какво е бъдещето на тези райони икак може да се подобри тяхната икономическа и културна ситуация?От този площад изпращам послание до всички граждани да не се страхуват, защото ние не залагаме за Велика Албания, а се борим за свободен живот в мястото, което е оставено от нашите предци, заявил Ахмети.

173

voodoo

преди 11 години

Карта на Велика Албания е на първата страница на албански учебник по география за 12 клас, пише сръбският вестник Блиц.Според изданието в картата били описани албанските райони, като в тях влизат и Косово, части от Черна гора, Сърбия, Македония и Гърция.Албанските части в Сърбия, според картата са Буяновац и Прешево. Според учебника албански региони в Черна гора са Улцин, Плав, Гусине и Рожайе, тъй като до 1912 г. са били частот геополитическата компактна територия на Албания.На 13 страница в учебника се посочва, че на Берлинския конгрес 1878 г. са приети решения против интересите на

172

MAKEDONEC

преди 11 години

Македонскиот полк е формиран 1752 г. од страна на Иван Хорват со униформа во македонските национални бои: жолта и црвена (Скальковски, Хронологическое обозърнiе исторiи Новороссiйскaга края, 1731-1823, I, Оддеса 1836). Зачувани се списоците со имиата на македонските воници од македонскиот полк, со нивни податоци kako место на раае, брачна состоба и нивно изаснувае по националност; сите од нив се изасниле како припадници на македонската нациа ( Централний державний исторический архив УРСР - Киев фонд 1413, опис 1, зб. 6/1756).

171

SuperFat

преди 11 години

До историкаТочно благодарение на последният Кобург България оцелява като държава. Замисли се 500 000 немски войници на север от р.Дунав щяха да избият населението ни до няколко стотин хиляди в концлагерите. Относно баща му за мен той успява да постигне две неща: модернизира селото София и успява да провъзгласи независимостта на България от Османската империя.

170

Првиот македоноид

преди 11 години

А бре юнаци. От Луната до Марс све jе Велика Македония. От най-лудите македоноиди произлизат лунатиците, от най-промитите македонски мозъци произлизат безкръвните позеленели марсианци.

169

щирлиц

преди 11 години

до Златен лъв: Ако си слушал как говорят възрастни хора от Македония,веднага ще схванеш кое е присадено към българския език.Много малко се различава говора на тези баби и дядовци от нашия.

168

Make Donalds

преди 11 години

ПРОСТИТЕ МАКЕДОНЦИ ВМЕСТО ДА СИ ОПРАВЯТ ИНФРАСТРУКТУРАТА, ТЕ ДАВАТ ПАРИ ЗА ПАМЕТНИЦИ В СКОПИЕ, СЪЧИНЯВАТ ИСТОРИЯ И СТРОЯТ ДИСНИЛЕНД :D Смешници. ПАМЕТНИК НА МАКЕДОНКАТА КЛЕОПАТРА СЛОЖИЛИ. СМЕШНИ ***

167

Якорита Уташака

преди 11 години

*** простотии, които са изръсени на страниците по-долу, както от българска, така и от македонска страна, са безспорно доказателство, че сме един и същ народ, чиито индивиди се занимават с любимото си развлечение - да се дърлят и плюят помежду си

166

Анонимен

преди 11 години

Тия *** не разбраха ли, че техният проблем не е на изток, в България, а в Македония, защото Арнаутите ще им вземат цялата държавица, вече са завзели 60-70%, аман от Велики мечти..

165

Сандански

преди 11 години

make преди 13 часаНа преброяванията преди 1945 година у нас няма регистрирани етнически македонци, но според преброяванията от 1946 и 1956 година у нас живеят 160 541, съответно 178 862 етнически македонци.ти си много *** бе много ясно че ще има дядо ми и вуйчо ми са накарани насила да си пишат македонци от комониститезащото е имало спогодба пиринска македония да се присъединени към югославияВземи питай някой стар човек недей да бръщолевиш глупости

164

Анонимен

преди 11 години

До Маке Това да не го е писал някой параноиден?О забравих,псевдомакедонците,всички са такива. :)

163

Анонимен

преди 11 години

ЕХ МЕЧТИ МЕЧТИИИИ.............

162

Наблюдател

преди 11 години

Тези *** докато сънуват " Велика Македония", ще станат Источна Албания.

161

Анонимен

преди 11 години

Temite sa edni i sashti kakto predi 100 godini i sled 100 godini shte badat taka. v bg oshte se govori protiv makedonci, turci, garci, rusnaci.. i t.n. po tochno vsichko svarzano s naciolanizma i politika a v civilazionnite darjavi govorqt za kolonizirane na mars..

160

МакеДонски Казак!

преди 11 години

Македонците сме я построиле "Великата Македонска Стена", дека съга я викат "Китайска"!Построиле сме я, та да виждат Македонските Космонавте от Луната надека да се насочат за кацане вав Велика Македония!Вие, бугарете - репи да едете. Ние, Македонците, сме направиле и Алаха, ама това беше неуспешен експеримент... - те глейте шиптарете съга...

159

Анонимен

преди 11 години

Аре стига сте ни занимавали с тия *** македоните. Писна ми от простотията им

158

Анонимен

преди 11 години

БРАВО НА МАКЕДОНЦИТЕ.ТОВА Е ОТГОВОР ЗА ,,великиките българи",които мислят за ,,велика българия" и постоянно пропагандират български ШОВИНИЗЪМ.