14

Анонимен

преди 11 години

Нелегалната емиграция е бич божии! Не мога да се чувствам отговорен за съдбата на света! Първата ми грижа е оцеляването на моето семейство и моя род, после на народа ми. Защо границите не се охраняват? Едно време пиле не можеше да прехвръкне, сега по всяко време се разхождат като у дома си!

13

Анонимен

преди 11 години

До Зорницамда, ей така говорят за нас англичаните, напоследък и холандците, а и не само...

12

тия пак нещо...

преди 11 години

Бах тия имигранти! Като как точно са се обадили на 112!? Имали са апарат, с който да се свържат с мобилен оператор, но са вдигнали хеликоптер да ги открият?!>!>Я който не вярва да обере бензиностанция, да се забие на най-забитото място със сигнал, да се обади на 112 и да видим за колко време ще го открият и как ще го търсятБългария да не е Тайгата или джунглата на Амазонка? Тук от където и да тръгнеш, в произволно направление, след най-много 50км ще опреш в населено място, или оживен път.

11

.

преди 11 години

Не мога да повярвам, че виждам толкова много злобни коментари. Колко от нас емигрират непрекъснато някъде в чужбина? Това са едни нещастни хора, които просто искат по-добър живот. Дано го намерят. А вие се засрамете от глупостта и злобата си!

10

Петкова

преди 11 години

Абе те и Гърците постъпиха демократично и напълниха Гърция с всякакви националности,но после започнаха да си скубят косите и да се чудят как да се отърват от тях. Дано нашите власти постъпят по умно,че после ще стане много късно,Дано.

9

Трън

преди 11 години

Абе, от Вас родители няма ли. Я се поставете на мястото на хората, я си представете че ВИе живеете там и всеки момент може да отрежат главата на детето Ви, какво ще направите Вие??? Това са деца!!!

8

Зорница

преди 11 години

Голяма грешка , кой ще плати за лечението им , в Гърция от тези има над 3 МИЛИОНА от тия без документи , нямате напредстава какви проблеми носят ,а и колко болести , турците вземат парите ние ги лекуваме, и хранем ,и после ще продават наркотици и ще обират и изнасилват,жалко за БЪЛГАРИЯ и българите, останете си със здраве

7

Анонимен

преди 11 години

xa ei sega 6te razberete kakvo e napast a revete sre6tu *** *** 6tevise vidi cvete pred tiq //EMIGRANTI// MALI GOLEM KEF

6

коментар

преди 11 години

А ХРИСТОС е казал:Който зло мисли за другите човеци,същата съдба ще сподели.Дано да има някой да се смили над вас.Вода да ви даде и с хляб да ви нахрани. Защото ГОСПОД ще се отвърне от вас.

5

Dumanov

преди 11 години

Ne mi se vyarva.Bg policai v Kurcali vseki den vijdat v gradskata gradina na Kurcali , na pazara , na avtogarata, na bolnicata nestastni balgari, *** i turci da prosyat, ama ne gi spasyavat.Hm, pokajete gi, de, na snimka.

4

Анонимен

преди 11 години

трябва да ги застреват а не да ги спасяват

3

ПЕС

преди 11 години

2,идват да подкрепят любимата на всички ЧЕСТНИ българи партия ДПС.

2

УЧУДЕН

преди 11 години

А защо ли бягат от "добрия" ислям към ГАДНАТА европа

1

Анонимен

преди 11 години

Мароканец???На Българо-Турската Граница Мале Мале Недай боже да Тръгнат и Алжирците Тогава ще видите как Българи и Малцинствата в България започват да се Обединяват в Защита на Българските Интереси