103

Анонимен

преди 11 години

Какъв е този шум на улицата, Джон?- Гей парад, сър.- И какво искат?- Еднополова любов, сър.- И кой им забранява, Джон?- Никой, сър.- Тогава защо крещят?- ****ераси, сър. . .

102

Kuki

преди 11 години

До РаботодателСигурно държиш пункт за рециклиране на хартия...Такова усещане имам.

101

анонимен

преди 11 години

Браво, така се прави. Ако не се вземат мерки всички ще станем обратни.

100

Bat Joro ot TRG

преди 11 години

Преследване на хомофобията(как се доказва това нещо)не може да има-ако има престъпление виновника се наказва-няма значение дали е хомофобия или не Българската дума за гей е ***-искаш да забраниш и българския езикЧе то за вицовете,всеки ще каже така-и черните и блондинките и всички-какво ще правим тогава.Демокрацията свършва там,където започнеш да накърняваш правата на другите! в YOUTUBE например за Хитлер искат +18, а за гейските видеа не-защо?Даже това което изложих е много либерално

99

mario.fu.90

преди 11 години

А това което искам е - преследване на хомофобията и толмоза над хомосексуални ученици в училищата.Повсеместно криминализиране на словото на омразата срещу гей-хората в целия ЕС,както е сега във Великобритания. Слово на омразата включва:Използване на некоректни обръщения /****ал,извратеняк,****ераст/Разказване на вицове за хомосексуалистиПредставяне на лична позиция като обществена и легитимнаРазпространяване на хомофобски послания.В общи линии - ненамеса в личният живот. Мир между всички!

98

mario.fu.90

преди 11 години

Хомосексуалността е била характерна за древен Китай,Индия и Япония. За индианците в Америка преди европейската колонизация. В Европа през 19 и 20 век също. Има премного личности и събития,които го доказват. Смешно е да се твърди,че е нямало хомосексуализъм. Като е нямало хомосексуалност какви са били Оскар Уайлд,Пол Верлен,Артюр Рембо,Витгенщайн,Алан Тюринг,Жан Кокто,Марлон Брандо? Всички хора се раждат бисексуални и е абсурдно да се твърди че е нямало хомосексуалност,направо е смехотворно.

97

mario.fu.90

преди 11 години

Значи, има разлика между това да е имало и това да се е демонстрирало. И през средновековието е имало,обаче никой не е писал за това. Чел съм книги по медиевистка история и съм убеден в това. Аз не искам нищо. Пак повтарям - педофилите да отговарят за себе си.

96

mario.fu.90

преди 11 години

Според някои учени и геолози , разрушаването на Содом и Гомор е предизвикано от земетресения и вулканична дейност. Тъй нареченото "изпепеляване" се обяснява със подземни залежи на газ ,които се възпламеняват заради земетръсната активност. Предполага се че в районите е имало и изтичане на сяра.

95

SVETLINA

преди 11 години

Не искаме Содом и Гомор!" и "Демокрацията не означава равенство за неморалността!".OT IZTOK IZGRIAVA ,kakvo? -SLANCETO.

94

svetozar.christoff

преди 11 години

4eteiki komentarite...mne...prosto samo moga da kaja:EEEEH,BULGAAAAAAAAAR,BULGAAAAAAAAAAAR....TI SI PYLEN ***....NIKOGA NQMA DA SE OPRAVI...QZYK ZA HUBAVATA NI ZEMQ....NAROD,KOITO NE SE UVAJAVA E EDNA GOLQMA,OGROMNA,VELI4ESTVENA MYRSHA....

93

Хетеро

преди 11 години

Вие ***, порете се колкото щете, но не ни го натрапвайте на НАС НОРМАЛНИТЕ. Познавам хомосексуалисти, но никога не са подскачали по паради. Боли ме ***, че им го навират в ***. Хич не ме интересува, че сте минали на другия бряг, но не го натрапвайте все едно е нещо хубаво. Мамка ви, вземете най-добре се гръмнете. Спинозни *** такива.

92

Bat Joro ot TRG

преди 11 години

50 000 е малко?!?! 1,2% от избирателите в Холандия, а са сигурно много повече. През цялата човешка история?!?! - хомосексуализма масово се появява през 60-те и 70-те години на миналия век, поради многото пропаганда. Не е имало такова нещо никога - за Древна Гърция е мит, през Средновековието не си и помисляй че е имало, преди 200-100 също. Интересува ме ти какво искаш - от какво не си доволен - нямаш достатъчно права ли или? Това ме вълнува мене! Само кажи какво искаш!?

91

mario.fu.90

преди 11 години

Освен това педофилите да отговарят за себе си,хомосексуализъм са диаметрално различни неща. Аз напротив - падам си по по-големи и зрели мъжлета,до към 30.

90

mario.fu.90

преди 11 години

И така да е 50 000 гласа не са нищо,сигурно гласувалите за нея са педофили. Всеедно да направят партия на убийците и да гласуват всички убийци и да обявим това за голям резултат. В България подобна партия изобщо няма да може да бъде създадена - уверявам ви. Не знам дали се множим,по-скоро са повече тези които излизат от гардероба,но процентът е такъв,какъвто е бил през цялата човешка история - твърдя го с пълната увереност в правотата си. Не ми плащат,напротив - беден съм като манастирска мишка.

89

Bat Joro ot TRG

преди 11 години

Мене не ме интересува какво става в джунглите на Африка и Азия! Интересува ме какво става в Европа и по-конкретно в България - такива като вас се множат като зайци - е това е малкия ми проблем. Партията - 20?!?! - поне 50 000 гласа имаше. Но ти сигурно си от някой от тези гей организации, на които им плащат?! И гледам ти аватара - ти какво искаш - гей бракове?

88

mario.fu.90

преди 11 години

Поправка, сега чета ,че партията е основана от 3 души. Но докато в Холандия такава партия не просъществува дълго,в страни като Саудитска Арабия педофилията е законно призната и дори стимулирана - не са рядкост бракове между 12 годишни и 60 годишни. Шокиращо,но е факт.

87

mario.fu.90

преди 11 години

Партията на педофилите не съществува от 2 години. Това трудно би могло да се нарече партия,това бяха едни 500 души,които получиха 20 гласа. След това я закриха.Що за партия е това? Дали ще пишеш с мен е твой личен избор.

86

Bat Joro ot TRG

преди 11 години

Аз паради не искам. Какво е това да правиш паради - нека и зоофилите, и педофилите също да си правят паради, какъв е проблема? Сигурно знаеш, че в Холандия има партия на гейовете, педофилите които искат много крайни неща - е това ли искате и вие в България? Как ще си останете малцинство, когато ще станете повече от нормалните или не съм те разбрал - нормалните ще станем малцинство. Не мога да повярвам, че си пиша с 18 годишен *** при това обратен - изгубвам ума и дума

85

mario.fu.90

преди 11 години

Аз на паради не ходя. Гарантирам ви че ще си останем малцинство,обратното би противоречало на науката.

84

Bat Joro ot TRG

преди 11 години

Те ще станат всички гейове,и какво ще правим тогава-ще се затрием!Не говоря за никакви ***, не се прави че не ме разбираш-много добре ме разбираш какво искам да кажа. Материално развитие-това е най-жалкото!Бездетните-това са едни алчни и жадни за власт и пари"хора"!Добре, няма да ви убиваме-ама не може да ми навлизате в личното пространство, мене под завивките не ме интересува какво правите интересува ме, да не парадирате и пропагандирате!Вие сте малцинство(за сега), т.е. ще се съобразявате!