73

Анонимен

преди 10 години

Не бях казала на Станишев, че подадох сигнала за Костинброд. Не мисля, че имам подобен ангажимент, разбирайки за подготвянето на престъпление, да искам разрешение от лидера си дали да подам сигнала или не, отсече Манолова. - ЧИТАТИЛЯ, РАЗБИРАЙ, ЧИ БСП-ТО МГУ Е НЕВИННО!!! ТО ТАЯ КАТО СИ ФЪНТЪЗИРА ДА *** В ХОЛИВУД, ЧЕ СЦЕНАРИСТИТЕ ИМ ГИ НЯМА ХИЧ!Манолова беше категорична, че не е разпитвана във връзка с подадения сигнал за бюлетините в Костинброд. ИМА СИ ХАС ДА СИ ГУБЯТ ВРЕМЕТО С ТАЯ "КУКЛА"!

72

sunny

преди 11 години

Да, да.. и един мармот завива шоколада в станиол .. Май съвсем ти взеха за *** ..

71

Галя

преди 11 години

Ех тази Мая,колко е активна само.Ама ти да видиш..съвестен гражданин се оказа.Евалата Мая,ашколсун!!! Нали така те поздравяват другарите в централата.

70

П.Петров

преди 11 години

Манолова като един Матросов се хвърля да покрие с тялото си дулото на правосъдната картечница, за да спаси кожата на Станишев, а той като истински мъж и е обещал да и носи бонбони и червени рози в СливенскияНяма да се изненадам, ако Манолова си признае, че се е дегизирала като Станишев и е свикала пресконференция в деня за размисъл в пряко нарушение на закона.Прокуратурата кога ще се самосезира и ще я извика на разпит за думите и:"На няколко пъти съм била наблюдател на това, как се прилагат в употреба предварително напечатани бюлетини"

69

Мама миа

преди 11 години

Продължавайте да лъжете другарко Манолова. Така и така сте набрали скорост през последните месеци, сложете още една неистина върху купа отгоре. Само че, забравили сте поговорката, хубавата българска поговорка - "На лъжата краката са къси." Не само вие - още много други от конспиративния отдел ще си я припопнят в скоро време. А чрез тази лъжа косвено си признавате, че сте сгазили лука и то здраво.

68

философ

преди 11 години

След като и Станишев се дистанция от гадостта сътворени от сестра Галева, то значи в ПЕС има и нормални хора. Мая Манолова е позор за ЕС, за България, за БСП, за ПЕС. Нейният случай трябва да влезне във всички учебници, как не трябва да се постъпва. Вина има и Цацаров - можеше да запечата помещенията, да ги постави под охрана и да разследва впоследствие. При соца преди избори всички пишещи машини в предприятията се събираха в специална стая и тя се запечатваше.

67

jan

преди 11 години

Плъхчо обича да го рабатят. А когато е свой, кефът е по-голям. Утре ставам член на бесепету.

66

аааааааа

преди 11 години

мда............... Тя каза на Бареков:)то все тая

65

Анонимен

преди 11 години

Мая, това, че си куха лейка вече и децата го знаят. Я кажи откъде имаш диплома за адвокат.

64

Анонимен

преди 11 години

mishoka ne znael,ha ha ha

63

Безпартийна

преди 11 години

Почти повярвах!... Вярно е, че Борисов не е безгрешен, но напоследък такава помия се изля върху него!!! От медии, които довчера му се умилкваха, днес са първи да викат "Разпни го!". Няма управление, а и човек без слабости, така че когато критикуваме, да го правим по нормалния начин. Колко хубав щеше да е животът, ако всички спазваха златното правило: "Не правете на другите това, което не искат да правят на вас"!

62

Анонимен

преди 11 години

Ох, как се насрахте вие бесепари.... жална ви майка при едни нови избори!

61

Анонимен

преди 11 години

Информирала е Москва,което е по важно.Но се оказало ,че те вече знаели.

60

Анонимен

преди 11 години

Алллло Яне, нали ти лаеше, че си бил пуснал сигнала. Какво стана бе лиохман лъжлив?!

59

Анонимен

преди 11 години

Във "Факултето" са гласуали 80% за БСП, 10% за ГЕРБ и 10% за други партии.. По възрастова разбивка най-дъртите пенсии са гласували за БСП, а младите и активни работещи хора - за ГЕРБ. Надявам се да има нови избори, този път ще отида да гласувам и ще гласувам против крадливите *** БСП.

58

Nikolay

преди 11 години

По-големи конспиратори от БСП е нямало, няма и да има!Само незнам, кога ще дойде деня, в който всичко ще излезе наяве!!!

57

Анонимен

преди 11 години

не му казват за да отрича по достоверно

56

Анонимен

преди 11 години

*Лидерът на БСП Сергей Станишев не е знаел, че ..." - той ако узнае още колко работи не знае

55

Анонимен

преди 11 години

Само човек с промит мозък би повярвал на това изказване. Мая Манолова никога ама никога няма да направи нещо такова ако не се е посъветвала с лидера й. Между другото и на мача Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив, пряко в ефир Бареков каза, че ще свали Бойко Борисов, а този мач беше 2 седмици преди изборите. Много добре режисиран сценарий направиха.

54

Съмишленик

преди 11 години

До Анонимен Точно казано - както Сергей не беше разбрал, че идва икономическа криза!