37

Иван Цветанов

преди 10 години

В любовта няма ПРАВИЛА.ТАМ Е САМО ХИМИЯ!ИЛИ Я ИМА ,ИЛИ Я НЯМА.ТЯ Е ПТИЦА И ТРЕПВА ОТ ВСЕКИ МИГ И Т.Н.ДВОЙКАТА Е ТАЗИ,КОЯТО ТРЯБВА ДА Я СЪХРАНИ ЗА ДВАМАТА!

36

силвия

преди 10 години

Едно много вярно нещо прочетох тук-той е измамник, не му вярвайте. Така е , ще се прибира ли да спи в едно легло с жена си ако много те обича мила любовнице? Нищо че той "не може да я понася". Ако жените бяха по-читави, мъжете щяха да са МЪЖЕ. Сега и любовници и жени се оплакват. Съберете си усилията и накажете наглеца вместо да му угаждате, той се възползва от вас!

35

Анонимен

преди 10 години

Хаха, всички точки перфектно отговарят на перфектната магистралка. Но това е пИрфЙектно, Бойко строи магистралки, медиите образоват магистралки. Ех Българийо, гащите ти свалиха, сега и душата искат да ти окалят.

34

стара чанта ама лаче

преди 10 години

моля,авторката на тази поучителна сатия да ми предложи,като толкоз много разбира от "перфектни любовници"- някой подобен мъж,защото аз съм "перфектната куртизнака"- тия чалъми са нищо в сравнение със моите методи.

33

галактика

преди 10 години

Поздравления за коментар 9 !

32

Анонимен

преди 10 години

Ей, да се не начудиш, само девственици и целомъдрени монахини писали тук. Я проверете дали случайно не ви растат крилца!

31

Анонимен

преди 10 години

... очаквам следваща статия със заглавие Перфектната к...а, за по пазарно ориентираните с първи уроци по про.......я.

30

Анонимен

преди 10 години

Даже не си направих труда да дочета статията до край, но коментарите под такива статии винаги къртят миФки!!! Особенно писаните от пъпчиви пубери или стари моми/ергени. Ще ме скъсате от смях! А колкото до това добре ли е или не да си любовница, ами зависи какво търсиш. Ако търсиш стабилност, семейство и деца е не е, но ако търсиш просто сродна душа с близки интереси, с която да прекарвате времето си заедно, не задължително само в спалнята, тогава може да е супер.

29

bahura

преди 10 години

Забравили са най-важното качество за любовницата - да бъде demigod и с трите отвора ;)

28

ТОНИ - ТО

преди 10 години

Спокойно спокойно не можеш да оправиш света и хората,колкото и да се гневиш нешата са такива не можеш да ги промениш.

27

ТОНИ - ТО

преди 10 години

Много си се наежила по спокойно,вие сте си виновни сами за положението че не ви взимат на сериозно мъжете и че ви унижават.

26

@

преди 10 години

до 28Кофти :(

25

ТОНИ - ТО

преди 10 години

Сами се докарахте до това състоание жените,после не се чудете защо ви унижават и незачитат мъжете.Сами сте си виновни.

24

Гняя

преди 10 години

Това е наръчник на куртизанката. Превръщането на любовта на един в бизнес на друг е гнусна работа, лицемерна и лепкава!

23

555

преди 10 години

*** най-вероятно е имала в предвид китайската мъдрост,че всяко нещо,което те наранява,но не те убива,те прави по-силен...

22

@

преди 10 години

До 30Значи, ако *** говори истината, аз наистина я съжалявам ***, защото *** явно е правила секс тип "като сандич със сирене", което ме вкарва в разсъждения относно това *** за пари ли го е правила или ....? За какво, скъпата *** ще прави секс като сандвич със сирене? А, ***? Има два варианта - или за пари, или са я изнасилвали или заради някакъв интерес нейн като примерно израстване в кариерата... А, ***?

21

FAKT

преди 10 години

NELI VI KAZA ISTINATA!VSICHKO DRUGO E LAJA!

20

Анонимен

преди 10 години

До @Не,няма в кого

19

Edna

преди 10 години

До poohda e jenen s deza....

18

@

преди 10 години

До 18Нели, "Емоционалните рани ни правят по-силни."?Ти сериозно ли го вярваш това?По-силна може да те прави само любовта на един Мъж. Никакви рани не те правят силна. Изхабяват те, изпразват те, забравяш се каква си защо си и колко можеш още да бъдеш ...от най-хубавото Себе си. Аре бягай с раните си в .... някоя емоционална дупка и се изпъквай после. Хъм? Силна?