Снимка: outnow.ch

В повечето случаи думата "любовница" не буди уважение, нито положителни чувства. Особено ако вие сте съпругата, а тя е тази, която „краде" половинката ви. Но има вариант и вие да се окажете в тази роля и тя има своите предимства.

Времената се менят и човек малко или много трябва да бъде егоист и да мисли за себе си. Така че не се затормозявайте с това как се чувства законната му половинка и дали детето му има нужда от него, а се насладете на статута си, докато имате полза от него. Все пак статутът на любовница (стига да не търсиш вечна любов и да се стремиш към създаване на семейство) осигурява хубав секс, обожание и отношение, че дори и уважение. А освен това няма да се налага да търпите пиянските му изпълнения, да гледате насила футболните мачове и да му перете чорапите.

Ето и някои прости правила, които ще ви направят идеалната любовница и ще успеете да го задържите, докато вие желаете:

1. Не се влюбвайте!

Изберете мъж, който да ви кара да се чувствате добре, който да ви разсмива, който е добър в леглото, но не и в който да се влюбите. Перфектният любовник за перфектната любовница е мъж, с който няма и да си помислите за брак или съвместен живот. В момента, в който започнете да се увличате емоционално по него, не забравяйте, че това ще ви донесе болка. А вие трябва да се чувствате добре, не да се наранявате.

2. Бъдете винаги секси и отзивчива

Времето, което прекарвате заедно, е малко, така че погрижете се да е незабравимо. Винаги изглеждайте секси и изкусително, запалете свещи, пригответе ароматна вана – трябва и на двамата да ви е хубаво. И се срещайте само, когато и двамата имате време и няма да бъдете разконцентрирани или пришпорвани от други фактори.

3. Приемайте цветя, но не и сърцето му

Както вие трябва да се пазите от емоционално обвързване, така гледайте и той да не се влюби във вас. Нека да му бъде ясно, че вие искате тялото му, компанията му, вниманието ми и малко от времето му, но не търсите обвързване и не желаете той да разрушава брака си заради вас. Дори го заплашете, че ако настоява за нещо повече или иска да направи отношенията ви публични, ще го напуснете.

Не се притеснявайте, ако понякога чувате „Обичам те". Все пак той е измамник и това не е гаранция, че се е влюбил във вас.

4. Поставете някои правила

Още в началото на аферата ви изяснете условията за вашите отношения, така че да има минимален риск и за двете страни.

5. Никога не му звънете

Трябва той да ви търси, защото това означава, че той иска да говори с вас и разполага с времето и необходимото пространство да го направи. Освен това ще знаете, че умът му в този момент е ангажиран с вас и нищо друго. Така и двамата ще се насладите на разговора, без да има и следа от стрес.

6. Не му позволявайте да прави уговорки кога ще ви звънне

Това ще го задължи да го направи, а и вие ще сте в очакване на позвъняването му. А той не трябва да има някакви времеви измерения в живота ви. Вие си живеете, както искате, без да се съобразявате с него. В случай, че той се обади в неподходящ за вас момент, му напомнете нежно, че не е единственото нещо в живота ви.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase