152

sharky09

преди 11 години

за пореден път БКП доказах , че са пълни *** и ако не са ДПС, никога няма да управляват!!!!! дори с тях да са *** и разни други ***. Ако направят правителство ще ги изгоним с камъни до зимата!!!!

151

qwer

преди 11 години

Винаги съм се чудил, че българинът е *** е ясно, но толкова ли е *** да вкарва в парламента е такива маймуни като това *** Бисеров, зорлан да го бута да краде и после защо живееме зле. Ами просто е бе простаци защото бутате насила Бисеровци да ви мамят и обират.

150

Rus

преди 11 години

Жал ми е за всички вас , неграмотни и необразовани *** . Всички вие които искате сициална политика за да може да седите пак и да непревите нищо и да получавате помощи и незаслужени заплати !!! Неграмотните и прости хора никога няма да са добре !!!! Гласувайки за хора като Сидеров или Станишев вие сте си заслужили мизерния живот !!!! И когато младите и успели хора като мен се махнат от тая страна ще умрете в мизерия !!!! Защото всеки *** човек е заслужил съдбата си !!!

149

Анонимен

преди 11 години

СИВ,СУР,ШУТ,ДЪРТ,ПРОДАЖЕН ---ПЪРЧ!

148

Анонимен

преди 11 години

ПРЕДАТЕЛИТЕ НЕ ГИ СЪДЯТ ,НАПРАВО ГИ ---УБИВАТ !

147

Т

преди 11 години

авеееееееее *** долна няма ли кой да те разстреля????

146

Аман хомита

преди 11 години

Сексът, който всеки политик трябва да опитаТези моменти под завивките се помнят цял живот

145

българин

преди 11 години

Преди 25 години БКП преименува по насилствен и брутален начин турците живеещи в България.Сега не разбирам как така те гласуват за партия която е правила и сега прави коалиция с БСП.Щефът на БСП сега Сергей Станишев пък е син на Димитър Станишев който тогава е бил министър на вътрешните работи.Тези хора на практика гласуват за палачите си!Не знам дали го разбират.

144

Ал

преди 11 години

Жална му майка на Сидеров. Ще бъде подложен на огромен финансов натиск да подкрепи правителство на БСП. Ако не се поддаде / в което силно се съмнявам/ , то депутати от неговата партия със сигурност ще го направят , както са го правили вече в два парламента.

143

set

преди 11 години

Do 170.Horata nesa tapi , ti si Tıpi4ak may.4e sega mladite nesali po 4ujbina,Da ne bi i ti da si izvan Balgaria. Borisof edin golyam 6mekar,znay go tova.

142

стреми се

преди 11 години

ДПС не се стреми към кабинет "Орешарски", а към няколко ключови позиции в различни министерства и администрации (не е задължително да са министерски кресла), които под крилото на такъв кабинет ще си правят това, което искат и ги устройва ...

141

Анонимен

преди 11 години

Това правителство няма да бъде на БСП, подкрепено от ДПС и Атака. Това ще бъде правителство на Пламен Орешарски, лансирано от БСП.А Орешарски от коя партия е издигнат бе *** такъв? И второ много ми е интересно как ще бъде прието това правителство /както и да се казва програмно или на БСП то е едно и също/ като не ви достига 1 глас. Трябва да го вземете или от Атака или от ГЕРБ.

140

Анонимен

преди 11 години

Какъв е Хр.Бисеров ?а/Турчинв/Българин с/нито едно от двете

139

аз до 158

преди 11 години

Да ти обясня сега като на първолаче. Сребърният фонд има никаква доходност. При годишна инфлация да кажем 3%, тези пари практически намаляват. Това означава че за да има едно и също количество в този фонд, твоите данъци трябва да го дотират. Това теб устройва ли те?Да ти го кажа на селски: Ако днес, когато ляба струва 1лв си сложиш 10 лева в буркан под леглото и ги оставиш там 10 години, а поради инфлацията след 10 години ляба струва 2 лв, ти дефакто си намалил парите на половина.

138

Анонимен

преди 11 години

НАЦИОНАЛЕН ---ПРЕДАТЕЛ !

137

аз до 154

преди 11 години

Дянков как точно се провали? Че всички показатели сочат че нещата са тръгнали в положителна посока? Ти, с математическо образование от 3ти клас си тръгнал да даваш акъл кой успял и кой се провалил?Бих казал не ставай смешен, но това мисля не ти е по силите. Ти си елементарен селски тип който разсъждава толкова повърхностно колкото да махне прахът от която и да е била тема.

136

Анонимен

преди 11 години

Ка да подкрепим ----ПРЕДАТЕЛ ,...ПРОДАЛ СЕ НА ---ДПС ??????

135

Анонимен

преди 11 години

АКО ВОЛЕН ИМА ГЛУПОСТТА И СЕ КОАЛИРА СЪС ДПС,ТОВА ЩЕ Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ ЗА АТАКА

134

Анонимен

преди 11 години

156, Това не е учудващо, като се има предвид, че КБ е коалиция на БСП и разни *** партии ...

133

Анонимен

преди 11 години

Не можах да схвана, да не съм изпуснал нещо. Това Пламен Орешарски вече партия ли е че ще има кабинет на Орешарски. Задава се пълна безотговорност на партиите. Ако правителството прави нещо положително това е в резултат на усилията на подкрепящите го партии. А ако Орешарски взема непопулярни мерки отговорността си е само негова.