62

vanko84

преди 11 години

тоя го пишете вече социалист

61

доко

преди 11 години

ел президенте да не се прай на толков корав а да благодари на всички

60

Анонимен

преди 11 години

Бойко направи голяма грешка като отказа на руснаците да строят Белене. КГБ направо му разказа играта от компромати.

59

Анонимен

преди 11 години

честито на атакистите, задето дадоха своите гласове на дпс, посредством своя болен сидеров!

58

нестабилност

преди 11 години

Това което искаше Путин - нестабилна и слаба България беше пистигнато. СерГЕЙ вече може да си ходи в Украйна.

57

мъдър съвет

преди 11 години

Неотложно ни трябва правителство ,Но не "Спешно"Трябва да се успокой политическата атмосфера и да се преценят най-правилните ходове за спасяване на България.Коалиционните партнъори трябва да имат ясни позиции и ангажименти.Трябва да има и гражданска квота за директен Контрол!Народна мъдрост: "Бързата *** слепи ги ражда"

56

Анонимен

преди 11 години

Този ***-будист е срам за БГ.Някакъв смотан *** в момента управлява държавата в услуга на милиционера от Банкя.Ужас!

55

Анонимен

преди 11 години

Сравнение м-у един развит мегаполис и една пос комунистическа слаборазвита доскоро управлявана от еничари и комунисти държава неможе да се прави

54

Слънчо

преди 11 години

Ню Йорк с 22 000 000 жители се управлява от кмет и 51 души градска управа, граждански и криминален съд със съответните администрации. В България 6 500 000 население хиляди лапачи в разни министерства,агенции, държавна и местна администрация и разбира се народно събрание . Жалко,че никой в тази държава не поема инициативата за истинска реформа и промяна, а само си говорим,говорим, говорим и керванът вече отминал стотици година напред !!!!!!!!!!!

53

Анонимен

преди 11 години

Няма ли инвеститори няма да има прогрес и развитие но едва ли ще го разбереш

52

.

преди 11 години

България няма нужда от повторни избори сега, това ще създаде предпоставки за по нататъшната дестабилизация на страната и ще отблъсне инвеститорите, каза държавният глава и апелира за отговорност политиците."Плевнята още ли не може да проумее, че тези прословути "инвеститори" за които всеки трепери и се съобразява с тях са нищо повече от едни нагли, долни обирджий на цялата ни нация и колонизатори на цялата ни държава ! Как няма да е загрижен като всички политически *** имат полза от тях!

51

Анонимен

преди 11 години

Той Гоце повече ставаше затова за 8г никъде не го поканиха-комунистите никой никъде не ги иска неможахте ли да разберете

50

Шопа

преди 11 години

Че ти и да искаш - не можеш да правиш коалиции!Волен не те признава за президент , Станишев директно те обвини в умишлено манипулирани избори !Останаха Бойко и ДПС !Бойко организира покушението над Доган , е как ще правиш коалиция !Даже Бойко с Цецо не можеш , защото Цецо ще му снемат имунитета - неудобно е някак си !Я продължавай да се хилиш като *** от Президенството - за друго не ставаш!!!

49

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ щеше да спечели оше по-убедително ако не се бяха обединили всички тези *** жадни за влас с единсвенната цел да крадът и да пият кръвта на народа Накрая почнаха да им помагат и от прокуратурата-жалко как ги избират такива никакви

48

Анонимен

преди 11 години

Този ми прилича на салонен управител в някое третокласно заведение в прованса!!!

47

Стенли

преди 11 години

Хайде де , Вие г-н Президент послъгвате малко !Вчера казахте "другата седмица преди 24.май ",днес до края на месеца !Явно друг ви слага думите в устата !Спомням си за един , който в Израел намали ДДс-то , а в Катар го вдигна - той ли е?Вече определено Ви личи , че сте хихикаща кукла на конци!!!

46

Анонимен

преди 11 години

Спомня ли си някой какво каза ЦЦ преди изборите-ГЕРБ ще победи и то с мноооого!!!

45

Николов

преди 11 години

Срамота-не може да даде собствен отговор и мнение за каквото и да било-казва само това което му диктуват по слушалката в ухото!!! срам ме е, че гласувах за него!!!

44

Падението на БСП

преди 11 години

БСП се свлича надоло и не може да се спре. Нещастните опити на тази интригантка Мая Не можаха да оборят правото. Време е БСП да размисли и да изпрати в задните редици символа на своето падение.

43

Каса

преди 11 години

Местан е завършил българска филорлогия.Български турчин може и за Президент да бъде изран.Всичко с времето и по пример на САЩ-афроамриканец от първо потекло ръководи най-престижната и голяма държава.