486

СТРАНДЖАТА original

преди 11 години

Българският двуполюсен модел:БСП - през лятотоГЕРБ - през зимата...

485

наблюдател

преди 11 години

БСП-ДПС се готвят да седнат на софрата. Чака ни още по-задълбочаваща се *** (Евророма са в коалиция с БСП, това трябва да бъде осребрено) и турцизация (като първа стъпка майчин език като втори в училищата, заяви Местан). От Екологията и Земеделието трябва да си търсят нова работа или да учат турски, РИОСВ също..справка преди 4г. при тройната ламя..Това е положението и то е червено-черно с полумесец зад него...:)))Но апатичната овца наречена български народ си заслужава (50% не ГЛАСУВАХА)

484

моя

преди 11 години

Зърнарите са 10-на олигарха, унищожили дребното земеделие и поминъка на месните хора. При една проверка за пройзхода на капиталите им, ЕДИН няма да остане в България!

483

СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

преди 11 години

Унижение струи от думите на Борисов. Няма начин едно момче, яло филии с мас и играло футбол по поляните на Банкя, да не е наясно, че е прецакан перфектно.

482

Гюро Михайлов

преди 11 години

Турци-комунисти-националисти да се коалират даже е по- добре, отколкото мутрени тикви, които освен за собственият си келепир- друго не им дреме. ГЕРБ ще редят за нара.

481

Анонимен

преди 11 години

Съселът е безплодна КРЕСЛИВА СВРАКА ..........,МНОГО ГОВОРИ И НИЩО НЕ КАЗВА !Първанов е печелившият билет ,за БСП !

480

Анонимен

преди 11 години

кой е купувал гласове,достатъчно е да видите резултатите в столипиново,пловдив- първа партия е бсп,втора дпс.като прибавиш и другите *** гласове заедно с тези на старците,това е бсп

479

мафия

преди 11 години

Какво още трябва да стане, за да напуснат политиката Борисов и Цветанов? Според техния манталитет,се очакваше последения им ход. Опит за подмяна на вота, осъществен със страшно много пари.

478

СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

преди 11 години

Извън определението, че бившите управляващи са чалгата в политиката, което за никого вече не е тайна,още повече след тоалетната риторика" на бившия премиер и стила" на разговора в записите, серазкрива чудовищната истина за сринатата държавност.

477

Анонимен

преди 11 години

Следва, само в Бг !Постоянно на улиците ще има ----50% от народа ,ДО КАТО НЕ СЕ СЕДНЕ НА ЕДНА МАСА ---КРЪГЛА!

476

симона

преди 11 години

За 4 г. в условия на жестока икономическа криза и повсеместното орязване на бюджети чиновниците във финансовото министерство и НАП са си разпределили над 170 млн. лв. за допълнително материално стимулиране

475

Анонимен

преди 11 години

Е ИМА ЛИ САМОЗАПАЛИЛИ СЕ ЛАТИФУНДИСТИ ?

474

Анонимен

преди 11 години

МАРГИНИТЕ И ГАЛЕВИТЕ СИ ПИЯТ КАФЕТО, ПУСНАТИ ОТ БОЙКО, СЕГА И ТОЙ ЩЕ ИМ ПРАВИ КОМПАНИЯ

473

ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИ

преди 11 години

ОГРОМНИ СТАЧКИ , МИТИНГИ И ПРОТЕСТИ ПРОТИВ "ГЕРБ" НАД 90% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО Е ПРОТИВ "ГЕРБ" И ГЛАСУВА КАК ЛИ НЕ , САМО НЕ И "ЗА" ГЕРБ А ТЕ СПЕЧЕЛИХА ИЗБОРИТЕ КАК УСПЯХА ? КОГА УСЛЯХА ТОЛКОВА ЛЕСНО ? ЗАЩО НЯМА НЯКОЙ , КОЙТО ИМА МАЛКО ПОВЕЧЕ ОТ 5.000 ЛВ - ДА СИ КУПИ ЕДИН ДОБЪР СНАЙПЕР И ДА ГИ ИЗПАТКА ТЕЗИ МУТРАФОНИ : БОЙКО МЕТОДИЕС БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ??????????? + 20-30 ОЛИГАРСИ ? МНОГО ВИ Е СТРАХ ...... НАЙ-СТРАХЛИВИТЕ СА БЪЛГАРИТЕ , ДОКАЗАНО МНОГОКРАТНО

472

куку руку

преди 11 години

Разединението беше целта на Герб, защото когато всеки се бори поотделно за оцеляване, нямаше съпротивителни сили срещу техните безобразия.

471

Анонимен

преди 11 години

ДНЕС КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЗАЯВИ, ЧЕ ЕВРОПАРИТЕ ЩЕ ХОДЯТ ПРИ ДРЕБНИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ- ЕДРИТЕ ИМАТ РЕСУРС САМИ ДА СЕ ОПРАВЯТ И ВЕДНАГА ЗЪРНАРИТЕ ПЛАШАТ С ПРОТЕСТ ! ПЛЮНКА !

470

Анонимен

преди 11 години

Пешо Сумиста , братя Галеви и братя Маргени,.....поздравяват ---БСП/ДПС !

469

куку руку

преди 11 години

Водещ принцип на управлението на Герб беше РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ. С тази технология Тиквите унищожиха съединяващата тъкан на нашето общество СОЛИДАРНОСТТА. Срещу всяка група от недоволни се противопоставя друга: пациенти срещу лекари, природозащитници срещу предприемачи, пушачи срещу непушачи, селяни срещу граждани, провинция срещу София.

468

мафия

преди 11 години

И за какво върховенство на закона да говорим, след като всичко се основава на договорки и разпределения? Не публични, а на тъмно, разпределения на влияния, парчета, интереси и най-вече обществен расурс с цел обогатяване.

467

outsider

преди 11 години

До ТВ: С ГЕРБ не искат да имат нищо общо не само партиите, които са в парламента, но и тези, които бяха в предишния, а сега не минаха 4-те процента. Само Яне Янев още си подава главицата за да го почеше бат' Бойко.