546

eйййй

преди 10 години

как се е угоил Боко, услади му се кокалъти като пес напира за него, който му го вземе от ръкатана труп ще стане, даже и главниия прокурор, тоя е като бесен питбул!

545

Анонимен

преди 10 години

"Близки на лидера на ГЕРБ вече го убеждавали да изчака още 6 месеца и през зимата да разклати бъдещия програмен кабинет, за да вземе"-------------Ами той нали ни клати почти 4 години?!? Изклати цялото население и не му стига, та се готви пак да клати...Време е вече да спре да клати и да го заклатят него.Има много да обяснява стига да стигне до представителите на закона и тогава те ще му върнат клатенето.....

544

Анонимен

преди 10 години

СадоМазо.Ама за кой?Познайте.

543

Анонимен

преди 10 години

Повечето българи избраха ГЕРБ. Вижте извадите кой е гласувал за БСП - пенсионерите и *** от Столипиново. Хората, които искат да работят и прогресират гласуваха за ГЕРБ и други малки десни формации.

542

Анонимен

преди 10 години

""Близки на лидера на ГЕРБ вече го убеждавали да изчака още 6 месеца и през зимата да разклати бъдещия програмен кабинет, за да вземе по-категорично властта на нови извънредни парламентарни избори"" - отново гениална статийка в Днес.А Борисов няма да коментирам.

541

Анонимен

преди 10 години

Борисов си мисли, че кабинет се прави като белот с майорна терца, но ще се разочарова. Но тези правила не ги пише във "Винету"!

540

Анонимен

преди 10 години

Когато гостува в България г-жа Меркел, си спомням погледът и като слушаше какви ги ръсеше Боко за багери и трупове. Такова недоразумение имаше в него, че аз се почувствах омерзен. Сега разбирам, че много хора са на акъла на ББ и затова се кефя как така изпадна в *** патова ситуация.

539

роки

преди 10 години

Боко, с тоя тен направо ще се слееш с обитателите на затвора от раз! Райето и налъмите много ще ти тичат, честито!

538

узи

преди 10 години

До Потомци на БотевЕдна нагла и престъпна Тиква се опитваше да пороби земята ни, но ние го изгонихме с камъни! Сега като го вкарат в затвора народа ще разбере, че има справедливост в тая държава!

537

Анонимен

преди 10 години

Text версияZaplatata na 1 Obiknoben Uchitei v ZARSTVO BALGARIA e bila 3 000 /tri hiladi/ ZLATNI LEVA,s koito TOI E MOZZEL VSEKI DEN da si kupi v RESTORANT 100 KEBAPCHETA po 1 Zl.Lev vsako... Zaplatite na Uchiteli,Lekari,CHinovnizzi i Izobsto v ZARSTVO BALGARIA sa bili TRI PATI /3 PATI / PO-GOLEMI ot Tezi v Kralstvo Garzzia .. Pri Zar BORIS III ZARSTVO BALGARIA be na 4-5-6 Masto po STANDART I BLAGODENSTVIE zaedno s Belgiai Hollandia..1938-40g... ZARSTVO BALGARIA e bilo na PARVO MASTO v SVETA po IZNOS na ZARNO na PODANNIK izchisleno...Na PARVO MASTO v SVETA po IZNOS na TUTUN na PODANNIK i

536

Анонимен

преди 10 години

ДПС е един вид Черен Петър, доскоро *** се гнусяха от фашистите на Болен, но сега се вижда топлата връзка, която ги свързва - рублите на Вова. Да мре Запада и турците, да строим Белене, това е мантрата сега.

535

Шоп

преди 10 години

По хода на коментарите съдя, че БСП отива към коалиция с Атака, нещо много почнаха да плюят по турците червените дьонмета. Нормално, путиновите креатури ще се окопаят в глуха защита и ще си измрат в изолация.

534

ники

преди 10 години

Кога народът Български ще прозре истината очевадна.Майка България е проядена,като гнила ябълка от еврей,турци и арменциНа всеки единръководен пост е масон или турчин.България е продадена отдавна.

533

Анонимен

преди 10 години

Това е начин да се печели време за да може служебния кабинет да замете каквото може.

532

Стига злоба

преди 10 години

Каква е тая злоба българи?Не виждате ли как турците в добро и зло са единни и сплотени.Лаете се като кучета, озверели сте като животни , но никой не мисли за единение.Как ще се оправи страната като всеки тегли колата към себе си.Децата ни напуснаха родината си, а вие политиканствате, без да мислите за бъдеще, род и родина. Стига злоба.

531

Ели

преди 10 години

Ами редно е като спечелил изборите той да направи правителство. А не "моралните" победители които на всички избори са втори и все печелят морално.

530

Анонимен

преди 10 години

има си хас да не нареди

529

Анонимен

преди 10 години

кой е купувал избори веднага става ясно като видим кой печели в кв столипиново,пловдив,там се гласува само срещу кеш,първа партия е бсп и втора дпс

528

Bai Hoi

преди 10 години

Shte gi redi po sledniq nachin ...rodnina milicioner rodnina milicioner.....

527

Анонимен

преди 10 години

Do vsi4ki komentira6ti komunisti - kakto i pljuete i kogoto i da pljuete, tova nqma da napalni 4iniite vi. Teparva 6te razberete kakvo dokarahte na dezata si