18

В

преди 11 години

Докато бсп и дпс участват в избори, те не могат да бъдат честни. Нова тв доказа че отново са купували хиляди гласове, защо не се коментира това? Докога ще смятаме че това е нормално и не е ли редно партиите, които купуват гласове да бъдат отрегистрирани??? Може ли да ни управляват и крадат с купени гласове???

17

jo

преди 11 години

До до политологМислещи - 30.7 %Хора над 70 г. , убийци , манипулатори , крадци , олигарси и доказано некадърна членска маса - 27 Производно на по - горните - 10.6%Производно на предните две - 7.4 И прости посткомунистически запъртъчета , престанете вече. То бива , то може , ама пък чак до такива низости не съм очаквал да стигнете . Елементарни сте бе разберете го ! Светът се развива , а вие тъпчете като мулета ! Айде всички в Сев. Корея !

16

Анонимен

преди 11 години

До АзКаква каца, бе сладур? Пчеларят избяга, то пък един мед беше - само прополис!Скрий се, наглец!

15

666

преди 11 години

Намерените 350 хиляди бюлетини бяха в сценария на оправляващата върхушка ГЕРБ,БСП да убедят Българите че потготвената фалшификация е спряна за да легализират изборите и да не допуснат размирици. Те постигнаха целта си. Фалшифицираха вота вкараха удобните партии, а другите ги избираха.

14

Аз

преди 11 години

"...............альоооо, суки, верните агрегатору, че наново будем строит атомную!""*** *** пидер пропавший!"

13

Аз

преди 11 години

Кой орезили България с всичките лайнарщини, които избълва срещу народа?! Станишев - Украинецо! Защо нарича Борисов - страхливец, когато той няма смелост да стане министър-председател?!?!?? А си слага кукла на конци или вуду тяло! Станишчо да може да си крАде спокойно, да бърка в напълнената от ГЕРБ каца с мед, без да го жилят пчелите! А Орехчето да обира пешкира!

12

сус

преди 11 години

егаси прецакването за БСП , извикаха международни преброители, а те взеха че казаха че вота бил валиден, ами ся, пари нахалост хахахах, ся ще кажат че и те били заплашени от Бойко хахахах, май само Станишев и Ахмед ги е страх от Бойко, а от уважение говорят на Вие за себе си хахахаха

11

Ivet

преди 11 години

В Сливен се намериха тъпири, които поддали сигнал в полицията, че двамата международни наблюдатели от ОSCE имат камери в очилата си(!) и полицията ги задържа, въпреки представените документи. Орезелихме се пред цяла Европа с тази наша полиция, дето ни пази :)

10

Анонимен

преди 11 години

Международните наблюдатели бяха 25-6 годишни момченца които пиха цяла вечер преди изборите. За какви международни наблюдатели ми приказвате бяха ги пратили тук на стаж.

9

моя

преди 11 години

Тия европейци са *** на ***. Ако Боко не беше "тяхно куче" и бяха викнали евреи, истината щеше да излезе на яве!

8

Политолог

преди 11 години

Резултатът от изборите:нормални: 30,7%крадливи: 27%лъжливи: 10,6%ненормални: 7,4%

7

закъснял осведомен

преди 11 години

Видя се къде били другите 350000 бюлетини - за окръжните градове в Северна България - от Видин, до Добрич - за БСП.

6

Анонимен

преди 11 години

Всичко е супер, ник'ви нарушения нема. В наш'те партии са е.ати готините и демократични типове, извинете пичове. Такива маниери и действия могат да бъдат пример за благовъзпитание и толерантност за всички хилави и недоносени европейски демокрацийки. И няма как да не е така, все пак са обучавани дълги години в най-престижния университет с дълга история и традиции по въпросите на човешките взаимоотношения - КГБ и неговите клонове по места.

5

Гошо от Марс

преди 11 години

И ние от Марс...следяхме изборите.Даже един нашенец...хакна едни други...наблюдатели по погрешка.Следяхме ги заради Ваньо,защото го харесваме за...ликвидатор.Всички марсианци отдавна напуснаха планетата,защото бирата и водата...свършиха и останаха да стърчат само празните заводи и железата в тях.Ще го приберем Ваньо тук,за да ги ликвидира за късо време;за това си подаде и...оставката.

4

големия тур

преди 11 години

350 000 цирея на Манолова да и излязат на п...а.

3

Анонимен

преди 11 години

вижте логото с очите зад тях ... Масонска организация !

2

Анонимен

преди 11 години

Държавникът мисли за следващото поколение, а политикът за следващите избори"Шарл Де Гол

1

M.Lemonov

преди 11 години

350 000 broiki malko bremenni ste imali pak?!