43

Анонимен

преди 11 години

Този не беше ли с досие пропито с измами, убииства и какви ли не още долни мръсотии? ... И смее да дава заключения гнидата...

42

ЕЙ

преди 11 години

ТОЗИ ХИЩНИК ПАК ЩЕ ПИКАЕ,НЕ МУ ПУКА,ТА ЦЯЛ ЖИВОТ Е КЛАТУРКО И ЖИВЕЕ НА НАШ ГРЪБ МРЪСНИ *** ЗАСРАМЕТЕ СЕ,МАЯ МАНОЛОВА Е *** КАКВО ЧЕЙНЕ ВАДИ,ЦВТАНОВ Я ГЛЕДА УМНО И НИЕ И ТАПЕМ,КАК НЯКОЙ СИ ДОКАРВАТ КАТО СЕ КИПРИ НА ЕКРАНА НАРОДА НЕ ИСКА НИКОЙ,НО ЗА ЖАЛОСТ НЕ ИЗЛЕЗЕ ДА ГЛАСУВА ОТ ОТВРЪЩЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ И ВСИЧКО,СЕГА ГЕВРЕКА ЩЕ МИ РАЗПРАВЯ ЗА ТЕХНОЛОГИЧЕН БРАК НА БЮЛИТИНИ И БЮЛИТИНИ В ОБРЪЩЕНИЕ НЕ МАНИПУЛИРАЙТЕ ХОРАТА ДАЙТЕ ХЛЯБ И ВЪЗДУХ.

41

Анонимен

преди 11 години

БСП и ДПС фалшифицираха вота !!!

40

Анонимен

преди 11 години

Никой не трябва да гласува за БСП а това че пак някой им пречи...то вече не хваща дикиш!бсп СА БИТА КАРТА И СТИГА СА СЕ ИЗЯВЯВАЛИ ПО ТЕЛЕВИЗОРИТЕ АМИ ДА СИ СЕДНАТ НА ЗАДНИЦИТЕ И ДА ВЪРНАТ ВСИЧКИТЕ СИ КРАЖБИ!БСП- това е жалко за всички които са гласували за тях че са без мозък и не разбра ли най-после тъпия българин че те са опасни и деструктивни интриганти!

39

Петков

преди 11 години

Не се ли научи да не дава интервюта пил.

38

Анонимен

преди 11 години

На крив петко, служебния кабинет му пречи.

37

Опссс

преди 11 години

Трактора ви организира по добре нали руменчо?

36

DO PIKAESHTIYA V FON

преди 11 години

EDNA OT NAI PROTIVNITE MUTRI V BG SLED DUPESE KRADTZITE.DOIDE PAK DVUGLAVATA CHUMA-KOMUNOHIENITE I DUPESE KRADTZITE.STE RAZSIPYAT BULGARIA.DUPE DA VI E YAKO.TUP NAROD,PROST NAROD.ZASLUJAVA SI SADBATA.KRESHYAHA PO ULITZITE.ZA KAKVO.ZA DA DOIDE GEYA STRASHEN PO PUTYA PRASHEN.NYAMA OTURVANE OT TIYA .

35

Анонимен

преди 11 години

Прав е, така е по закон.

34

Анонимен

преди 11 години

до като българите се занимавате с компромати ,и борба за власт ,дпс печели в кърдажали силистра ' търговище. и след 4 г. сама ще прави павителство.

33

ива

преди 11 години

На Петков мога да кажа - На кривата ракета и космосът й пречи. Все някой друг е виновен:)Жалко , че не сме единна нация. Само ГЕРБ може да ни изведе от кризата. Който и да дойде ще краде и колкото по-малко има в момента толкова повече ще иска да налапа. Това е живота е бедния Българин ще си носи ярема докато не му уври главата, че 45 години комунисти го управляваха крадоха лъгаха народа беше беден. Сега пак сме бедни, но си носим последствията от тогава.Не се обединихме. Само се лаем.

32

Анонимен

преди 11 години

Лошото е ,че *** и догановци си останаха не наказани за грабежите през тези 23г.Това е голямата грешка на Бойко.

31

анонимен

преди 11 години

Тежък удар сполетя ОПГ " ГЕРБ" ! Не се оправдаха управленските ресурси и десетките милиони за реклама и за подкупи. Провалиха се и при подготвените за подмяна , допълнително произведени бюлетини ! Как да не ги е яд, когато си е направо за рев ! Сега , драги, ви предстоят години в опозиция и на топене, като стана с СДС-ДСБ . Хапът е горчив, но си го заслужихте. Няма да ви помогнат хватките на ББ за прехвърляне на вината на други, от болната глава на здравата ! Впрочем ругайте и псувайте, от т

30

Анонимен

преди 11 години

Планът А , вкраен случай планът В на гея Станишко проработи. Толкова са нагли, че ми се иска всички трезвомислещи българи да се изнесем някъде и да оставим геьовете да управляват червените ,да им гледаме сеира докъде ще я докарат. Добре че децата и внуците ми са на 7 часа разлика. С тези *** живот няма. Сега и малкото останали млади хора ще изчезнат през терминал 2. Ама те от БСП точно тово искат.

29

Анонимен

преди 11 години

До 36,че е политически труп такъв е,но вече е натрупал толкова имане на гърба на народа,и *** е ,че никой няма да му търси сметка.

28

hh

преди 11 години

tozi e politi4eski trup..zavinagi..nared sa kostof dogan stanishef mestan i kunevo

27

A-a

преди 11 години

На крива ракета космоса и е виновен !!

26

Анонимен

преди 11 години

Тоя гаден мафиот Петков дето правеше чадър на Маджо да не се обажда

25

читател

преди 11 години

нима този може да говори?Мислех, че може само да граби!!!

24

Фонтана

преди 11 години

Пи6 Пи6 Пи6Peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.