221

Анонимен

преди 11 години

До ссс Ами като ги подслушва що не ги вкара затвора или досега всички изнудваха и шантажираха с досиета ама те свършиха и сега с серсета браво послушване и нищо вятър и мъгла и магистрали не довършени така ще се оправим

220

konstantin

преди 11 години

Хора дето искат по 2 лв. от родителите си да ходят на кафе ще ги помоля ДА НЕ говорят за политика. Вярвайте на комунистически трикове, на вас ви трябва пак тоталитаризъм и тояга, щото се вижда, че свободата я обръщате в анархия, тъй като не сте подготвени за нея - 45 партии за 7 млн. души :) ама не са луди те - луди сте вие дето гласувате за ЦСД, Светльо Витков и други подобни... смешни, жалки и прости малки човечета.. В тая ситуация няма и 60% активност - сами сме си виновни и си заслужаваме вс

219

до 243

преди 11 години

Ти със себе си ли говориш, айде взимай си гинго билобата и марш на кални бани.

218

ссс

преди 11 години

Герб направиха за родината повече отколкото всички останали. Партиите се борят за власт, и затова плюят ББ, за да си вземат властта обратно. Като минат 10 години, ще видим как ще оценят това правителство. А определения като тиква мутра и кво ли не, по физически признаци са подходящи за детска градина. Досега не видях едно смислено обвинение срещу ББ, само реват той мутра и ни подслушва, ами като сте престъпници пица ли да ви носи......Забравихте комисионите на Станишев и Догана.....

217

възмутен

преди 11 години

До Анонимен 243 - и какво точно спечелихте, че нещо не разбрах? Защо след тази "грандиозна победа" вашият вожд се крие като лисугер? Ха ха ха!

216

Анонимен

преди 11 години

Защото,ако ги бяха сложили щеше неоспоримо да лъсне фалшификацията,коато помогна и служебния кабинет да се извърши.

215

АЛ ТИКВОНЕ

преди 11 години

НЕ, АМА МОЖЕМ ДА СЛОЖИМ *** В КУХАТА ТИ ТИКВАДА ВИДИМ СЛЕД КОЛКО СЕКУНДИ ЩЕ ГО ПРЕВЪРТИШКРАТУНО ПРОСТА

214

Анонимен

преди 11 години

И пак спечелихме какво толкова се напъвате и злобеете като болшинството печели? Остава да пишете коментарчета и дда се нападате-Браво ГЕРБ и на Бойко Борисов-с вас сме!

213

аполитичен

преди 11 години

Не мога да разбера, защо този болен нарцис Бойко Борисов, не се осъзнае и не спре с цялото това самодоволно поведение.Поведение на болен човек от твърде силно его.

212

Ние, ВизаНедодялкова

преди 11 години

Тая вечер по ТВ пак блесна неотразимата всичкознайка мая манолова като най-компетентна както по всичко, така и по фалшификации на избори. Надълго и нашироко мая ля обяснения как точно стават врътките с фалшиви бюлетини и прочие и прочие. А впрочем най-компетентна по всички въпроси - политически, психологически, психиатрически, прокурорически, кръчмароически, махленоически, както и пишчманджърналистически - съм именно аз. Ама моля ви се, да си имаме уважението, аз съм по и най. Алфата и омегата.

211

Анонимен

преди 11 години

До АдСтига сте коментирали този *** Б.Б.! Кой *** си мисли че ще се транспортират с палетата! Айде стига глупости!Естествено че с леките коли по кашони!Престанете вече с тези джипиесчета! Болна мисъл на една болна глава!

210

Анонимен

преди 11 години

До снр- 243Че Б.Б за какъв го имаш- чист червен п...раст!

209

Ад

преди 11 години

До КирилЗащото докато сложат джипиесчета,някой щеше да им е подшушнал и бюлетините да са изчезнали яко дим.....разбра ли?

208

Мислещ

преди 11 години

Всички червени в една ракета и към Марс. За вас място няма тук. ***. Не ви стига 70 години рушене на България!!!

207

Анонимен

преди 11 години

До Анонимензащото е умен и е работил и в мвр,и знае за какво става и как,не е като теб овен,ти какво работищ,а разбираш ли си от работата??

206

Анонимен

преди 11 години

Боко доста компетентнп говори за схемните за манипулация на изборите. Защо ли...

205

ставри

преди 11 години

До Декадент Ами какво чакаш?

204

Анонимен

преди 11 години

"Глас народен = Глас божи"Демокрацията е най- доброто за момента измислено от човечеството.Най- нормално е чрез избори да се избират управляващи и пътят по който да вървим.Диктатурите никога не са донесли добро на обществата в които са цъфтяли.

203

ивайло

преди 11 години

242 -като искаш комунизъм, защо си в Германия, а не в Северна Корея - май си се объркал!?!?!

202

снр

преди 11 години

до 242 Стига вече комунизъм - от 1989 г. само комунисти на власт - Луканов, Попов, Беров, Жан Виденов, Симеон, Станишев - не ви е срам - наглост до безкрай. 23 г. бъркотии забъркани от Вас с цел лично облагодетелстване. Всички манипулации и спекулации са точно от комунистите - не подбират методи и средства! Няма образование, здравеопазване, няма съдебна система, няма държава, благодарение на Вас!!Къде е прокуратурата за Рум. Овч. Масларова, Моника и пр. и пр.