25

Пантелей Пътник

преди 11 години

Поредната неразбрала, че понятието "перфектен/на" присъства само в тълковните речници... тц тц тц

24

ТОНИ - ТО

преди 11 години

Съгласен съм със нея.

23

Пенка

преди 11 години

Ей, верно ли имало много жигола?! Отивам да търся някой евтинджос . Благодаря за информацията чедо - златен си!

22

гадняр един

преди 11 години

хехе,мъжете ходят по чуждо,а жените не ходят....това е вица на света,е като ходят мъжете,по МЪЖЕ ли ходят или по ЖЕНИ?А пък напоследък се напълни с жиголо-играчи, и масажисти-айде,да не говорим повече,а и като гледам ,в повечето съвременни семейства кой чисти,и гледа децата и пазарува,докато невинната половинка скитосва или коментира мъжете с приятелки ,на кафе и с цигара в уста....ах невинните женички...ако се чифтосвате с мъжете си както с тъпкачите,НИКОЙ мъж няма да кръшка,ама неее

21

съпруга

преди 11 години

Абсолютно вярно. Любовницата на мъж ми е щастливо неомъжена а аз се превърнах в нещастна съпруга. Обаче имам идея- да й го хакна гусина и ще си размениме ролите. Лошото е, че класическия изневервач не можешда го изгониш от дома си. ЗАПЪВА СЕ.

20

До 20

преди 11 години

И трябва на всяка цена да се омъжи за кой да е, за да пробва и да успокои обществото?! Че после ако има деца, да тръгне тепърва да се развежда? Това е глупаво. Никак не звучи самовлюбено, а избягва да прави и разделя семейство защото така трябвало. Според кого трябва? А и като гледам, никак не й пука какво предпочитали мъжете. Както и трябва да бъде.

19

Анонимен

преди 11 години

Когато коментираш нещо, трябва да си го опитал. Ако се беше оженила и развела добре, пробвала не и харесва и продължава, но така е тъпо. Звучи много самовлюбено и явно си е дала много висока оценка. Мъжете когато избират жена на нейната възраст предпочитат разведена отколкото мома, защото им е ясно че нещо куца.

18

момиче

преди 11 години

Жената е права. Ако се чувстваш добре сам-така трябва да бъде!

17

до 17

преди 11 години

Така не се говори по форуми. Понякога е по-добре да не се знае истината. Предполагам, че ще ме разбереш. Недей да говориш/пишеш така по форуми. Най-малкото, защото имаш дете. Пожелавам ти истината за живота ти занапред да е по-добра. Искренно.

16

е сега знаеш

преди 11 години

До до 15обаче точно това че съм била такава ми е отворило очете за истината.Ако някоя живее с такива илюзии значи е овца.мъж верен няма!!!!!!да се знае,рано или късно щуква.Един от бившите ми клиенти умря.Горката му женица не знаеше че има толкова дългове и сега е в ужасия.Жените никога не знаят истината за съпрузите си,от мен да го знаят.А за мен не се притеснявай,родих си чудесно момиченце ,откраднах си го .

15

до 15

преди 11 години

"Знаеш ли,била съм до преди 5 години момиче на повикване"Не това не го знаех. Извинявай, ако съм те засегнал или обидил, обаче да говориш на жените, които са омъжени и да твърдиш, че мъжете им ходят по *** не е правилно. Я си представи, че някоя жена си има добър съпруг, който я обича. От моя гледма точка ти с подобни коментари по форуми поставяш семейството им под въпрос. Не е правилно. Нали? Те едва ли заради коментар ще се разделят, но подклаждаш съмнения.

14

до 12

преди 11 години

гледам сложил си ми минус,значи искаш само ти да си ходиш по ***,а жена ти да седи в къщи с топла манджа и изпрани *** ли,пич?Знаеш ли,била съм до преди 5 години момиче на повикване.Видяла съм какви ли не - по професия и мангизи.ВСИЧКИ мъже сте едни и същи страхливци,които се страхуват от жените си ,да не им се наруши топлото гнезденце,където да прибират *аните си*ове.

13

до 13

преди 11 години

"Ако си разчовъркаш мозъка ще ти стане ясно защо жените не искат да се женят "Ами за мен е нормално жените да не искат да се женят. Обикновенно предпочитат да се омъжват. Обаче знам ли залитащите по жигола какво предпочитат. Ваша работа си е г-це/г-жа. Както си решите.

12

до 12

преди 11 години

До Анонименами да,само мъжете ли ще ползвате ***,не е честно.Ако си разчовъркаш мозъка ще ти стане ясно защо жените не искат да се женят - заради изневерите на мъжете,коита се прибират за са им бъдат съпругите прислуга,безплатна.

11

Анонимен

преди 11 години

"Права е!повечето мъже са простаци,като теб и не си струват усилията."Ние сме простаци, а ни рекламиращ "чистоплътни" жигола ?

10

такива сато теб!

преди 11 години

До ФАКТпредизвикват тези думи.Права е!повечето мъже са простаци и не си струват усилията.А пък и за чистия секс само си има жигола.плащаш ш получаваш качествена услуга,без да имаш задължението да понасяш вонята на нечистоплътен мъж и да понасяш унижения от него.Даааааааааааааааааааааа!

9

от 1 и 3 до 2 и 7

преди 11 години

Благодаря

8

Анонимен

преди 11 години

Напълно е права.

7

До номер 1 и 3 от 2

преди 11 години

Препрочети твойте коментари.И някой да живее с различни представи от теб какво те касае или дразни това след като ти си щастлив/а от това, което си и от начина, по който живееш?Нали ти си намерил/а щастието, а тези,които се правят на "велики" не са?Но помни едно-и този, който свали много гарда само и само да е с някого, а не сам, няма начин да е щастлив.Щастлив е само този,който е с човек до себе си без да прави компромиси със себе си. Другите само се самозалъгват, че са избрали по-малкото зло.

6

ФАКТ

преди 11 години

Демек иска да каже "По- добре да си остана *** ***, отколкото задоволена пу*ка"! *** женска логика...