Снимка: сп.Vegas

Трудно е да си представим, че красива блондинка като Хедър Греъм не е намерила мъж, с когото да пожелае да създаде семейство и деца, но това е факт. Талантливата актриса вече е на 43 години, но в последното си интервю за списание Vegas споделя, че никой от ексгаджетата ѝ не е бил достоен да ѝ стане съпруг.

А сред въпросния дълъг и впечатляващ списък от нейни бивши са знаменитости в Холивуд като Леонардо ди Каприо, Ръсел Кроу, Едуард Бърнс, Джеймс Уудс, Мат Дилън, Бенисио Дел Торо, Матю Пери, Скот Спийдман, Кайл Маклоклан и Джейсън Силва.

Звездата от „Буги нощи" и "Последният ергенски запой" продължава да бъде отворена за идеята „брак", но не се притеснява, ако си остане без съпруг.

Ето и няколко акцента от интервюто с Хедър:

За брака:

"Не съм против него. Определено бих го направила, ако намеря мъж с когото искам да бъда до края на живота си. Но не чувствам натиск, че на всяка цена трябва да се омъжа."

За статута си на необвързана жена:

"Мисля, че всеки един от приятелите ми е бил страхотен, но не е бил напълно подходящ за мен. След всяка неуспешна връзка се чувствам така, сякаш съм се изплъзнала от куршум. Предпочитам да съм щастливо неомъжена, отколкото нещастна съпруга."

За бившите си гаджета:

"Имам някои страхотни истории от миналото. Определено съм си поживяла. Може би ще ви дам повече подробности за моите връзки, когато стана на 80 години!"

За излизането си от сянката на строгото си възпитание:

„Не се срамувам от това, че съм се отказала от строгото си католическо възпитание и съм съумяла да направя неща в живота си, които са ме направили щастлива. По принцип съм грижовна натура и обичам да се грижа за другите хора. Явно е вкоренено в нашата женска природа да бъдем настроени майчински."

За работата си с Брадли Купър, Зак Галифианакис и Ед Хелм в последната, трета серия на „Последният ергенски запой":

„Беше страхотно. Аз бях единственото момиче с куп момчета и получих много внимание. Брадли е супер готин и ме подкрепяше през цялото време на снимачната площадка. Ед е толкова сладък и очарователен! Зак е уникален, оригинален и малко луд."

За това, че е получила културен шок, когато е влязла в средите на Холивуд:

"Получих милиони смесени послания относно това как трябва да се държа в света на Холивуд. Затова ми беше трудно да разбера как точно да се държа, за да се чувствам добре. Накрая разбрах, че трябва да следвам своята гледна точка за нещата като все пак бъда отворена и за чуждото мнение."

Вижте снимките на Хедър в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase