123

цв.цв.

преди 11 години

Ачкай Дришооо! Мощно и обилно както само ти може6

122

Видински

преди 11 години

Григор Димитров изигра два много силни мача.Българите в публиката изиграха роля за неговото възкръсване срещу Джокович.Да,сега може да е слаб физически,но след 1-2-3 години всички тези психически и физически недостатъци ще са сведени до минимум.Наистина ме е дразнел в много от мачовете си - как губи,след като е имал аванс,ама ... все пак човек не може да се абстрахира от всички проблеми,които са му на главата,МНОГО ОТ КОИТО ТРЪГВАТ ОТ НАЙ-БЛИЗКИТЕ НИ - РОДИТЕЛИ,РОДНИНИ... Успех занапред !!

121

българин

преди 11 години

Без излишен патриотизъм мога да кажа, че ние българите сме един изклютително надарен народ. При 7м. население, от които 2 мил. пенсионери и 1 м. с *** венци, да имаш световен шампион по шах и при жеките и при мъжете, 20г. рекорд на висок скок (209см), име като Кубрат Пулев и Станка Златева и още много много други. Имаме кино и театър на световно ниво, Под прикритие са го гледали на 600м. по света, а нашите математици са неизменно в топ 10 и често в топ 5 след страни като Китай и САЩ..Имаме, и

120

стоян петров

преди 11 години

*** e tova picleme vijte go samo otblizo s lupa...

119

Iliya

преди 11 години

***, *** си ти Griso....

118

Oня

преди 11 години

Стоянкее вече не си ми интересна. Много се повтарящ ... замивай си дупенцето и си лягай ;)

117

стоян петров

преди 11 години

Вместо да умувате по добре помислете под какъв флаг ще се състезават спортистети Ви, след като прекръстим държавата на ***(ударението е на втората сричка). Аз лично предлагам македонския. Но всъщност той скоро ще става с двуглав орел, така че най-добре под турски. Под нашия с колелото ние не Ви искаме. Като се замисля по-сериозно какво ли ви трябваше да излизате от сянката на падишаха?

116

Ъ !

преди 11 години

Стоянке а *** и тебе кой ше ви рани и лекува оти и сега чакате от бъгарете за социални и лек !!

115

Oня

преди 11 години

Ееее Стоянке посмали малко посмали ;) просълзих се като си го представих :) Апък за анонимния ... прекалената фенщнина и на мен не ми харесва, но лично аз обичам спорт умерено ... и да го гледам и да го практикувам :) така че здраве ;)

114

стоян петров

преди 11 години

Ти дето ме наричаш Стоянка, дали разбираш с кава гордост ще се разхождам из руините на гяурската Ви нация. Как гордо ще бие *** ми сърце. Каква наслад за душата ми ще бъдат пълните с *** чаавета български домове. Какво умиление ще предизвиква звучната *** реч. Това е нашия живот. А Вие чакайте Гришо да стане шампион, или модерния ляв да ритне на левия боц. Пожелавам Ви успех. За нас и страданията са достатъчни.

113

Анонимен

преди 11 години

Ами аз съм българин и да ви кажа хич не ме вълнува, че някой някъде се напъва да скача, да изкарва пари с тенис и прочие. Това да изгубя два часа от живота си, за да гледам ритнитопковци ми се струва върха на дебилщината. Да си занимаваш мисленето със следене на трансфери, еврофутбол, 7 дни спорт и после да се правих на компетентен пред блока, егати тъпнята. И без тия глупости изкарвам по пет хилки на месец и возя мацките на пикник.

112

ййййййй

преди 11 години

Типично по български се изкифли. Не е да не може да играе, но няма психика и постоянство. Така е било с всичките ни спортисти-могат да паднат срамно от всеки, както стана и вчера. СРАМ. Как едни сърби са устойчиви психически и концентрирани, и жънат успехи в колективни и индивидуални спортове, а нашите са П_ТКИ.

111

до 128

преди 11 години

Стоянчоооуууу, издишаш в опита си да бъдеш оригинален....хем те интересува единствено да има *** за президент и министър председател-***, хем само семейството ти те интересува.Колко си *** не е истина. Сам се оплиташ в простотиите си.Муахаахахахахахаа.....последно: кое те интересува САМО? Това да се правиш на оригинален не е за всеки, Стоянчоооуууу..трябва и акъл затова.

110

стоян петров

преди 11 години

Аз съм чистокръвен ром и ме интересува единствено деня, в който президента и министър председателя на Република България ще бъдат от моя етнос. За нас ромите са важни единствено семействата ни и ако трябва заради тях ще крадем и лежим по затворите. А Вие *** се прихласвайте по когото си щете. Но явно нямате морал за да изградите истинска ценностна система. Затова и ще ви заменим на тази земя. Или както беше писал поета с брадата(забравих му името, майче беше с Б): А Вий, Вий сте ***.

109

Анонимен

преди 11 години

Стоянчоооууууу, то и аз си пия биричката, когато ги гледам спортистите, но изобщо не ме интересуват милионите които печелят, а се интересувам от емоциите които тези спортисти ми предлагат. Ти 94-та година когато бихме Германия на световното не си се радвал ли? Признай си! ИЛи викаш още си ходил прав под масата и си пълнил гащите с ла.на по негово време за да не помниш??? Нямаше българин, който да не се радваше тогава на успеха в САЩ. Даже и баба ми която не разбираше от тази игра се кефеше.

108

Оня

преди 11 години

Податлив е наш стоянчо ;) все на передастия го избива :) ако пък толкова го сърби шпионката може да го почешем ;)

107

Олга

преди 11 години

Да бе да, ще се занимаваме със спорт, култура, кино, балет, опера, театър, наука, деца индиго, биологични храни, фън-шуй, ин и ян и . А когато се срещнем ще се питаме, ама що така *** ни изяждат. Отговора е елементарен-защото не им пука за Гришо..............Че яж ги и ти (***)...:))))

106

до 120

преди 11 години

А ти защо си мислиш, че когато на теб ти вкарват и ти е хубаво и на другите ще е така?Любопитно ми е..:)

105

СПИРО МАВРУДИС

преди 11 години

григор кога КАТО ВЕЛИКИЯ ГРЪК-- ПИЙТ САМПРАС, СЪС 15 ТИТЛИ ОТ ГРАНД СЛАМА ??КОГА ,КОГА ??СЪРБИНА НОВАК Е ВЕЛИКАН,..САМПРАС И ДЖОКОВИЦ = НАИ-ВЕЛИКИТЕ ТЕНИСИСТИ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА !!

104

:)))

преди 11 години

Oхх...Страх ме е да пиша вече, че стояно ще ни бие всичките...много е лош..лош, лош стоянчо...:)))