250

Нике1класик

преди 11 години

Абсолютно съм съгласен за Хрушчов със 302 и не ми е от любимците!Просто исках да подчертая стотиците милиони съветски граждани по улиците които плачели по улиците след смърта на Сталин!Именно заради това и го смятам за по-голям от Горбачов а това че не е стока го знае всеки и смея да твърдя че репресирани от комунизма в България е имало по затворите дори след 10.11.1989!Иначе тоя влади,дето е фен на педофила Берия има право от западна гледна точка защото той им е обещавал ГДР и сзближаване с тях

249

Анонимен

преди 11 години

306 шовинизъм а не шувинизъм , сигорно ти е от фонетиката и аз правя греаки заради пуста клавиатура

248

Дедо

преди 11 години

До до Дедо - тук говорим за отношението към загиналите, а не дали бият *** в Алабама! На по-грамотните ще припомня какво е казал един загинал във война български поет: "...мъртвия не ни е враг"

247

до имигрант

преди 11 години

Абе говедар ,не ти чета тъпизмите за 1 път сигурно си с 10 вариянта от Несъгласен ,до обективен,през Сидни до Имигрант!Айде стига с*аБританците са шувинистични самовлюбени неблагодарници!Аман отпредатели или етноси и чужденци с български дето се уливат да говорят тъпотии !

246

fsb

преди 11 години

ужас, насълзиха ми се очите, войната е ужасно нещо, как са гладували хората...

245

до Дедо

преди 11 години

А знеш ли колко трогателно е било когато са падали бомбените килими над Бългрия ?

244

до Имигрант

преди 11 години

"Колкото глави занесохме, толкова трудодни ни признаха"Абе веселяк таква гавра освен британците друг може ли да ти напише!Пълна и тотална гавра целяща да изакра руснаците - ***!Същите г**на се говорят за българи,румънци,чехи,поляци ,германци .., не е ли британец е *** ,а те са Юберменши.Наще журналисти просто са им пастнали бълвочите.

243

Нике1класик

преди 11 години

Никита Хрушчов никога не ми е бил любимец и преди време дори го смятах за сталинист,и че всичкото му отрицание е руски цирк!Наскоро се убедих че той е бил искрен и дори вече го смятам за своебразен руски революционер които за времето си надминава дори Михаил Горбачов!Номер 290 не е прав за мръсната прозападна пропаганда защото именно западните телевизии цензурират кадрите от погребението на Сталин и милионите съветски граждани които ревът със сълзи за него,това е най-масовото промиване на мозъци

242

до 293

преди 11 години

"Тук всички се имат за велики военни стратези.Много ми е интересно какво щяха да пишат,ако бяха попаднали в истинско сражение"Попринцип има и живи ветерани ,да пишат е малко вероятно ,но синовете и внуците им можеш да си сигурен ,че знаят какво е воина.

241

Дедо

преди 11 години

Мисля, че беше през 1993 г. до едно малко българско селце Грълска падина - на границата със Сърбия-станах свидетел на нещо различно. През 1944 г. в горите до границата е паднал американски бомбардировач, свален от наши изтребители и загиналите пилоти са били погребани на мястото. Американси военни разкопаха мястото, събраха всяка една частичка от хора и самолет, на мястото бяха довели децата и внуците на загиналите. Отдадени бяха военни почести, въобще беше много трогателно...

240

Анонимен

преди 11 години

Тук всички се имат за велики военни стратези.Много ми е интересно какво щяха да пишат,ако бяха попаднали в истинско сражение,където летят куршуми и виждат как човека до тях пада с пръсната глава,а на друг шрапнел му разпорва корема.Войната в действителност е нещо ужасно.Има един немски филм-"Железният кръст".Не е лошо да го гледате. запасняк коко

239

Българин

преди 11 години

" Голяма новина". Кажете колко ви платиха за нея.Вие сте просто лешояди. В "Денят на победата"намерете поне една добра дума за тези ,които спасиха светът от "фашистката чума"

238

Анонимен

преди 11 години

До пишман оръжейните специалисти по -надоло.Когато говорите за АК 47 трябва някога да сте и виждали СВТ и СКС.Има взаемки от немското ,но са незначителни.

237

Анонимен

преди 11 години

Самата "новина" в деня на победата е чиста гавра и *** про-западна пропаганда!

236

трябвало- не трябва

преди 11 години

Затова,както казва Путин,майката му е яко въоръжаване,за да не смее и да си помисли който и да било да им обявява война и след това да ги коментира как са се отбранявали.

235

Нике1класик до 285,2

преди 11 години

Трябвало е пълен ненормалник да управлява СССР за този подвиг и саможертва както го наричаш!Всеки войник които отстъпва е бивал разстрелван а за наказание на часта от която е бил той произволно е бил разтрелван всеки десети за назидание!Не съм чел статистика колко съветски войници са убити от немците и колко са разтреляни от самите комунисти но и двете цифри съм сигурен че са зашеметяващи!Дори самия Путин беше заявил че е против всякаква реабилитация на Сталин,въпреки че дядо му е негов готвач!

234

Анонимен

преди 11 години

До Ден победьiКазва се -установка!Обстановката е в издимялата ти кратуна!

233

Анонимен

преди 11 години

Поклон пред подвига и саможертвата. Трябва голямо сърце да направиш това което са направили обикновенните руснаци Втората световна война!

232

Анонимен

преди 11 години

Поклон пред великия съветски войник отдал живота си за родината си и за освобождението на Европа и света от фашизма.Мир на душите и светла памет на всики руски хора загинали в тази Свещенна война!Русия и руският народ са велики!На всички народи по света мир и благопоучие!

231

Смерт фашизма

преди 11 години

Слава на Русский танк Т - 34 прегазил и сломил фашисткия враг