40

...

преди 11 години

Струва ми се,че след тези избори хората вече няма да са със ***,а със сопи по улиците...

39

Анонимен

преди 11 години

от сега мога да ви кажа ромите във Варна за коя партия ще гласуват , хората на Ивайло Маринов ще ги закарат под строй да гласуват за герб .

38

!

преди 11 години

Мафията близо 4 години чака този момент, естествено, няма да го изпусне!

37

Кратун

преди 11 години

Продължение>Когато партиите видят, че не могат да си осигурят мнозинството с *** гласове, веднага ще секне купуването, социалните помощи и толерирането на краденето на ток и престъпленията, просто защото вече влиянието на етноса ще е лимитирано и никой няма да има кой знае каква полза от тях....

36

анонимен

преди 11 години

Мутрите са мобилизирани,готови за действие.И вие вярвайте на резултатите-трудно ще изгоним тези мутри от властта.

35

Анонимен

преди 11 години

Мисля да пиша до президента-след като живеем в *** държава смятам да ставам ***.Спирам да плащам каквото и да е,прибира пари по избори,пълня жената няколко пъти,след това пускам децата да просят и си гледам живота,няма смисъл да плащам вече каквото и да е.

34

Анонимен

преди 11 години

Имам проблем! Чудя се за коя организирана престъпна група да гласувам?някакви съвети?

33

Кратун

преди 11 години

Аз имам следното предложение. Тъй като не може да се забрани на *** да гласуват, нега да им се отделят 7-8 депутатски места в парламента, според процентното съотношение на етноса в страната и те да си избират свои представители. Все ще са *** и все *** ще гледаме, но така няма да могат да изкривяват вота в държавата, защото иначе се стига до парадокси като 40 - 50% от гласувалите да са ит *** малцинство и на практика те да управляват държавата!

32

До 30

преди 11 години

Защо трябва да пишат кои са партиите, след като всеки го знае. На първо място разбира се са ГЕРБ, на 2-ро ДПС, а след тях и всички останали. Както сам казваш по битката за *** гласове можем да съдим и за това какви са самите партии. И те са същите крадливи ***.

31

Анонимен

преди 11 години

затова трябва да се гласува задължително , да не решават ромите нашето бъдеще

30

СЕЛЯНКА

преди 11 години

Голяма част от *** не работят,храним ги ,гледаме им децата,плащаме им тока с наши пари,а накрая ни крадат.Вече разбрах,че политиците купуващи гласовете им са по големи *** защото ни крадат и обират заедно с тях.Защо не пишат за кои партии търгуват гласове ???

29

Анонимен

преди 11 години

напрежение я...гледай как се менят всеки ден цените за глас...ей на---вчера бил 90лв, днес 120,30 лв назад, не направили добра сделка ***!Но ...уви не е смешно!Крайно време е да се приемат много здрави закони да това купуване-продаване на гласове!И да нямат право хора с основно образование да гласуват!И гласувай те БЪЛГАРИ, не оставяйте *** да решават бъдещето ви на цената на една кокошка!НЕ гласуването не е протест!Глупост е разберете го!вижте тук:941464_113713272132646_1841889600_n

28

Чиновник

преди 11 години

До СтилиянИ сега никой не пречи на хората да отидат да гласуват. Просто повечето хора са *** и не се възползват от това си право.

27

Рамбо Кючуков

преди 11 години

Много обичам времето около избори. Купуват се гласове, въртят се много пари. Помия се лее отсвсякъде, компроматите и побоищата са ежедневие.

26

яя

преди 11 години

Ако всяка партия членовете й има малко достойнство на българска чест, родолюбие, уважение към СВЕЩЕННАТА Българска земя на трябва да пада по този начин

25

Анонимен

преди 11 години

Така е било и ще бъде,както се казва "пито-платено".Ромите са сигурен избирателен контингент обгрижван от всички партии - преди,по време и след избори.Затова ще крадат,няма да плашат битови разходи и данъци,ще ползват социални помощи и няма да работят.И кой купува най-много - този който има власт( за да контролира и репресира) и който има най-много финансови средства( за да плаща).Познайте кой(кои) може да е(са) основен играч.

24

Анонимен

преди 11 години

Нека всички българи учстват и така да разбият този порочен кръг, на ***- избори и привилегии за ***!

23

Борислав

преди 11 години

Всъщност да си *** във България е*ати далаверата. Не плащаш никакви данъци, ток, вода и консумативи. Не се блъскаш да учиш за да си малко от малко образован. Возиш се гратис на всякакъв транспорт. Взимаш помощи от всякъде. А като дойдат избори, партийте се избиват да ти дават пари за да гласуваш за тях.

22

Стилиян

преди 11 години

Всички много добре знаем как да се реши проблема с купуването на гласове и *** вот!! Просто правим гласуването ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и този проблем е решен. Но никой не иска да го направи. Тогава *** вот се обезмисля, просто никоя партия не може да купи цяла държава!!!!!

21

Анонимен

преди 11 години

Да се приеме закон, който е без поне основно образование да няма право да гласува. Така хем *** ще спрат да ни избират ***, хем ще се спестят средства.