60

Анонимен

преди 11 години

Коалицията БСП БКП ЕВРОРОМА е гордостта на България! Вън долни престъпници!

59

Анонимен

преди 11 години

Българи имате избор, гласувайте за българското:ГЕРБНФСБВМРОСДСАТАКАно никога БСП,ДПС, ЕВРОРОМА...

58

Анонимен

преди 11 години

*** Костов защо се появява по ---ФОРУМИТЕ ?

57

rm

преди 11 години

Кога ли партиите ще започнат да се конкурират за българските гласове? Гласувайте!! дори и с невалидна бюлетина за чък норис.

56

Анонимен

преди 11 години

те тва е смисъла от нерешаването на *** проблем, и който не се заема с решаването му просто консумира изгодите му. Или с други думи всяка една управлявала партия досега го е правила с гласовете на *** и е зависима от тях в достатъчно голяма степен. Ай честито ни

55

ганка

преди 11 години

в нащо село оня ден раздаваха от герб безплатни козунаци,защото мислят за бедните хора.

54

Анонимен

преди 11 години

До безработен българин-Тия ,които си написал няма да ти дадат,но ГЕРБ-сигурно!Основният им електорат е от *** и турци,така че,кесията е яко отворена!

53

Анонимен

преди 11 години

когато са разбрали кои партии купуват гласове, трябва да бъдат обявени, точно коя партия и имената на тези които продават/купуват гласове...а не само да се говори под общ знаменател!Такава "обща вина"...не ми харесва!Нещата с истинските им имена...а не .."ще кажем, но след изборите"...каква е ползата тогава!Сега и на място!Очаквам в новинарските емисии да се съобщят имената на партиите купували гласове!Поне да знам кои се кланят на ***...в никакъв случай няма да получат гласа ми!

52

Анонимен

преди 11 години

то после трябва с джесем да симаш бюлетината иначе няма да ти дадат парите - или ще подпишеш клетвена декларация че са ти дали заем и ще трябав да връщаш с лихви, ако си гласувал за друга полтичесак сила

51

Анонимен

преди 11 години

При комунизма всичките роми работеха в чистота,сега среднистите им взеха метлите и те започнаха да крадът и да чакат само на избори да хапнат кюфте.Всичките политици от след 89 са виновни за мизерията на всички граждани на България.Да престанат да ни разделят на българи,турци,евреи,*** а да поемат отговорността,ако не навън

50

безработен българин

преди 11 години

ЩЕ СЕ ПРЕСТОРЯ НА ***, БСП/ДПС/ЕВРОРОМА ДА МИ ДАДАТ СТОТИНА ЛЕВА ДА СИ ПЛАТЯ ТОКА.А за кои ще гласувам, аз си знам.

49

Анонимен

преди 11 години

от както имам право на глас, сега изпитвам най-голямо желание да го ползвам, но няма на кой да дам гласа си! Иска ми се ама няма.... накрая ще го дам на някой, но се притеснявам че след изборите ще трябва да ходя да свалям от власт тези за които съм гласувал.... това ми е проблема! На фона на миналите протести и какво продължава да НЕ се случва, за следващите имам подготвена менажерия от "средства" за ползване!

48

От 44 до 45

преди 11 години

Напълно си прав.Трябва най-после да скочим всички и да изритаме цялата тази "партийна" ***.

47

Анонимен

преди 11 години

А на мен ми писна от тази анонимност като :"Задържани са N броя купувачи на гласове"Добре ама от името на коя партия,нито дума!Секретно,анонимно!Да не обидят подкупвачите!

46

Анонимен

преди 11 години

Как не ги е грях,да се възползват от мизерията на хората.Изгонети ги всичките до един бе хора,кава е тая *** държава с първобитни политици готови на всичко само и само да продължават да крадът народа и държавата

45

Анонимен

преди 11 години

Конкурирали или наддавали?

44

Анонимен

преди 11 години

44,тоест всичките партии вън.Няма такава,която да не плаща!

43

Анонимен

преди 11 години

Ако партиите,които ни проглушиха ушите с техните обещания,които се кълнят,че ще ни изкарат от блатото милееха за България и народа няма да плащат на *** и *** да решават съдбата на цяла държава.Пълно падение!!!Такива партии вън от парламента!!!

42

NIE MANGALITE

преди 11 години

NEMA STRA6NO SEA 6TEVI IZBEREM SERGOTO I ORE6ARSKI TE 6TEVA// OPRAVQT// 100 PR SIGORNO

41

Анонимен

преди 11 години

Ето как българите/политиците/, се продават на *** и турци----24г.!Цял живот работим ,за политици и *** ,имат еднакви нрави ----еднакво лъжат и крадът ,мотото им е :-----ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ ---Същите имат права ,без задължения и са ,....ЗАЩИТЕН ВИД ,в Бг!