138

другия

преди 11 години

До режисьор кой е в мишата дупка огледаи се един непросвете в полицеищината политик изкара на яве профисионализма в кавички на ония двамата цял свят научи какви ги вършат а пък за прасетата не говори глупости твоито е като една баба казала с каски или без каски тия двамата са от същата партия така че не ги обиждай

137

АТАКА

преди 11 години

до попа - тежки думи кам Атака хвърляш но забравяш че който и да влезе в парламента пак ще краде аз подкрепям АТАКА имат ясна програма и вярвам че ако са на власт ще направят реалност но това е мое мнение

136

Анонимен

преди 11 години

До Петя Петрова и Виктория: Като ви чета мненията ми става ясно, че сте едни големи бели птици! А след изборите, когато в парламента влезнат патриотите от НФСБ вашата прехвалена лидерка Меглена след ще е в затвора за тежки национални предателства и афери. Разбира се и някои други престъпници ще я последват!

135

darcas

преди 11 години

Няма нормален, образован, честен гражданин, който да гласува за мутро-комунистическата хунта

134

Анти

преди 11 години

Управлението на Герберчетата доведе тази държава до дъното. Глад, безработица, бедност, мафия, безмислени закони, които още повече утежниха тежкото положение на бедните, лъжливо съкращаване на администрацията, като 1 място заеха 3ма нови от Герб, санкции от Евросъюза за неизпълнение на клаузи, купуване на гласове, скандали с подслушвания, пълен хаос в здравеопазването, кражби от държавата, отчаяни хора се самоубиват. Стига сме вярвали на лъжите на Герб! Стига сме живели в мизерия!

133

11

преди 11 години

Това е нелепо социологическо проучване.В Парламента влизат четири партии, като Атака ще изпревари ДПС.

132

ева

преди 11 години

Повечето хора наистина не знаят за кой да гласуват, но е по-добре да си дадеш гласа за някоя партия, отколкото изобщо да не го правиш, дори и малка такава /макар че другаря Станишев твърдо убеждаваше тази сутрин, че било безсмислено да гласуваш за друг освен тях, ако не искаш ГЕРБ да управлява/. Ама как да избереш БСП като все едно да гласуваш за ДПС.

131

Анонимен

преди 11 години

Няма значение дали БСП или ГРАБ водят, сите са червени, че и роднини ...

130

помислете!!!

преди 11 години

Преди седмица банда от озверели *** (7 на брои) обезобразава едно българско момче в Пловдив. Над това има медийно затъмнение и е споменато в няколко сайта само. Насъсквали са питбул и немска овчарка, но дори и кучетата са отказали да атакуват. Освен, че е пребит с юмруци и ритници, му е изваден нож..Абсолютно безпричинна атака, изяло на етническа основа. Викали са: този не е от наште. Били са го за кеф, тази озверяла *** тумба. Помислете върху това-до 12.05 няма много време!!!

129

Анонимен

преди 11 години

Ако обществото се подлъже отново по червената виртуална реалност -заслужава да бъде мачкано както винаги. Отвратен съм от късата памет, наглоста на политици и социолози продажните медии и техните пионки с морал голям колкото аспиринче. Забравиха истинското насилие, убийствата, мутрите, заменките, сивия бизнес и тн. Върне ли се всичко това- аз се махам, защото неискам да бъда част от това глупаво стадо овце!

128

Анонимен

преди 11 години

DOLU GERB

127

КИРИЛ СОФИЙСКИ

преди 11 години

НОРМАЛНИТЕ ХОРА КАЗВАТ: ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ ПО- ДОБРЕ! ИМ ОТГОВАРЯТ: ПО КОНСТИТУЦИЯ НЕ МОЖЕ!И СИ ИЗМИСЛЯТ НЯКАКВИ ИЗБОРИ И НЯКАКЪВ ПАРЛАМЕНТ.

126

TankoBG_

преди 11 години

"Това показва национално представително проучване на АФИС ......"Му ха ха!Шеф на агенцията АФИС е Юрий Асланов, т.н. Червения гуру на "Позитано"20. Той от 20 години работи с БСП и за БСП, което никога не е крил,впрочем.Аха да му повярваме, а?!:-):-)

125

Анонимен

преди 11 години

Не гадайте.Ясно е,че герб няма да състави самостоятелно правителство.Следващите управляващи ще бъдат бсп,дпс и всички останали,защото вчера Костов и Сидеров хвърлиха бомбата,че няма да подкрепят герб,но ще подкрепят правителство съставено от бсп.Така,че честито на печелившите.

124

Анонимен

преди 11 години

Още 84 часа до края на ГЕРБ!

123

СКОРБУТ

преди 11 години

ГАДАЕТЕ

122

народен социолог

преди 11 години

Аз също поразпитах 50-тина приятели и познати за кого ще гласуват, не само, че няма да гласуват за ГЕРБ, ами направо не ги понасят.

121

народен социолог

преди 11 години

Аз също поразпитах 50-тина приятели и поззнати за кого ще гласуват,нито един няма да гласува за БСП.Как им ги изчисляват социолозите тези проценти не разбирам.Явно си провеждат проучванията в пенсионерските клубове.Никой,който някога е гласувал за СДС или Петър Стоянов никога няма да пусне глас за БСП,особено пък за *номет- Станишев.

120

до jojo

преди 11 години

Нищо чудно и да стане страшно, заради ей такива като СТРАНДЖАТА, дето сеят раздор между хората от сума ти време...

119

Анонимен

преди 11 години

След като цялата тази кампания от компромати не дава резултат, сега ще фалшифицират изборите вкарвайки още 3 или 4 партии в парламента .