15

леши

преди 11 години

Този иска да остане само той за да няма конкуренция.

14

Маркс,Енгелс,Живков

преди 11 години

Напред, другарю!

13

Я!

преди 11 години

Както виждам днес е много спокойно във форума. Няма цинизми. Няма лъжи. Няма хули. Привържениците на Атака и ГЕРБ са на барЕкадата да "спасяват честта" на своите лидери.

12

до Избирател

преди 11 години

Добре ще направиш. От мен един плюс. Хубаво е да има качествени хора в Парламента. Аз съм ДЕМОКРАТ с предпочитания в дясното политическо пространство. Затова избирам номер 27 - ДСБ-БДФ.

11

Спонги

преди 11 години

До Анонимен 9Така е. Мислещите хора с дясна ориентация избират 27.

10

Избирател

преди 11 години

Аз не съм комунист и никога няма да гласувам за БСП, ГЕРБ или Кунева!Аз не съм мазохист и никога няма да гласувам за ДПС, Атака или Костов!Аз съм просто човек и ще гласувам с 26 за Зелените!Опазването на природата изисква строги и ясни закони. Аз също искам такива закони, а не врата в полето през която разни връзкарчета с кухи тиквета да ми мятат коварни текмета.

9

Анонимен

преди 11 години

8 ало смотаняка стига обиждал бе недоносен , пиши нещо съществено ако ли не марш

8

Анонимен

преди 11 години

Както изглежда ДСБ-БДФ ще изненадат доста социолози на изборите. Не само ще са в Парламента, но и ще са с доста добър резултат.

7

ПАЗАРДЖИК

преди 11 години

Костов иска нов закон за защита на конкуренция..НЕ КОНКУРУЦИЯ..А НА КОРУПЦИЯТА *** МРЪСЕН

6

Анонимен

преди 11 години

6 не спиарем да и твърдя че благодарение на правителството на ОДС с Министър председател ван Костов постигнахме както е по американските стандарти 120 МЕСЕЧН РЪСТ НА ИКОНОМИКАТА , никой нищо не казва насреща само сипят неграмотни обиди

5

Анонимен

преди 11 години

Правителството на Костов постигна най-много през последните 70години и затова зависниците го мразят толкова много.

4

Анонимен

преди 11 години

С идването на Царя започна възходът на едрия капитал. Костов много отдавна говори за конкурентната среда, която е в основата на развитите общества,. но кой да го чуе. Дано в следващия Парламент има повече хора като Костов, с поне базисни разбирания как би трябвало да изглежда нормалната пазарна среда

3

Анонимен

преди 11 години

Когато си купувам цигари от големоте вериги, явно са контрабандни, не са със самозагасваща хартия и оставени запалени си изгарят до край. Но купувайки същата марка от малките магазинчета в района, си гаснат, ако забравиш да си дръпнеш.

2

Сапио

преди 11 години

Нужен е и закон за забрана и защита от сапИОрчета и половинките им, имащи склонност към теменужки фондации и израелски "бизнесмени" с имена като ГАД Зееви...П.П. Вярно ли е, че славчовият ресторант "Олимп" е станал вегетариански?

1

Анонимен

преди 11 години

ДСБ - партия ЛИЛИПУТ и съставена от лилипути !!!!! ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА !!!!!!!!