31

Мунч0

преди 11 години

Трябва си държава за интеграция. Аз поне имам спомен че преди 10-ти всичкото *** беше впрегнато да работи, децата се взимаха дори насила да ходят на училище. Имаше полицейски отговорници във всяка махала и се знаеше кой какво прави. *** си кротуваха работеха спокойно.

30

$

преди 11 години

Е как да искаш да отидеш някъде в Европа със висше образование да си намериш хубава работа и да се опитваш да се интегрираш след като наши долнопробни измети са се ИЗКЕНДЗАЛИ преди тебе и още като ти видят данните хората ти казват: О! НО! Булгария! НО! и как после да не насадиш 15-20 шашки по всички скапани *** махали!Мангтали ВЪН,*** долна!

29

Димитър

преди 11 години

Хора , какво лошо са ви сторили тези наши хубави ***. Ето , грижат се да няма излишни кабели и железа по улиците. Иначе друго не могат, но за мишени са прекрасни.

28

Анонимен

преди 11 години

Господа европейски полицаи, не ми обяснявайте какво наблюдавате, а как върви интеграцията на крадците на кабели! И хич не ни ги връщайте, не ги искаме!

27

asen

преди 11 години

po selata veche nema kvo da sa krade i ,eto ni v evropa,tuka ima mnogo metal zasega.

26

Samuilov

преди 11 години

Не български граждани, а ***!

25

COMMUNE

преди 11 години

ЕДНО ВРЕМЕ БЕЛГИЯ,УПОРИТО НИ КРИТИКУВАШЕ ЗА"ОТНОШЕНИЕТО НИ",КЪМ"РИМЛЯНИТЕ".ХАК ДА СА ИМ ЗАВИНАГИ ВСИЧКИТЕ,ДО ПОСЛЕДНИЯТ НЕГОДНИК.

24

.rotos

преди 11 години

Единственото хубаво нещо на членството ни в Е.С. е това, че индоевропейците поеха на запад. България е много бедна за тех, колкото и да ги хрантутиме, друго си е в Германия или в Белгия - социални - бол, кабелите - много повече, хората още не им е дошло до гуша и пускат по некое евро повече и т.н. - причини - колкото искаш.Дай Боже всички да станат европейци и да се не връщат повече!

23

Анонимен

преди 11 години

cheren mangus tsiganin i bılgarin e edno i sısto

22

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 23, Урок по *** БЪЛГАРЩИНА! Каквато държавата, такива и ***!

21

Анонимен

преди 11 години

А сега ми кажете в прав текст, КОЙ БЪЛГАРИН КРАДЕ КАБЕЛИ?!?! Много дорбе знаем, че това е специалитет на ***! Страшно племе са тези. Векове наред никаква интеграция не са претърпели. Големи са *** и кърлежи. Крайно време е *** ни политици да започнат да подхождат адекватно към този проблем и да се противопоставят на измислените аргументи на *** организации. България удари вече дъното. Това не е държава, това е един хаос, концентрират в една точка.

20

void

преди 11 години

Последния път, когато напълнихме площадите, властта се уплаши и се заговори за промени. Време е да повторим с искания за прекратяване на дискриминацията срещу нас в собствената ни родина. Не ви ли омръзна да гледате как мършите в народното събрание раздават на ромите парите, с които издържаме страната и институциите, само за да си осигурят половин милион гласоподаватели?

19

Учил

преди 11 години

До Ромчо!Пък и аз си спомних нещо от родната история: на такива , за които пишеш, ювиги хан Крум е рязал ръцете! Че да се върнем и ние към НАШАТА природна даденост, формулирана от Крума Страшни! А, какво ще кажеш?

18

до ромчо-циганорчо

преди 11 години

Неотменимо право на *** е да крадем , то ни е генетично заложено. И да искаме , не можем да се променим. Затова ни приемете такива,каквито ни е създала природата..........Прав си, генетично сте обременени. Но няма как да ви приемем. Докато сме живи трябва да се борим и да натискаме политиците да ви резнат социалните, така ще намалеете драстично. Не можем да ви дишаме, такива сме си, заложено ни е генетично, просто го приемете те..:)))

17

:)

преди 11 години

Внимание!В сайта са влязли трима-четирима от БХК и слагат минуси на поразия!И то под напълно справедливи и обективни коментари, може да са и от малцината интегрирани и да го играят обидени..:)

16

Анонимен

преди 11 години

Урок по *** БЪЛГАРЩИНА! Каквато държавата, такива и ***!

15

Анонимен

преди 11 години

До РомчоBate ! Ami shtom e taka trepane na miasto. Za imushtestvuto si racete me boliat ot rabota pestene i pot taka che vi predupredih !

14

Анонимен

преди 11 години

С МЕД И МАСЛО ДА ГИ ХРАНИШ ТАКИВА КРАДЦИ !! А СИТУАЦИЯТА МОЖЕШЕ ДА БЪДЕ И ПО-ЛОША ,ДА БЪДЕ ОБРАН НЯКОЙ БАНКОМАТ !

13

анонимен

преди 11 години

вчера *** без билети в авт 111 след като слязоха едно от тях за благодарностхвърли без причина камък по тръгващия авт та мисълта ми като свършат с кабелитев белгия ще започнат и гр транспорт зап европа на това му вика интеграцияхак да ви е

12

500 символа са малко

преди 11 години

Законите в момента ни смазват, не ни позволяват дори да шавнем в реакция на нагли престъпници, крадящи под носовете ни. Трябва да се променят до такава степен, че да имаме поне свободата да упражняваме защита на своята собственост!В същото време имаме най-много полицаи на глава на населението. Вместо да висят на стоянки и да зяпат радари, трябва да упражняват тотален контрол върху субекти с няколко задържания. Доказали са се като ***, затова а шавнат, а яко бой!